- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
- Konu Sahibi selenn0101
-
Şimdi hanimefendi kocamız bize seksi şeyler giyince teyze gibi olmuşsun derse o kiyafetleri ona tıkar tekmeyi basarız. Ay sen beni sevmiyorsun masturbasyon mu yapacağım diyemez. Boşanırız ve bizi kadın gibi gören erkeklerle sevişmeyi tercih ederiz.Bir daha sevismeyerek cozulecegine inansam sevismem. Ama dedigim gibi reddedince de kendini boyle hakli cikariyor. Benim lehime bir sonuc elde edemiyorum
Sen önce adam gibi davranmayı öğren sonra gel yanıma demiyor musunuz?Bir daha sevismeyerek cozulecegine inansam sevismem. Ama dedigim gibi reddedince de kendini boyle hakli cikariyor. Benim lehime bir sonuc elde edemiyorum
Evliyim masturbasyon yapıyorum diyormuş. Muhtemelen başkasına mı gideyim sen gel işte falan da diyordur.Sen önce adam gibi davranmayı öğren sonra gel yanıma demiyor musunuz?
Mesela nasıl surekli kendini haklı çıkarıyor?
Ağzıyla kuş tutsa haklı cikmaz çünkü siz ikna olmaya pek müsaitseniz bence.
Bu evlilikte siz yoksunuz ki. Beyefendi ve paşa gönlü var.Bir daha sevismeyerek cozulecegine inansam sevismem. Ama dedigim gibi reddedince de kendini boyle hakli cikariyor. Benim lehime bir sonuc elde edemiyorum
Kadın gibi görüp hergün sevişiyormuş zaten.ama dilinde sorun.Şimdi hanimefendi kocamız bize seksi şeyler giyince teyze gibi olmuşsun derse o kiyafetleri ona tıkar tekmeyi basarız. Ay sen beni sevmiyorsun masturbasyon mu yapacağım diyemez. Boşanırız ve bizi kadın gibi gören erkeklerle sevişmeyi tercih ederiz.
Her gün üstüne atlıyorsa bal gibi de beğeniyor, ama şımarmasın diye yeriyor. Asıl kroluk bu işte.Kadın gibi görüp hergün sevişiyormuş zaten.ama dilinde sorun.
Öyleyse adam sizi güzel görüyor, acaba o eleştiriyi ailesi mi yapıyor yani ailesinin yanına gidinde sizin hakkınızda çirkin, kötü giyiyor vs vs. Diyip aranıza fitne mi sokmaya çalışıyorlar. Adam başkasının ağzıyla konuşuyor gibiBirden fazla nedeni var. Her seferinde istemiyorum. Hatta ilk adimi atmaz oldum. Evliyim kendi kendime yapmak zorunda kaliyorum diyor. Bazen beni sevmiyorsun diyor. Ben de karsi koymuyorum bu nedenle. Ama yaptigimiz zaman iyi hissettiriyor. Oyle davranan adam o degil sanki.
Kadın gibi görmek sadece yatakta olmaz Ferhans. Sözleriyle desteklemeli, davranışlarıyla desteklemeli, bakışlarıyla desteklemeli.Kadın gibi görüp hergün sevişiyormuş zaten.ama dilinde sorun.
Aynen madem kadını beğenmiyor kendi kendine soksun tövbe bizi konusturuyor böyleEvliyim masturbasyon yapıyorum diyormuş. Muhtemelen başkasına mı gideyim sen gel işte falan da diyordur.
Adam hem teyze diyecek hem de masturbasyon yapıyorum diye sizi suçlayacak.Alsın bir tarafına yani.
Ailesiyle alakası olduğunu ben sanmıyorum, kendi öz kroluğu o. Ha bi ihtimal, bu garıyı çok şımartma, şimdiden kafasını ez sonra çok uğraşırsın diye akıl vermişlerdir.Öyleyse adam sizi güzel görüyor, acaba o eleştiriyi ailesi mi yapıyor yani ailesinin yanına gidinde sizin hakkınızda çirkin, kötü giyiyor vs vs. Diyip aranıza fitne mi sokmaya çalışıyorlar. Adam başkasının ağzıyla konuşuyor gibi
Ya zaten seven adam giydigin bir şeye bu çok kötü olmuş ya keşke giymeseydim desen bile o an degistiremiyorsan seni yükseltecek sözler sarfeder.Aynen madem kadını beğenmiyor kendi kendine soksun tövbe bizi konusturuyor böyle
Ben kadini sevdiğini düşünmüyorum ya cogu erkege cinsellik için duygusallık gerekmiyor ki isini bitirip geçiyor işte .
Yani adam beğenmiyorsa birlikte olmaz, yanii sırf ihtiyacım giderilsin diye gözünü yumup birlikte olacak kadar midesiz biri değilse birileri ona bi akıl vermiş. Belki giydiklerini beğenip hanımefendi şımarır, özgüveni yerine gelirse kendisini terk eder zihniyetiyle de özgüven kırmaya çalışıyor olabilirAilesiyle alakası olduğunu ben sanmıyorum, kendi öz kroluğu o. Ha bi ihtimal, bu garıyı çok şımartma, şimdiden kafasını ez sonra çok uğraşırsın diye akıl vermişlerdir.
Kadın gibi görmek sadece yatakta olmaz Ferhans. Sözleriyle desteklemeli, davranışlarıyla desteklemeli, bakışlarıyla desteklemeli.
İsterse günde beş posta sevişmek istesin onun dışındaki zamanlarda hakaret ediyorsa kadın gibi görmüyordur, ihtiyaç malzemesi olarak görüyordur.
Bizim kadınlar( ben de dahil ) kendimize yeterince değer vermediğimiz için hayatımızdaki erkek bizimle seks yapmak istese geri çeviremiyoruz.istemesi bile lütuf gibi geliyor bize.eee hoşumuza da gidiyor tabi istenmek.hemencecik yaşananlara müsamaha gösteriyoruz.Sen önce adam gibi davranmayı öğren sonra gel yanıma demiyor musunuz?
Mesela nasıl surekli kendini haklı çıkarıyor?
Ağzıyla kuş tutsa haklı cikmaz çünkü siz ikna olmaya pek müsaitseniz bence.
Çok sevip, sevişmeyene de çok denk geldik.o daha büyük sorun oluyor vallaYa zaten seven adam giydigin bir şeye bu çok kötü olmuş ya keşke giymeseydim desen bile o an degistiremiyorsan seni yükseltecek sözler sarfeder.
Her sevişeni seviyor sanacaksak ohoooo.
Sokma akıllarını sevdiklerimYani adam beğenmiyorsa birlikte olmaz, yanii sırf ihtiyacım giderilsin diye gözünü yumup birlikte olacak kadar midesiz biri değilse birileri ona bi akıl vermiş. Belki giydiklerini beğenip hanımefendi şımarır, özgüveni yerine gelirse kendisini terk eder zihniyetiyle de özgüven kırmaya çalışıyor olabilir
Sevip sevismeyenden de (sevmiyordur aslındaÇok sevip, sevişmeyene de çok denk geldik.o daha büyük sorun oluyor valla. Hem sevmeyip, hem sevişmeyen de var çeşit çeşit hem sevip hem sevişeni tutturmak zor valla.
Bence de öyle ya.bir iki defa idare eder aonra kopar bence.Yani adam beğenmiyorsa birlikte olmaz, yanii sırf ihtiyacım giderilsin diye gözünü yumup birlikte olacak kadar midesiz biri değilse birileri ona bi akıl vermiş. Belki giydiklerini beğenip hanımefendi şımarır, özgüveni yerine gelirse kendisini terk eder zihniyetiyle de özgüven kırmaya çalışıyor olabilir
Swvişmeyen sevmiyor demek değil ya.cinselliğe çok az ihtiyaç duyan insanlar da var.Sevip sevismeyenden de (sevmiyordur aslında) sevmeyip sevisenden de uzak duracaksın, bu kadar basit mesele. Dünyaya elli defa gelmeyeceğiz.
Oyle bir şey yok. Kadını sevmeyip döven aşağılayan üstüne 5 çocuğu olan erkek gordu bu gözler .Bence de öyle ya.bir iki defa idare eder aonra kopar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?