- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi Sevimli peri
-
mutsuz annenin evlatları da mutsuz olur canım unutma bunuAyrılmanın en doğrusu olduğunu bilen ancak babaya düşkün evlatlara kiyamayan bir anneyim. ..Görüşleriniz benim için değerli suan kalbim çok kanıyor neolur benide anlamaya çalışın
mutsuz annenin evlatları da mutsuz olur canım unutma bunu
Ay ne komik ne komik. Fake olduğunu düşünerek yaptınız bu yorumu sanıyorum ama yorumlara baktığımda konu sahibinin burda olduğunu ve gayet düzgün cevaplar verdiğini görüyorum, siz neye dayanarak fake muamelesi yapıp, böyle hassas bir konuda bu kadar şuursuzca bir yorum yapabildiniz anlamıyorum.Yani Nur topu gibi kocanız varmış..Nur'u gitmiş, Top'u Kalmış
çocukken kıyamıyorlar da o şekilde geçirilen bir çocukluk nasıl sağlıklı olsunaynen katılıyorum keşke benim annem babam boşanma işini çook çok önce yapsalardı derdim hep
Konu sahibi hep aynı şeyi söylüyorsun. Çocukları bir kenara koy bu evliliği bu şekilde yürütebilecek misin?Ayrılmanın en doğrusu olduğunu bilen ancak babaya düşkün evlatlara kiyamayan bir anneyim. ..Görüşleriniz benim için değerli suan kalbim çok kanıyor neolur benide anlamaya çalışın
Ben konu açısından dedim yanlış okudunuz sanırım sapmış yanlış bir durum olarak söyledim bilmem anlatabildim mi iki çocuğu olan bir baba Duygularını bastırabilir ölüm yok ya sonuçta onlara örnek olacak büyünce çocuklar bu durumu nasıl karşılayacak ABD yaşamıyoruz Türkiye burası böyle ilişkileri hoş karşılamıyorlar bu konuya kimse inanmadı inanmak istemedi çünkü herkese ters ailesi var sonuçta onunları hiç düşünmemiş kadında boşanayım mı diye soruyor hala ATI alan Üsküdar'ı geçmişBiseksüellik yada gaylik sapıklık değildir ki.
Evet bosanmak en doğrusu. .bir kadınla ald atılsaydimda kendimi elbetteki kötü hisseder bosanmayı düşünürdüm. .uumarım bundan sonra kendime hayırlı bir yol çiizebilirim. ..ssanırım yeni bir sayfa açmak beni korkutuyor...Konu sahibi hep aynı şeyi söylüyorsun. Çocukları bir kenara koy bu evliliği bu şekilde yürütebilecek misin?
Önce bu soruya bir cevap bul.
Çocuklar annelerinin mutsuz olduğu ortamda büyümek istemezler.
Yazdığınız çirkinliği savunmak için fakeölçerinizi mi kontrol ettiniz?
Söylemenin de bir biçimi var yahu.
Ay ne komik ne komik. Fake olduğunu düşünerek yaptınız bu yorumu sanıyorum ama yorumlara baktığımda konu sahibinin burda olduğunu ve gayet düzgün cevaplar verdiğini görüyorum, siz neye dayanarak fake muamelesi yapıp, böyle hassas bir konuda bu kadar şuursuzca bir yorum yapabildiniz anlamıyorum.
Her cinsellik konusu fake olmayabilir, yorumlarınız itici oluyor.
Hakkında hayırlısı olsun.Evet bosanmak en doğrusu. .bir kadınla ald atılsaydimda kendimi elbetteki kötü hisseder bosanmayı düşünürdüm. .uumarım bundan sonra kendime hayırlı bir yol çiizebilirim. ..ssanırım yeni bir sayfa açmak beni korkutuyor...
Neye cevap versin? Öneri ya da soru yok ki. Homofobikliğinizi ilan eden dalga geçme mesajı var.Bırakın da konu sahibi versin cevap...
Bana dokunmak istemiyordu bile bir tuhaflık hissediyordum. .sürekli kilolu olduğumu söylüyor zayıflarsan severim diyordu...erkek arkadaşının birgün ona kur yaptığını farkettim şuphelendim. .ben belki cinsel isteksizlik yaşıyordur diyordumeşiniz itiraf etmeseydi nasıl fark edecektiniz? tuhaflıkları nelerdi eşinizin.?
peki bişey diyeceğim sizin kıyafetlerinizi eleştiriyormuydu yada saçınızı şöyle giyinsen daha güzel olur böyle giyinsen daha iyi olur diyeBana dokunmak istemiyordu bile bir tuhaflık hissediyordum. .sürekli kilolu olduğumu söylüyor zayıflarsan severim diyordu...erkek arkadaşının birgün ona kur yaptığını farkettim şuphelendim. .ben belki cinsel isteksizlik yaşıyordur diyordum
Neye cevap versin? Öneri ya da soru yok ki. Homofobikliğinizi ilan eden dalga geçme mesajı var.
İnsanları tahrik eden, küçümseyen, alay eden tavrınızı bir kenara bırakırsanız benim gibi polemikçi(!) kişiler de rahatsız olmazlar. Konu sahibinin yerine konuşuyor değilim, aksine kendi tepkimi gösteriyorum.Off lütfen diyorum yazmayın alıntı yaparak. Gereken cevabı kendi verecek kadar akıllıdır sanıyorum. Hadi canım hiç tarzım değil polemikçi insanlarla uğraşmak.
yani önüne kim çıkarsa atlıyor bu herifin..erkek kadın demeden..ne çok sekse düşkünmüş..Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?