Eşimim sinir bozucu tavırları.

Bu tarz eş beğenmeme konularında hep şunu bilir şunu söylerim.seni beğenecek olan ve istekli adam paçası don giysen de beğeniyor, isteği olmayan ve seni beğenmeyecek adam victoria secrettan en pahalı jartiyer takımını giysen de beğenmiyor.iş adamın gönlünde ve libidosunda.kilolu arkadaşlara laf çakıyormuş gibi algılanmasın ama ne manken gibi kadınlar konu açtı burada kocam bana dokunmuyor süslü, makyajlı kapıyı açıyorum 55 kiloyum diyen.ve yine bir sürü kilolu arkadaş buralarda bize ne havalar attı hiç beğenilmeme sorunu yaşamadım,kiloluyum hiç de kendime bakmam, sedef hastasıyım, heryerimde lekeler var diyen.kısaca sevecek beğenecek olanın gözüne perde iniyor.beğenmeyecek sevmeyecek olana da tüm gün bakım yap boş.garip bir şekilde dış görünüşe erkek libidosunun ve sevgisinin hiçbir ilgisi yok gibi.

Bir de aslında tarzım bu değil. Gunluk hayatta daha spor giyiniyorum. Ama is yerinde spor giyinmem uygun olmuyor. Eger kotuyse dediginiz gibi alisverise goturebilirdi. Bak sana cok yakisir gibi motive ederek de bu is yapilabilir bence de.
Adam kötü, kötü niyetli, Yeşilçam filmlerin Erol Tas'iyla evlenmişsin annem. Sen de maalesef Kinali yapincak gibisin, üzer bu hayat seni. Bu adam senlik degil, sal doğaya daha gençken

Aldırmamak diyemem illaki bozulurdum ama en azından kendimi bu kadar haklı görmem. Bir insan hem maddi manevi destek olmayip hem de bu sekilde elestiremez diye dusunuyorum.
Ev alırken kv tarafından hicbirsey beklememistik paramizin yettiği evi aldık, hala o evle ilgili olumsuz eleştiriler yaparlar, başkası olsa az paramız daha olsa daha güzelini alabilirdik der lafını sokar ama bende de o yok. Hem bir payı olmayıp hem eleştiri yapmaları sinir bozuyor gerçekten.

Çok güldüm keşke şu hazır cevapliliginiz biraz da bana geçse bende kimseye cevap veremem çok çabuk tikanirim. Söyleyeceklerim hep sonradan aklıma gelir o zaman da iş işten geçmiş oluyor. Herkese verecek cevabım vardır ama gece uyuyorken aklıma geliyor

Ben güzel iç çamaşırı giyeceğim, adam bana teyze gibi oldun diyecek. Yediririm ona o külotu. Bu herif bir gün bile çekilmez, bir yıldır ne diye çekiyorsunuz? Adam resmen nefret ediyor sizden yahu. Azıcık kendinize değer verin.

Eee cinsel hayat nasıl peki madem beğenmiyormuş

Ben olsam anında yemek yapmayı bırakırdım. Gitsin dışardan yesin öküz. Beğenmediği yemeklerime işten gelip bir de zaman ayiramam kusura bakmasın. Giyimimi kuşamimi asagiliyorsa benim tarzım bu de ya dik dur begenmiyorsa beğendiği tarzda bir kadınla evlenseydi. Allahım yarabbim çıldırıyorum şuan. Kendi neymiş acaba eminim kendisinin bir tarzi ve fikri bile yoktur. Yıllarca anasının aldığı şeyleri giymiştir. Donlarını bile kendi gidip alamiyodur.

Teyze gibi deyip deyip her gece birlikte oluyormuş ama hem cinselliğe düşkün hem elindekinin kıymetini bilmiyor.bu nasıl iş.

Her gun var. En sacma olan da bu. Ustelik o konuda memnunum. Bu kadar elestirip her gun istemesi cok tuhaf.
Asıl sizin o eleştirilerden sonra bir şey olmamış gibi sevişmeniz tuhaf. Eşiniz için olumsuz olan bir durum yok. Lafları yiyip yiyip sonra adamla sevişen sizsiniz.

Eşim böyle davransa yüzüne bile bakmam, akillanmazsa da boşarım. Kimsenin ego tatmin merkezi değil benim izzetinefsim. Eşyamı da kimse eleştiremez. Ben böyle uygun gördüm der sustururum susmazsa bir daha eşiğimden adımını atamaz. Saçma sapan insanlara çok yüz vermişsiniz.

eşin sana elşetireide bulunduğunda , sen de onu eleştir, eleştirdiğinde dalga geç . sen beğernmiyorsun ama herkes çok beğeniyor kıskandığındanmı böyle diyorsun de. ayrıca yemek konusunda sende yap senin yemeğinide görelim de. onun eleştirilerine eziklenme tepeye çık

bunlar işe yaramıyorsa sevmiyordur, hatta gıcıktır üzmek istiyor ama boşnamak istemiyor

Gaslightinge ve manipülasyona uğruyorsunuz. Çocuğunuz yoksa ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…