- Konu Sahibi selenn0101
-
Bu tarz eş beğenmeme konularında hep şunu bilir şunu söylerim.seni beğenecek olan ve istekli adam paçası don giysen de beğeniyor, isteği olmayan ve seni beğenmeyecek adam victoria secrettan en pahalı jartiyer takımını giysen de beğenmiyor.iş adamın gönlünde ve libidosunda.kilolu arkadaşlara laf çakıyormuş gibi algılanmasın ama ne manken gibi kadınlar konu açtı burada kocam bana dokunmuyor süslü, makyajlı kapıyı açıyorum 55 kiloyum diyen.ve yine bir sürü kilolu arkadaş buralarda bize ne havalar attı hiç beğenilmeme sorunu yaşamadım,kiloluyum hiç de kendime bakmam, sedef hastasıyım, heryerimde lekeler var diyen.kısaca sevecek beğenecek olanın gözüne perde iniyor.beğenmeyecek sevmeyecek olana da tüm gün bakım yap boş.garip bir şekilde dış görünüşe erkek libidosunun ve sevgisinin hiçbir ilgisi yok gibi.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Adam kötü, kötü niyetli, Yeşilçam filmlerin Erol Tas'iyla evlenmişsin annem. Sen de maalesef Kinali yapincak gibisin, üzer bu hayat seni. Bu adam senlik degil, sal doğaya daha gençkenBir de aslında tarzım bu değil. Gunluk hayatta daha spor giyiniyorum. Ama is yerinde spor giyinmem uygun olmuyor. Eger kotuyse dediginiz gibi alisverise goturebilirdi. Bak sana cok yakisir gibi motive ederek de bu is yapilabilir bence de.
Ev alırken kv tarafından hicbirsey beklememistik paramizin yettiği evi aldık, hala o evle ilgili olumsuz eleştiriler yaparlar, başkası olsa az paramız daha olsa daha güzelini alabilirdik der lafını sokar ama bende de o yok. Hem bir payı olmayıp hem eleştiri yapmaları sinir bozuyor gerçekten.Aldırmamak diyemem illaki bozulurdum ama en azından kendimi bu kadar haklı görmem. Bir insan hem maddi manevi destek olmayip hem de bu sekilde elestiremez diye dusunuyorum.
adam zaten ayarsız, kaba ama siz niye böyle mıy mıysınız ya? valla kendimi çok çaçaron hissediyorum buradaki konuları okuduğumda. eşim bana ters bir şey söylese anında cevabını veririm. asla altta kalmam. yok beni kırıyorsun, yok çok kabasın falan senin gibi kocası olanlara denmez. bu adamlara "eteğin çok kıro" dediğinde, "fikrin de çok umrumdaydı ünlü moda ikonu" denir." iç çamaşırlar teyze gibi olmuş" dediğinde, "senin gibi ruhum, enerjim dede değil en azından, neyse uyuyan devi uyandırmayalım." vs denir. yemek kötü olmuş diyen adama "beğenmeyen sıksın dötünü kendi yapsın" denir, korka korka dışardan yemek söylenmez. niye cevap vermiyorsunuz yahu? nedeeeeeen diye bağırasım geliyor bu konulara.
Eee cinsel hayat nasıl peki madem beğenmiyormuşMerhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.Eee cinsel hayat nasıl peki madem beğenmiyormuş
Gerçekten de tuhaf.eee madem beğenmiyorsun nasıl benimle birlikte olmak istiyorsun deseydiniz.senin kafanı da o karıştırmıştır zaten.yoksa tutar yani olmayacaktı.Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Teyze gibi deyip deyip her gece birlikte oluyormuş amaBen güzel iç çamaşırı giyeceğim, adam bana teyze gibi oldun diyecek. Yediririm ona o külotu.Bu herif bir gün bile çekilmez, bir yıldır ne diye çekiyorsunuz? Adam resmen nefret ediyor sizden yahu. Azıcık kendinize değer verin.
Nefes alsın yeter diyor demek ki.Teyze gibi deyip deyip her gece birlikte oluyormuş amahem cinselliğe düşkün hem elindekinin kıymetini bilmiyor.bu nasıl iş.
Yanlış bence yazdığın.konu sahibine gidiyor laf.Nefes alsın yeter diyor demek ki.
Size teyze diyen adamı nasıl içiniz alıyor da koynuna girebiliyorsunuz?Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Asıl sizin o eleştirilerden sonra bir şey olmamış gibi sevişmeniz tuhaf. Eşiniz için olumsuz olan bir durum yok. Lafları yiyip yiyip sonra adamla sevişen sizsiniz.Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Ferhanstan kibarlık dersleri.Yanlış bence yazdığın.konu sahibine gidiyor laf.
eşin sana elşetireide bulunduğunda , sen de onu eleştir, eleştirdiğinde dalga geç . sen beğernmiyorsun ama herkes çok beğeniyor kıskandığındanmı böyle diyorsun de. ayrıca yemek konusunda sende yap senin yemeğinide görelim de. onun eleştirilerine eziklenme tepeye çıkMerhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Gaslightinge ve manipülasyona uğruyorsunuz. Çocuğunuz yoksa ayrılın.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?