Eşimim sinir bozucu tavırları.

Adam hem bu şekilde söyleyip hem de cinsel hayatı çok iyi olunca ikilemde kalmıştır.hem de düzelir umudu işte.

Açık mı giyiniyorsunuz acaba tarzınızı açık yada dışarıda beğenilecek olduğu için değiştirmeniz için bilerek mi beğenmemiştik yapıyor başkaları bakmasın dışarıda beğenmedim diye

Ben gecelik giyeceğim, etek giyecegim adam bana kro diyecek teyze diyecek ha?

Yemek yapacağım bir de paşa hazretleri hangisini begenirse diye disardan da soyleyecegim?
Böyle öküzler nasıl bu kadar naif kadınları bulabiliyor da sindiriyor en garibi bu.

G.tündeki don yıkanmasa boklu gezecek adamın ettiği laflara bak.

Benim sorduğum şey adamın her gün sevişmek istemesi değil. Kadının kendisini sürekli aşağılayan bir adamla nasıl olup da seviştiği. Kadın böyle bir adamı nasıl arzulayabiliyor anlayamıyorum.
Yoksa adamın ne yapmaya çalıştığı bariz zaten.

Birden fazla nedeni var. Her seferinde istemiyorum. Hatta ilk adimi atmaz oldum. Evliyim kendi kendime yapmak zorunda kaliyorum diyor. Bazen beni sevmiyorsun diyor. Ben de karsi koymuyorum bu nedenle. Ama yaptigimiz zaman iyi hissettiriyor. Oyle davranan adam o degil sanki.

Normal şartlarda bir daha sevismemeniz lazım da o yüzden sordum ben aslında. Demek ki adamın taktik işe yarıyor. Siz hizmetlerinizi eksiksiz yerine getirmeye devam edin.

Normal şartlarda bir daha sevismemeniz lazım da o yüzden sordum ben aslında. Demek ki adamın taktik işe yarıyor. Siz hizmetlerinizi eksiksiz yerine getirmeye devam edin.
Bir daha sevismeyerek cozulecegine inansam sevismem. Ama dedigim gibi reddedince de kendini boyle hakli cikariyor. Benim lehime bir sonuc elde edemiyorum

Ne ilginç bir adam.ben de teoriler tükendi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…