- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.133
- 258
- Konu Sahibi selenn0101
-
Adam hem bu şekilde söyleyip hem de cinsel hayatı çok iyi olunca ikilemde kalmıştır.hem de düzelir umudu işte.Kocanizin eteginizi kro olarak betimlemesi,aldığınız iç çamaşırının teyzelere uygun olduğu konusunda diretmesi..
Sizin ise o iç camasirini giydiginizde milleti delirtebileceginizi düşünmeniz..
Özetle konunuz tuhaf geldi bana.
Moda yazarı mi esiniz ?
Hem evde yemek yapıyorsunuz hem de dışardan yemek söylüyorsunuz ?
Kuzum siz bir akşam için kaç çeşit yemek yapıyorsunuz ?
Adamdan bu kadar dertlisiniz madem,calisiyorsunuzda..
E ayrılin o zaman.
Basaklar biseyi begenmez, çok eleştirirler, kocamin yukseleni basak, icine kaynana kaçmış adamin
İşte biz buna, Allah'ın sopası yok diyoruzKovaymis zaten, benim burcum gdgdgdgdgd
Açık mı giyiniyorsunuz acaba tarzınızı açık yada dışarıda beğenilecek olduğu için değiştirmeniz için bilerek mi beğenmemiştik yapıyor başkaları bakmasın dışarıda beğenmedim diyeMerhaba hanımlar. Yaklaşık 1 yıldır evliyim. Uzun süre goruserek ve severek evlendik. 4 yıldır çalışıyorum. Lisans mezunu ve memurum.
Eşimle evlenme sürecinde ailesi yüzünden çok sıkıntı yaşadım. Maddi olarak kendi gelirlerine göre çok az destek oldular. Tabak dahi almadilar sadece çok az altın taktılar. Manevi destek ise hic görmedim. Ancak konusmalari ise sanki cok buyuk isler yapmis gibiydi. Bu sürecte kendilerinden sogudum ve gerekmedikce konusmuyorum. Bu yuzden esimle cok sorun yasadim. Hicbir zaman bana hak vermedi. Bu yuzden en guzel gececek zamanlarim aglayarak ve mutsuz gecti.
Daha yeni toparlamaya basladim kendimi. Zaten bu konudan dolayi doluyken eşim beni cok elestirmeye basladi. Kiyafetlerime cirkin diyor. Baska erkek gorse delirecegi camasirlar giyiyorum teyze gibi oldun iade et diyor. Inanin heyecanla bekledim gorunce yuzunde sacma sapan bir ifade oldu. Yaptigim yemeklere ise mutlaka bir kusur buluyor. Ustelik calisan biri olmama ragmen eve gelince yemek yapmak birlikte yemek istiyorum ama bir kusur bulacak diye korkuyorum artik. Hatta bazen yemek yapip disaridan yemek soyluyorum hangisini istersen onu ye diye. Isimden dolayi casual giyinmek zorundayim esim cok cirkin deyip duruyor. Isin tuhaf tarafi baskalari ise cok begenip nereden aldin diye soruyor link istiyor ve gidip aynisini aliyor.
Beni cok elestiriyosun bak bu kadari fazla kiriliyorum diyorum bir sey demedim abartiyosun deyip kiziyor.
Bu sabah cikarken bana etegin cok kro dedi. O kadar zoruma gitti ki. Yine soyledim cok kiricisin bak senin giydigin su kiyafet de bana oyle geliyor ama bir.kere agzimi acmadim diye. Yine kendini hakli cikariyor. O kadar bunaldim ki. Terk etme asamasindayim ancak onu seviyorum. Ne yapacagim bilmiyorum
Benim kova bey de hiç konuşmaz,nası kova buYok kiz beni hic bisey susturamaz gdgdgdg
Hayret kovalar genelde cok bilir, kadinlari can cenedir ama erkekleri ketum galiba, olsun erkeğin az konuşanı makbuldur, benim gibi kaynana olsa tepende daha mi iyiBenim kova bey de hiç konuşmaz,nası kova buhele hele donuma yorum yapsa öpüp başıma koyarım
Benim sorduğum şey adamın her gün sevişmek istemesi değil. Kadının kendisini sürekli aşağılayan bir adamla nasıl olup da seviştiği. Kadın böyle bir adamı nasıl arzulayabiliyor anlayamıyorum.Benim böyle durumlarla alakalı bir tecrübem ve gözlemim var. Adam hatunu o kadar beğeniyor o kadar kendinden üst görüyor ki kadını aşağılamak suretiyle kadından hem bir bence kendince intikam alıyor hemde kaybetme korkusunu kadını sindirerek bastırıyor. Karısını beğenmeyen adam hergün ister mi allasen yaa
Birden fazla nedeni var. Her seferinde istemiyorum. Hatta ilk adimi atmaz oldum. Evliyim kendi kendime yapmak zorunda kaliyorum diyor. Bazen beni sevmiyorsun diyor. Ben de karsi koymuyorum bu nedenle. Ama yaptigimiz zaman iyi hissettiriyor. Oyle davranan adam o degil sanki.Benim sorduğum şey adamın her gün sevişmek istemesi değil. Kadının kendisini sürekli aşağılayan bir adamla nasıl olup da seviştiği. Kadın böyle bir adamı nasıl arzulayabiliyor anlayamıyorum.
Yoksa adamın ne yapmaya çalıştığı bariz zaten.
Ama seviyormuş. O yüzden basıp gitmez eğitmeye ya da kocasının istediği gibi olmaya çalışır.Ben ortada sinir bozucu tavır göremiyorum, eşiniz hayvanın teki. Ben olsam basıp çıkıp gideirm bu ayının horlamalarını ne dinlicem
iç çamaşırına neden öyle desin?Açık mı giyiniyorsunuz acaba tarzınızı açık yada dışarıda beğenilecek olduğu için değiştirmeniz için bilerek mi beğenmemiştik yapıyor başkaları bakmasın dışarıda beğenmedim diye
Normal şartlarda bir daha sevismemeniz lazım da o yüzden sordum ben aslında. Demek ki adamın taktik işe yarıyor. Siz hizmetlerinizi eksiksiz yerine getirmeye devam edin.Birden fazla nedeni var. Her seferinde istemiyorum. Hatta ilk adimi atmaz oldum. Evliyim kendi kendime yapmak zorunda kaliyorum diyor. Bazen beni sevmiyorsun diyor. Ben de karsi koymuyorum bu nedenle. Ama yaptigimiz zaman iyi hissettiriyor. Oyle davranan adam o degil sanki.
Hiç giymesin çıplak gezsin istiyor olabilir.iç çamaşırına neden öyle desin?
Bir daha sevismeyerek cozulecegine inansam sevismem. Ama dedigim gibi reddedince de kendini boyle hakli cikariyor. Benim lehime bir sonuc elde edemiyorumNormal şartlarda bir daha sevismemeniz lazım da o yüzden sordum ben aslında. Demek ki adamın taktik işe yarıyor. Siz hizmetlerinizi eksiksiz yerine getirmeye devam edin.
Ne ilginç bir adam.ben de teoriler tükendi valla.Birden fazla nedeni var. Her seferinde istemiyorum. Hatta ilk adimi atmaz oldum. Evliyim kendi kendime yapmak zorunda kaliyorum diyor. Bazen beni sevmiyorsun diyor. Ben de karsi koymuyorum bu nedenle. Ama yaptigimiz zaman iyi hissettiriyor. Oyle davranan adam o degil sanki.
ona anlam veremedim bende belki gerçekten çekici bulmamıştır ama dışarıda tarz giyinmesi eteğine falan laf edince heralde tarzını değiştirtmeye çalışıyor özgüvenini kırıp diye düşündümiç çamaşırına neden öyle desin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?