- 21 Kasım 2017
- 29.238
- 127.607
- 598
- Konu Sahibi selenn0101
-
Nesi yanlış? Adam zaten konu sahibini boyuna aşağılayıp hor görüyormuş. İşini görüyor sadece demek ki.Yanlış bence yazdığın.konu sahibine gidiyor laf.
Siz de bu hakaretleri yiyip hiçbir şey olmamış gibi her gün sevişiyorsanız bi yarabbi şükür demediğiniz kalmış.Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
O iş öyle değil işte. İnsanlar binbir çeşit. Hem destek olmayıp hem de susacaklardı diye garantisi yok ki. Siz aldırmayacaksınız. Üstünde durmayacaksınız. Ama tam tersi eşinizle aranızı da onlar yüzünden bozmamalısınız. Eşinizin size yaptıklarının bahanesi affı zaten olamaz o ayrı konu. Kimi beğeniyorsan onunla evlen deyip kapının önüne koyulacak bir adam belli ki.Aldırmamak diyemem illaki bozulurdum ama en azından kendimi bu kadar haklı görmem. Bir insan hem maddi manevi destek olmayip hem de bu sekilde elestiremez diye dusunuyorum.
"Beğenmiyorsan benim gibi kroyla evlenmeyecektin. Bizde aldık bir kro ama yüzüne vurmuyor katlanıyoruz. Sen katlanamıyorsan kapı orada deyin".. valla eşinizin tavrına sinir oldum.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Bosayin gitsin ya,tek söyleyeceğiniz şey;"sana fazla geldim galiba"olmali.Zamanla sevgi falan da kalmaz böyle.İyi korunun da bu süreçte,çocuk işinizi daha da zorlaştırır.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Buraya goruntusunu atiyorum camasirin. Yorumunuzu bekliyorum. Belki benim zevkimde sorun vardir.
Burcu kova. Ben de elestirsem daha kotu olmaz mi?Eşinizin burcu terazi mi? Anlattıklarınızdan eşinizin sizin karşınızda kendini yetersiz gördüğünü ve size kötü hissettirmeye çalıştığını düşündüm. Erkekler bunu çok sık yapıyor. Sizde aynı şekilde verin karşılığını ve o eleştirdi diye yaptıklarınızdan giydiklerinizden vazgeçmeyin
Allah aşkına kendisi ne giyiyor onu da koyunBuraya goruntusunu atiyorum camasirin. Yorumunuzu bekliyorum. Belki benim zevkimde sorun vardir.
Ay adam sizi sevmiyor ki. Neden yemek yapmaya devam ediyorsunuz? Neden kendinizi ona beğendirme çabası içindesiniz? Sizi sürekli aşağılıyor. Ozguveninizi yerle bir etmeye çalışıyor ki kendisini asla terketmeyesiniz. Adam sizi sevmiyor sadece kendisini ne yaparsa yapsın terketmeyecek eve para getirip hizmet görecek birini istiyor hepsi bu.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Ben de bir kovayla evliyim,kavga anında susarsanız daha çok tepenize çıkıyorlar. Tam tersi siz ondan beter bastırırsanız,hemen toparlanırlarBurcu kova. Ben de elestirsem daha kotu olmaz mi?
Ne yaptı size Başak burçları yaa, biz de eşimle Başak burcuyuz ama eşim gayet kibar, ölçülü ve beyefendidir. Beğeni sahibi, beğendiğini de zarafetle anlatan biri.Başak burcu mu bu öküz, hangi mezbahadan kurtardiysan oraya iade et bunu.
Bir başak olarak çok güldüm yaaaaBaşak burcu mu bu öküz, hangi mezbahadan kurtardiysan oraya iade et bunu.
Kova burcu bir erkek inanılmaz egoisttir asla sizin ondan önde olduğunuza tahammül edemez. Eleştirmek kovalarda inanılmaz ters etki yaratabilir aslında. eleştirdiği şeyleri haklısın aslında bende çok beğenemedim ama benim vücut tipim bu kıyafete daha uygun o yüzden bu şekilde giymem gerekiyor derseniz ona hak verdiğiniz için eleştirmeyi kesebilir.Burcu kova. Ben de elestirsem daha kotu olmaz mi?
Amma korkuyorsunuz. Napar, küser mi?Burcu kova. Ben de elestirsem daha kotu olmaz mi?
Sizi sürekli aşağılayan bir adamla nasıl sevişebiliyorsunuz?Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Ne yapsin o da.bari iyice kendimden soğutmayayım diyor.belki toparlarız diye.demekki yalan söylüyor.Siz de bu hakaretleri yiyip hiçbir şey olmamış gibi her gün sevişiyorsanız bi yarabbi şükür demediğiniz kalmış.
Ne zavallısı.bazı kadınlar bu şekilde ilişki seviyor zaten.herkes herşeyin farkında.bazı kadınlar da yoklukta falansa elindekine posta koymak istemiyor.Eeee şimdi bu konularda yaptığını beğenmeyen adam çocuk doğunca yada bir hastalığın olursa yanında olacak mı bir tanıdığım eşi de böyle evde birsürü çocuk birde aldatıyor zavallı yı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?