- Konu Sahibi selenn0101
-
Ne bilem işte.erkek olmadık ve olamayacağız.Oyle bir şey yok. Kadını sevmeyip döven aşağılayan üstüne 5 çocuğu olan erkek gordu bu gözler .
Çok dediğin yok denecek kıvam anladığım kadarıyla. Kadın bu durumdan şikayet ediyorsa bir hal çaresini bulmaya çalışır seven erkek. Çaba yoksa sevgi yoktur.Swvişmeyen sevmiyor demek değil ya.cinselliğe çok az ihtiyaç duyan insanlar da var.
Yoo kopmaz. Adam işini görür devam eder hayatına.Bence de öyle ya.bir iki defa idare eder aonra kopar bence.
Eee onda haklısın tabi.ama kimine haftada bir de çok az geliyor.Çok dediğin yok denecek kıvam anladığım kadarıyla. Kadın bu durumdan şikayet ediyorsa bir hal çaresini bulmaya çalışır seven erkek. Çaba yoksa sevgi yoktur.
Haftada bir az zaten de konu o değil. Sen sevip sevismeyen erkek diyorsun sonra haftada bir diyorsun. Onu haftada ikiye çıkar minimum olur mu?Eee onda haklısın tabi.ama kimine haftada bir de çok az geliyor.
Haftada bir az zaten de konu o değil. Sen sevip sevismeyen erkek diyorsun sonra haftada bir diyorsun. Onu haftada ikiye çıkar minimum olur mu?
Olur.Haftada bir az zaten de konu o değil. Sen sevip sevismeyen erkek diyorsun sonra haftada bir diyorsun. Onu haftada ikiye çıkar minimum olur mu?
Gördü. Boyle yapmiyordu. Sadece spor giyinmenin daha cok yakistigini daha tatli oldugumu soyluyordu. Hizmet icin 7 yil idare etmezdi sanirim beni. O kadar da dusmemistir umarim.Uzun süre görüşmüşsünüz evlenmeden önce, nasıl giyindiğinizi hiç mi görmemiş? Ya da siz bu tavırlarını görmemiş miydiniz?
Böyle durumlarda erkeklerin kadınları kandırdığını, aslında yeterince sevmediğini ama "evde bir kadına" ihtiyaç duyduğu için bir süre idare ettiğini, çamaşırını yıkatacak yemeğini yapacak kadını bulduktan sonra ona gerçek yüzünü gösterdiğini düşünüyorum.
Ya aslında onu ancak konu sahibi bilebilir sonuçta kocasının karakterini tanıyan bilen oBence de öyle ya.bir iki defa idare eder aonra kopar bence.
Koskoca lisans mezunu memur olmus kadınlar, hala " altin takmadi, tabak almadi "yaziyorsunuz. Koca koca akli başinda insanlarsiniz ne tabagi alacaktı, ne altini takacakti?Merhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar.
Yahu mahalle kariligiyla ne ilgisi var. Nedenini izah etmisim. Maddi manevi destek olmayip da cok fazla is yapmis gibi konusmalari beni uyuz etti ve uzaklasti demisim. Alltindaki mesajda da yazmisim hem almayip hem de yaptiklarima kusur buldular diye. Siz bu durumdan uyuz olmayabilirsiniz ben olurum. Isterse sahte bilezik taksin hic onemli degil ama ne ise o olsun. Konuyla ilgisi de onlarin sureklo kusur bulup beni uzmesi ilk aylarimin hep aglayarak gecmesi esimin beni hic hakli gormemesi.Koskoca lisans mezunu memur olmus kadınlar, hala " altin takmadi, tabak almadi "yaziyorsunuz. Koca koca akli başinda insanlarsiniz ne tabagi alacaktı, ne altini takacakti?Sorununuzun bununla ne.ilgisi var ki, bunu da araya mahalle kizi gibi sıkıştıriveriyorsunuz?
Esiniz ezik. Ya maasi sizinkinden az ya pipisi kucuk ya calisma ortamindaki pozisyonu sizden asagida ya fiziksel olarak kendini yetersiz goruyor(boy kisaligi, kilo). Asagilik kompleksi icinde olan insanlar karsi tarafin kusurlarini göstererek kendinde kusur olarak gordugu seylerin ustunu kapatmaya calisir. Bu tip asagilamalarina karsi tepki gösterin. Birsure sonra kendinizi cirkin/daha asagida vs hissetmeye baslarsinizGördü. Boyle yapmiyordu. Sadece spor giyinmenin daha cok yakistigini daha tatli oldugumu soyluyordu. Hizmet icin 7 yil idare etmezdi sanirim beni. O kadar da dusmemistir umarim.
Ferhanstan kibarlık dersleri.
Hayır. Ağzının payı verilirdi. Beğenmiyorsa yallah kapıya. Bu adam kapıya konmayı hak ediyorBir de aslında tarzım bu değil. Gunluk hayatta daha spor giyiniyorum. Ama is yerinde spor giyinmem uygun olmuyor. Eger kotuyse dediginiz gibi alisverise goturebilirdi. Bak sana cok yakisir gibi motive ederek de bu is yapilabilir bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?