Eşimim sinir bozucu tavırları.

Swvişmeyen sevmiyor demek değil ya.cinselliğe çok az ihtiyaç duyan insanlar da var.
Çok dediğin yok denecek kıvam anladığım kadarıyla. Kadın bu durumdan şikayet ediyorsa bir hal çaresini bulmaya çalışır seven erkek. Çaba yoksa sevgi yoktur.

Uzun süre görüşmüşsünüz evlenmeden önce, nasıl giyindiğinizi hiç mi görmemiş? Ya da siz bu tavırlarını görmemiş miydiniz?

Böyle durumlarda erkeklerin kadınları kandırdığını, aslında yeterince sevmediğini ama "evde bir kadına" ihtiyaç duyduğu için bir süre idare ettiğini, çamaşırını yıkatacak yemeğini yapacak kadını bulduktan sonra ona gerçek yüzünü gösterdiğini düşünüyorum.

Gördü. Boyle yapmiyordu. Sadece spor giyinmenin daha cok yakistigini daha tatli oldugumu soyluyordu. Hizmet icin 7 yil idare etmezdi sanirim beni. O kadar da dusmemistir umarim.

Yani sordunuz diye söyleyeyim yoksa bir önemi yok da tabi;
-etek normal etek işte her iki kadından birinde yok mu zaten? Casual ne giyilecek başka.
-çamaşır Allah affetsin aşırı çirkin ama henüz bunu teyze gibi olmuşsun diye soyleyecek adam anasından doğmadı. Eşim olsa ertesi gün gider başka çamaşır alır, hayatım bir dahakine bunu giysen olur mu der yani en fazla.
- Her gün her gün insanın beli ağrır, kilo verir ayol yani maşallah ne diyim ama reddedince masturbasyon yapmak zorunda kalıyorsa her gün sevişen adam, i da hastalık heralde yok artık bir gün sevismedi diye
-anası danasi yardımı düğünü geç artık lafını yapmaya geç kalmışsın. Bir daha bir şeyini eleştiren olursa bu kadar param vardı bunu yaptım, verseydiniz biz de fazlasını yapmayı bilirdik de geç.
-Ya işten gelip yemek beğenmeyen adama yemek yapmak bir de korkudan dışarıdan söylemek. Ezik insan kadar tahammül edemediğim bir şey yok sanırım yorumsuz.
-Sizi sürekli eleştiren birini hala sevmeniz, çaba göstermeniz bir psikolojik sorununuz olabileceğini düşündürüyor. Lütfen bu değersizlik hissinizle ilgili destek alın, gerçekten kötü niyetle söylemiyorum. Siz bile inanamayacaksınız sonucuna.
-eşiniz sizi sevmiyor maalesef. Eğip bükmeye, amalara şunu bunu yapar benim içinlere gerek yok. Sevmiyor yumuşatmaya gerek yok.

Koskoca lisans mezunu memur olmus kadınlar, hala " altin takmadi, tabak almadi "yaziyorsunuz. Koca koca akli başinda insanlarsiniz ne tabagi alacaktı, ne altini takacakti? Sorununuzun bununla ne.ilgisi var ki, bunu da araya mahalle kizi gibi sıkıştıriveriyorsunuz?

Yahu mahalle kariligiyla ne ilgisi var. Nedenini izah etmisim. Maddi manevi destek olmayip da cok fazla is yapmis gibi konusmalari beni uyuz etti ve uzaklasti demisim. Alltindaki mesajda da yazmisim hem almayip hem de yaptiklarima kusur buldular diye. Siz bu durumdan uyuz olmayabilirsiniz ben olurum. Isterse sahte bilezik taksin hic onemli degil ama ne ise o olsun. Konuyla ilgisi de onlarin sureklo kusur bulup beni uzmesi ilk aylarimin hep aglayarak gecmesi esimin beni hic hakli gormemesi.
Mahalle karisi olsam zaten eminim bunlari yasamazdim el ustunde tutulurdum.

Son düzenleme:
Böyle bir adamla evli kaldım uzun süre.Bana koca karı gibi giyindigimi sportif olmam gerektiğini saçımı sarıya boyadigimda hafif kadınlara benzedigimi söylerdi.Tipki sizin gibi sexi iç çamaşırlarıma gülerdi.Kendimi uzun süre sucladim hatta öz guvenimi zedelendi(kim kopekse) Çok şükür boşandım hayatimda libido sahibi erkekliginde bir kusur olmayan normal bir erkek var.Beni görür görmez bu güzellik ne deyip üzerime atlar.Tarzimi bakımlı olmamı çok takdir eder destekler hatta kendi çıkarıp para verir bazılarına da kendisi yapar.Demem o ki sorun sizde değil herhangi bir kusurunu bu şekilde gizliyor ya da sizin karşınızda komplekse giriyor asagilayarak sizi aşağı çekmeye çalışıyor.Sevginiz bittiğinde gözünüz açılacak

İşte evlilikte ailenin önemi bu maalesef. Valla bana arkadaşım bile böyle çirkin bir üslupla konuşamaz çünkü izin vermem karşılığını vereceğimi de bilirler. Siz sessiz kaldığınız için böyle rahat konuşuyor ayrıca Brad Pitt miymiş? Verin cevabını Allah aşkına niye ezdiriyorsunuz kendinizi? Bu hödükleri çok mu arıyorsunuz ya kendilerine hiç aynada bakmadan eşini yargılıyorlar. Ayrıca beğenmiyorsa niye evleniyor silah mı dayamışlar kafasına?

Gördü. Boyle yapmiyordu. Sadece spor giyinmenin daha cok yakistigini daha tatli oldugumu soyluyordu. Hizmet icin 7 yil idare etmezdi sanirim beni. O kadar da dusmemistir umarim.
Esiniz ezik. Ya maasi sizinkinden az ya pipisi kucuk ya calisma ortamindaki pozisyonu sizden asagida ya fiziksel olarak kendini yetersiz goruyor(boy kisaligi, kilo). Asagilik kompleksi icinde olan insanlar karsi tarafin kusurlarini göstererek kendinde kusur olarak gordugu seylerin ustunu kapatmaya calisir. Bu tip asagilamalarina karsi tepki gösterin. Birsure sonra kendinizi cirkin/daha asagida vs hissetmeye baslarsiniz

Es ailesine mesafe koyacak kadar birsey yasamamissiniz bahane aramissiniz resmen basta aileyle slrun yasayip nasil mutlu olmayi bekledinizki? Onun disinda esin okuz yani seni elestirmesine musade etme begenmiyosa yemesin kalksin kendi yapsin bebek gibi bakmayin adama bide disardan yemek soyluyorsunuz

Eleştirinin bir üslubu vardır. Bu sizi rahatsız ediyorsa daha keskin bir dille ifade etmelisiniz.
Öte yandan yemek meselesine gelince... Formül çok basit sen nasıl seviyorsun işten gelince yap göreyim senin elinden yemek yemedik bi deyip kestirip atabilirsiniz. Hem dışarıdan söyleyip hem evde yapmak gibi kendinizi zahmete sokmayın sakın.

Bir de aslında tarzım bu değil. Gunluk hayatta daha spor giyiniyorum. Ama is yerinde spor giyinmem uygun olmuyor. Eger kotuyse dediginiz gibi alisverise goturebilirdi. Bak sana cok yakisir gibi motive ederek de bu is yapilabilir bence de.
Hayır. Ağzının payı verilirdi. Beğenmiyorsa yallah kapıya. Bu adam kapıya konmayı hak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…