Sevgiliyken duşa girerken haber veren adam tabi evlendiginizde haber vermicek siz sevgililik ve eşlik durumunu aynimi sanarak evlendiniz hicmi cevrenizdeki evlilikleri görmediniz? Ee sizin esinizde de saatinde gelememe sıkıntısı var demekki size şu saatte gelirim dediğinde anlayın 2 saat daha sonra gelicek oda onun huyu demekki.. Ayrıca gerçekten kucucuk cocugu eve getirmesinde ne sakinca varr ?? Demekki babalık denemesi yapiyor ee sizde geçin yanlarına bu pazarida böyle değerlendirin beraber vakit gecirin işte. . Sanırım hormonlardan dolayi bu durumunuz. .1 yıllık evliyim 8 aylık hamileyim eşim ilgili bir eş oldu sevgiliyken kadar olmasa da mutlu etmeye çalışır. Benim sıkıntım sevgiliyken duşa girerken çıkarken haber veren adam şimdi ben iki dk dıları çıkıyorum diyip 2-3 saat gelmiyor haberde vermiyor annesi arıyor gidiyor yine ses soluk yok akşama kadar dün abisiyle araba yıkamaya gitti 2 saat gelmem dedi ve tam 4 saat sonra geldi geldiğinde ne yaptınız o kadar 4 saat ne arabası yıkadınız dedim kızdım surat asıyorum konuşmuyorum bazen küsüyorum hamileyim insan ilgi bekliyor bugün pazar mesela birlikte vakit geçireceğimize gitti yeğenini gezdiriyor annesi babası yokmuş gibi bizim eve getiriyor ben tepki gösterince o benim yeğenim çocuğun sana ne zararı var diyor ben artık bıktım konuşuyorum olmuyor küsüyorum olmuyor ne yapmam gerek ?
1 yıllık evliyim 8 aylık hamileyim eşim ilgili bir eş oldu sevgiliyken kadar olmasa da mutlu etmeye çalışır. Benim sıkıntım sevgiliyken duşa girerken çıkarken haber veren adam şimdi ben iki dk dıları çıkıyorum diyip 2-3 saat gelmiyor haberde vermiyor annesi arıyor gidiyor yine ses soluk yok akşama kadar dün abisiyle araba yıkamaya gitti 2 saat gelmem dedi ve tam 4 saat sonra geldi geldiğinde ne yaptınız o kadar 4 saat ne arabası yıkadınız dedim kızdım surat asıyorum konuşmuyorum bazen küsüyorum hamileyim insan ilgi bekliyor bugün pazar mesela birlikte vakit geçireceğimize gitti yeğenini gezdiriyor annesi babası yokmuş gibi bizim eve getiriyor ben tepki gösterince o benim yeğenim çocuğun sana ne zararı var diyor ben artık bıktım konuşuyorum olmuyor küsüyorum olmuyor ne yapmam gerek ?
Kronometre mi ayarlıyorsunuz ?1 yıllık evliyim 8 aylık hamileyim eşim ilgili bir eş oldu sevgiliyken kadar olmasa da mutlu etmeye çalışır. Benim sıkıntım sevgiliyken duşa girerken çıkarken haber veren adam şimdi ben iki dk dıları çıkıyorum diyip 2-3 saat gelmiyor haberde vermiyor annesi arıyor gidiyor yine ses soluk yok akşama kadar dün abisiyle araba yıkamaya gitti 2 saat gelmem dedi ve tam 4 saat sonra geldi geldiğinde ne yaptınız o kadar 4 saat ne arabası yıkadınız dedim kızdım surat asıyorum konuşmuyorum bazen küsüyorum hamileyim insan ilgi bekliyor bugün pazar mesela birlikte vakit geçireceğimize gitti yeğenini gezdiriyor annesi babası yokmuş gibi bizim eve getiriyor ben tepki gösterince o benim yeğenim çocuğun sana ne zararı var diyor ben artık bıktım konuşuyorum olmuyor küsüyorum olmuyor ne yapmam gerek ?
Her hafta aynı durumu yaşıyorum tek sefer olsa bende sesimi çıkarmam ama eviyle eşitle ilgilensin istiyorumSevgiliyken duşa girerken haber veren adam tabi evlendiginizde haber vermicek siz sevgililik ve eşlik durumunu aynimi sanarak evlendiniz hicmi cevrenizdeki evlilikleri görmediniz? Ee sizin esinizde de saatinde gelememe sıkıntısı var demekki size şu saatte gelirim dediğinde anlayın 2 saat daha sonra gelicek oda onun huyu demekki.. Ayrıca gerçekten kucucuk cocugu eve getirmesinde ne sakinca varr ?? Demekki babalık denemesi yapiyor ee sizde geçin yanlarına bu pazarida böyle değerlendirin beraber vakit gecirin işte. . Sanırım hormonlardan dolayi bu durumunuz. .
Sürekli mi aynı şeyler peki ne yaptın dediğimde de bişey yapmadım diyor öyle olsa bahaneleri sıralardı sanırımKronometre mi ayarlıyorsunuz ?
Trafik vardır , gittiği yerde sıra vardır , sohbet uzamıştır vs vs ...
Bana sorun sizde gibi geldi.Sürekli mi aynı şeyler peki ne yaptın dediğimde de bişey yapmadım diyor öyle olsa bahaneleri sıralardı sanırım
Kendine serbest ben evlendiğimizden beri sadece 2 kez arkadaşlarımla buluştum onda da sürekli aradı mesaj attı burnumdan getirdi“Bana yeteri kadar zaman ayırsan, yeğeninle vakit geçirmene niye laf edeyim? Ben sen beni ihmal ediyorsun diye üzülüyorum. Yoksa yeğeninle vakit geçirelim tabii” deyin. Beklentilerinizi açık açık söyleyin. “Pazar günleri şu şu şu tarz program yapmak istiyorum. 1 saatliğine diye gidiyorsan 1 saat sonra gel. Ben ona göre kafamda plan program yapıyorum. 4 saatlik işin varsa baştan 4 saat de, ben de kendimi ona göre ayarlayayım” deyin.
Hala düzelmezse, siz de onun gibi yapın. 10 dk yürüyüş yapıp geleceğim” deyip kafanıza göre 1-2 saat gelmeyin, AVM’ye gidin, haber de vermeyin vs. Ona hiç danışmadan Pazar günü arkadaşlarınızı evinize davet edin. Niye böyle yapıyorsun diye sorarsa “öyle kafamıza göre takılıyoruz sanmıştım” dersiniz.
Haklısınız hormanlardan olabilir fazla takıyorum sanırımBana sorun sizde gibi geldi.
Hormonlardan olsa gerek ...
Bilemiyorum ...
Herkesin kendi alanı var , çok müdahele çabuk bıktırır.
Kahvaltı yaptık ben mutfağı toparlarken giyinmiş kapıdan çıkarken söylüyor beni davet bile etmedi kiSeni evde birakip yegenini gezdiremez
sen de gitseydin
Birlikte gezdirseydiniz yegeni?
Kendini geri plana atma
Sen de git
Ama surekli...Ay hamileyim ay ben gelemem ay sen de dibimde otur gitme biryere.. deme hakkin da yok
Sen hamilesin diye adam da senle 9 ay dibinde olamaz
O sana, sen ona uyacaksin
Bu arada sevgililik ve evlilik cooook farkli 2 dunyadir
Sevgililik zamanlarini artik unutsan iyi olur;(
Olabilir sanırım hormonlardanİletişim sıkıntısı var gibi biraz. İşin uzayacağı zaman beni bilgilendirebilir misin? diyebilirsin. O da 2 saat daha sonra gelicem iş daha bitmedi filan diyebilir, takıyorsanız.
Basit şeyler bunlar, yeğenini getirsin ne olacak ki bu iyi bir şey hatta, ilgili demek ki.
Hormanlardsn dolayı birazcık alınganlaşmışsınız sanırım :)
Umarım öyledir böyle gitsin istememBence sizin hormonlar tavan yapmış durumda. Adama sarıyorsunuz :)
Kendine serbest ben evlendiğimizden beri sadece 2 kez arkadaşlarımla buluştum onda da sürekli aradı mesaj attı burnumdan getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?