Esimle 6 yildir evliyiz 5 yasinda oglumuz var. Ben makyozum bakimliyim her ay cilt bakimi yaptiririm. Yalniz esimde cok bakimlidir sporcu kaslidir yakisikli biri.. esim uyuyoken telefonunu icerde gordum kendimi tutamadim bide ne goreyim 19 yasindaki kizla cinsel konusmus 3 gundur konusuyolarmis 2 aydir tanisimalari varmis herseyi okudum kiz esimin ogretmenlik yaptigi yuzme kursunda sekreter telefonlara bakiyo 3 gun once esime ben isten ayrilicam ama ayrilmadan once seni sevdigimi soylemek istedim demis esimde olmaz duygusallik demis kizda neden evlisin diyemi demis esimde oha sen evli oldugumu nerden biliyosun demis.. yani esim isyerinde kimseye evli oldugunu soylemi kizda arastirip ogrenmis.. esim duygusallik yok deyince kizda cinsellikmi olsun demis esimde tahrik olmus tabiki(haysiyetsizz) kizla 3 gundur icerde uyuya kalma bahanesiyle sabaha kadar mesajlasmis kiz ona ben senin metresinim demis birde kiz anaokulu ogretmeni! Instagramini buldum birtane bile acik sacik resmi yok az kisi ekli cok edepli duruyor surekli kizlarla gezen aileside kapali falan.. inanamadim. Esima bazen karin napiyo falan demis.. ne yapiyim ben simdi bu cumartesi esim arkadasinin evini ayarlamia yaticaklarmis kiza bakiremisin demis kizda hayir esnek zarim var yap yap yirtilmiyo deyip gulucuk atmis offf offff