Eşimim sinir bozucu tavırları.

Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Siz de bu hakaretleri yiyip hiçbir şey olmamış gibi her gün sevişiyorsanız bi yarabbi şükür demediğiniz kalmış.

Aldırmamak diyemem illaki bozulurdum ama en azından kendimi bu kadar haklı görmem. Bir insan hem maddi manevi destek olmayip hem de bu sekilde elestiremez diye dusunuyorum.
O iş öyle değil işte. İnsanlar binbir çeşit. Hem destek olmayıp hem de susacaklardı diye garantisi yok ki. Siz aldırmayacaksınız. Üstünde durmayacaksınız. Ama tam tersi eşinizle aranızı da onlar yüzünden bozmamalısınız. Eşinizin size yaptıklarının bahanesi affı zaten olamaz o ayrı konu. Kimi beğeniyorsan onunla evlen deyip kapının önüne koyulacak bir adam belli ki.

"Beğenmiyorsan benim gibi kroyla evlenmeyecektin. Bizde aldık bir kro ama yüzüne vurmuyor katlanıyoruz. Sen katlanamıyorsan kapı orada deyin".. valla eşinizin tavrına sinir oldum.

Bosayin gitsin ya,tek söyleyeceğiniz şey;"sana fazla geldim galiba"olmali.Zamanla sevgi falan da kalmaz böyle.İyi korunun da bu süreçte,çocuk işinizi daha da zorlaştırır.

Buraya goruntusunu atiyorum camasirin. Yorumunuzu bekliyorum. Belki benim zevkimde sorun vardir.

Gayet şıkmış bence. Tabi zevkler kişisel ama içinde teyze gibi görüneceğiniz bir parça da değil kesinlikle. Demek ki adamın sizinle bir derdi var özgüveninize oynuyor niyeyse. Çift terapisi ve işe yaramazsa ya da karşı taraf kabul etmezse karşı taraf sizi tüm seçimlerinizi sorguları hale getirmeden önce boşanma öneriyorum ben.

Eşinizin burcu terazi mi? Anlattıklarınızdan eşinizin sizin karşınızda kendini yetersiz gördüğünü ve size kötü hissettirmeye çalıştığını düşündüm. Erkekler bunu çok sık yapıyor. Sizde aynı şekilde verin karşılığını ve o eleştirdi diye yaptıklarınızdan giydiklerinizden vazgeçmeyin

Burcu kova. Ben de elestirsem daha kotu olmaz mi?

Niye kırılıyorsunuz? Benim eteğime kıro diyecek kocanın canına ot tıkarım.
Lütfen kusura bakmayın ama buna izin verdiğiniz sürece çok ağlarsınız.
Bir de seviyorum diyorsunuz, bu mümkün değil.
İnsan kendini bu kadar kıran birini sevemez.
Sevgi çağlayan gibi bir histir, önüne katar ve güzellikleri çoğaltır.
Sizin eşiniz çağlayanın önüne çekilmiş set gibi.
Celladınıza mı aşıksınız?
Yahu eli iş tutan, aklı başında bir bireysiniz, nasıl izin verirsiniz bunlara?
Cehennemin dibine kadar yolu var öyle duygusuz ve ruhsuz bir herifin.
Çok sinirlendim.

Ay adam sizi sevmiyor ki. Neden yemek yapmaya devam ediyorsunuz? Neden kendinizi ona beğendirme çabası içindesiniz? Sizi sürekli aşağılıyor. Ozguveninizi yerle bir etmeye çalışıyor ki kendisini asla terketmeyesiniz. Adam sizi sevmiyor sadece kendisini ne yaparsa yapsın terketmeyecek eve para getirip hizmet görecek birini istiyor hepsi bu.
Sizi sürekli aşağılayan birini sevmeye nasıl devam edebiliyorsunuz? Eteginize kro derken, babaanne gibi oldun derken hiç mi içinizden bir şeyler kopup gitmiyor?
Yapmayın Allah aşkına. Sizi seven ve değer veren biriyle birlikte olmayı hak etmiyor musunuz?

Başak burcu mu bu öküz, hangi mezbahadan kurtardiysan oraya iade et bunu.
Ne yaptı size Başak burçları yaa, biz de eşimle Başak burcuyuz ama eşim gayet kibar, ölçülü ve beyefendidir. Beğeni sahibi, beğendiğini de zarafetle anlatan biri.
Lütfen bu durumu burçlara indirgemeyin

Burcu kova. Ben de elestirsem daha kotu olmaz mi?
Kova burcu bir erkek inanılmaz egoisttir asla sizin ondan önde olduğunuza tahammül edemez. Eleştirmek kovalarda inanılmaz ters etki yaratabilir aslında. eleştirdiği şeyleri haklısın aslında bende çok beğenemedim ama benim vücut tipim bu kıyafete daha uygun o yüzden bu şekilde giymem gerekiyor derseniz ona hak verdiğiniz için eleştirmeyi kesebilir.

Ne zavallısı.bazı kadınlar bu şekilde ilişki seviyor zaten.herkes herşeyin farkında.bazı kadınlar da yoklukta falansa elindekine posta koymak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…