Eşimim sinir bozucu tavırları.

Bir daha sevismeyerek cozulecegine inansam sevismem. Ama dedigim gibi reddedince de kendini boyle hakli cikariyor. Benim lehime bir sonuc elde edemiyorum
Şimdi hanimefendi kocamız bize seksi şeyler giyince teyze gibi olmuşsun derse o kiyafetleri ona tıkar tekmeyi basarız. Ay sen beni sevmiyorsun masturbasyon mu yapacağım diyemez. Boşanırız ve bizi kadın gibi gören erkeklerle sevişmeyi tercih ederiz.

Bir daha sevismeyerek cozulecegine inansam sevismem. Ama dedigim gibi reddedince de kendini boyle hakli cikariyor. Benim lehime bir sonuc elde edemiyorum
Sen önce adam gibi davranmayı öğren sonra gel yanıma demiyor musunuz?
Mesela nasıl surekli kendini haklı çıkarıyor?
Ağzıyla kuş tutsa haklı cikmaz çünkü siz ikna olmaya pek müsaitseniz bence.

Evliyim masturbasyon yapıyorum diyormuş. Muhtemelen başkasına mı gideyim sen gel işte falan da diyordur.

Adam hem teyze diyecek hem de masturbasyon yapıyorum diye sizi suçlayacak. Alsın bir tarafına yani.

Bu evlilikte siz yoksunuz ki. Beyefendi ve paşa gönlü var.

Kadın gibi görüp hergün sevişiyormuş zaten.ama dilinde sorun.

Biriyle evlenirken amaç o insanla mutlu, huzurlu bir yuva kurmak değil midir? Yani evlenirken tabak takımımı o alsın çay takımımı bu alsın diye yola çıkmak yanlış bence. Alırlarsa ne ala ama almazlarsa dane halleri varsa görsünler muhtaç değilsiniz ya onlara. Evlendikten sonra çok mu övdüler kendilerini haklısınız soğumakta ama eşiniz buna napsın. Anne baba sonuçta bu. Kötü de olsa atsan atılmaz satsan satılmaz. Eşinizle kavga edip edip kendinizi soğutmuşsunuz.
Güncel sorun sizi eleştirmek değil aşağılamak haline gelmiş. Resti çekin bence ben beğeniyorum çevremdeki insanlar da beni beğeniyor şık ve güzel buluyor. Beğenmemek senin sorunun diyip geçin. Ailesini eleştirmenin intikamını mı alıyor anlamadım ama siz umursamayın, umursamadıkça da susar

Öyleyse adam sizi güzel görüyor, acaba o eleştiriyi ailesi mi yapıyor yani ailesinin yanına gidinde sizin hakkınızda çirkin, kötü giyiyor vs vs. Diyip aranıza fitne mi sokmaya çalışıyorlar. Adam başkasının ağzıyla konuşuyor gibi

Kadın gibi görüp hergün sevişiyormuş zaten.ama dilinde sorun.
Kadın gibi görmek sadece yatakta olmaz Ferhans. Sözleriyle desteklemeli, davranışlarıyla desteklemeli, bakışlarıyla desteklemeli.
İsterse günde beş posta sevişmek istesin onun dışındaki zamanlarda hakaret ediyorsa kadın gibi görmüyordur, ihtiyaç malzemesi olarak görüyordur.

Evliyim masturbasyon yapıyorum diyormuş. Muhtemelen başkasına mı gideyim sen gel işte falan da diyordur.

Adam hem teyze diyecek hem de masturbasyon yapıyorum diye sizi suçlayacak. Alsın bir tarafına yani.
Aynen madem kadını beğenmiyor kendi kendine soksun tövbe bizi konusturuyor böyle
Ben kadini sevdiğini düşünmüyorum ya cogu erkege cinsellik için duygusallık gerekmiyor ki isini bitirip geçiyor işte .

Ailesiyle alakası olduğunu ben sanmıyorum, kendi öz kroluğu o. Ha bi ihtimal, bu garıyı çok şımartma, şimdiden kafasını ez sonra çok uğraşırsın diye akıl vermişlerdir.

Aynen madem kadını beğenmiyor kendi kendine soksun tövbe bizi konusturuyor böyle
Ben kadini sevdiğini düşünmüyorum ya cogu erkege cinsellik için duygusallık gerekmiyor ki isini bitirip geçiyor işte .
Ya zaten seven adam giydigin bir şeye bu çok kötü olmuş ya keşke giymeseydim desen bile o an degistiremiyorsan seni yükseltecek sözler sarfeder.
Her sevişeni seviyor sanacaksak ohoooo.

Ailesiyle alakası olduğunu ben sanmıyorum, kendi öz kroluğu o. Ha bi ihtimal, bu garıyı çok şımartma, şimdiden kafasını ez sonra çok uğraşırsın diye akıl vermişlerdir.
Yani adam beğenmiyorsa birlikte olmaz, yanii sırf ihtiyacım giderilsin diye gözünü yumup birlikte olacak kadar midesiz biri değilse birileri ona bi akıl vermiş. Belki giydiklerini beğenip hanımefendi şımarır, özgüveni yerine gelirse kendisini terk eder zihniyetiyle de özgüven kırmaya çalışıyor olabilir

Bizim kadınlar( ben de dahil ) kendimize yeterince değer vermediğimiz için hayatımızdaki erkek bizimle seks yapmak istese geri çeviremiyoruz.istemesi bile lütuf gibi geliyor bize.eee hoşumuza da gidiyor tabi istenmek.hemencecik yaşananlara müsamaha gösteriyoruz.

Ya zaten seven adam giydigin bir şeye bu çok kötü olmuş ya keşke giymeseydim desen bile o an degistiremiyorsan seni yükseltecek sözler sarfeder.
Her sevişeni seviyor sanacaksak ohoooo.
Çok sevip, sevişmeyene de çok denk geldik.o daha büyük sorun oluyor valla . Hem sevmeyip, hem sevişmeyen de var çeşit çeşit hem sevip hem sevişeni tutturmak zor valla.

Sokma akıllarını sevdiklerim Evdeki dışında herkes sokabiliyor vay canına.

Çok sevip, sevişmeyene de çok denk geldik.o daha büyük sorun oluyor valla . Hem sevmeyip, hem sevişmeyen de var çeşit çeşit hem sevip hem sevişeni tutturmak zor valla.
Sevip sevismeyenden de (sevmiyordur aslında ) sevmeyip sevisenden de uzak duracaksın, bu kadar basit mesele. Dünyaya elli defa gelmeyeceğiz.

Bence de öyle ya.bir iki defa idare eder aonra kopar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…