Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Ayrılmanın en doğrusu olduğunu bilen ancak babaya düşkün evlatlara kiyamayan bir anneyim. ..Görüşleriniz benim için değerli suan kalbim çok kanıyor neolur benide anlamaya çalışın
mutsuz annenin evlatları da mutsuz olur canım unutma bunu

Konu sahibi boşan bu adamdan yapacağın en mantıklı şey bu

Adam seni arkadaşım diye evine getirdiği kişilerle aldatmis uzatmaya yok bence

Bu konu asılsız bir konu değil gerçekten çaresiz ve zor durumda olduğum belkide teselliye ihtiyacım olduğum için üye olup bu konuyu açtım. ..benim içinde zor bir durum...Dışarıdan bakıldığında mutlu bir evliliği olan biriydim bu itiraf dünyamı yıktı. .10 senem yalan dolarla geçmiş anladım...ookadar zor ki anlatamam

Eşinizin biseksüel olmasını bir kenara bırakıp öyle düşünelim.
Sadece kadınlardan hoşlanıyor olsaydı ve sevgililerini arkadaşı gibi tanıtıp evinize getirseydi ne yapardınız?

Yani Nur topu gibi kocanız varmış..Nur'u gitmiş, Top'u Kalmış
Ay ne komik ne komik. Fake olduğunu düşünerek yaptınız bu yorumu sanıyorum ama yorumlara baktığımda konu sahibinin burda olduğunu ve gayet düzgün cevaplar verdiğini görüyorum, siz neye dayanarak fake muamelesi yapıp, böyle hassas bir konuda bu kadar şuursuzca bir yorum yapabildiniz anlamıyorum.
Her cinsellik konusu fake olmayabilir, yorumlarınız itici oluyor.

Ayrılmanın en doğrusu olduğunu bilen ancak babaya düşkün evlatlara kiyamayan bir anneyim. ..Görüşleriniz benim için değerli suan kalbim çok kanıyor neolur benide anlamaya çalışın
Konu sahibi hep aynı şeyi söylüyorsun. Çocukları bir kenara koy bu evliliği bu şekilde yürütebilecek misin?
Önce bu soruya bir cevap bul.
Çocuklar annelerinin mutsuz olduğu ortamda büyümek istemezler.

Biseksüellik yada gaylik sapıklık değildir ki.
Ben konu açısından dedim yanlış okudunuz sanırım sapmış yanlış bir durum olarak söyledim bilmem anlatabildim mi iki çocuğu olan bir baba Duygularını bastırabilir ölüm yok ya sonuçta onlara örnek olacak büyünce çocuklar bu durumu nasıl karşılayacak ABD yaşamıyoruz Türkiye burası böyle ilişkileri hoş karşılamıyorlar bu konuya kimse inanmadı inanmak istemedi çünkü herkese ters ailesi var sonuçta onunları hiç düşünmemiş kadında boşanayım mı diye soruyor hala ATI alan Üsküdar'ı geçmiş

Konu sahibi hep aynı şeyi söylüyorsun. Çocukları bir kenara koy bu evliliği bu şekilde yürütebilecek misin?
Önce bu soruya bir cevap bul.
Çocuklar annelerinin mutsuz olduğu ortamda büyümek istemezler.
Evet bosanmak en doğrusu. .bir kadınla ald atılsaydimda kendimi elbetteki kötü hisseder bosanmayı düşünürdüm. .uumarım bundan sonra kendime hayırlı bir yol çiizebilirim. ..ssanırım yeni bir sayfa açmak beni korkutuyor...

Yazdığınız çirkinliği savunmak için fakeölçerinizi mi kontrol ettiniz?
Söylemenin de bir biçimi var yahu.

Bırakın da konu sahibi versin cevap...

Hakkında hayırlısı olsun.

eşiniz itiraf etmeseydi nasıl fark edecektiniz? tuhaflıkları nelerdi eşinizin.?
Bana dokunmak istemiyordu bile bir tuhaflık hissediyordum. .sürekli kilolu olduğumu söylüyor zayıflarsan severim diyordu...erkek arkadaşının birgün ona kur yaptığını farkettim şuphelendim. .ben belki cinsel isteksizlik yaşıyordur diyordum

peki bişey diyeceğim sizin kıyafetlerinizi eleştiriyormuydu yada saçınızı şöyle giyinsen daha güzel olur böyle giyinsen daha iyi olur diye

sorma amacım şu; benim 6 ay ay çıktığım sonra ayrılmdığım erkek arkadaşım vardı öpmemişti bile beni ki fiziken baya iyi sayılırım. ayrılınca bi seksüel olduğunu düşünüyorum da o yüzden kıyaslıyayım dedim eşinizle

Neye cevap versin? Öneri ya da soru yok ki. Homofobikliğinizi ilan eden dalga geçme mesajı var.

Off lütfen diyorum yazmayın alıntı yaparak. Gereken cevabı kendi verecek kadar akıllıdır sanıyorum. Hadi canım hiç tarzım değil polemikçi insanlarla uğraşmak.

Off lütfen diyorum yazmayın alıntı yaparak. Gereken cevabı kendi verecek kadar akıllıdır sanıyorum. Hadi canım hiç tarzım değil polemikçi insanlarla uğraşmak.
İnsanları tahrik eden, küçümseyen, alay eden tavrınızı bir kenara bırakırsanız benim gibi polemikçi(!) kişiler de rahatsız olmazlar. Konu sahibinin yerine konuşuyor değilim, aksine kendi tepkimi gösteriyorum.

Böyle ilginç konular da hep yeni üyelerden çıkıyor nedense

yani önüne kim çıkarsa atlıyor bu herifin..erkek kadın demeden..ne çok sekse düşkünmüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…