esimin 2 vazgecilmezi artik bikkinlik verdi

Evden bile gittim ttile gidiyorum ne halin varsa gor dedim eee ertesi gun ariyorki nolur gel gelemem dedim ha evdeyiz ha disarda sana farkediyormu dedim deme oyle ozledjm iyidir iyidir dedim 5 gun tatil yaptim oglumla dondum ama adam gene ayni adam

Ayyy sen cok yasa ne guldum yaaa erkenden yatip uyuyorum zaten cok yorgunum diye

Yanı bence bıraz rahat bırakın hevesını alınca kendı borakır zaten ama ınsanın kafa dagıtmak ıcın hobıye ıhtıyacı vardır bırakın kafasını bu sekılde dagtsın face sofresı sızde varsa pek problem yapmayın derım zamanla bıkacaktr

Omuuuuuu imkansizzzz.... senelerdir besliyor ve senerlerdir facebookla iliski yasiyor resmen

Bir aure sonra bikar umarim.yasadiginiz yer musaitse baksin burada neler okuyoruz kumar,borclar,aldatma.
Adaminda hobisi zararsiz hic ugrasmayin ugrassin

Seni bir nebze anlıyorum konu sahibi. Bu güvercin onlar için öyle bir tutku ki anlam veremiyorum. İçlerinde ki özgürlük hissini mi tatmin ediyorlar bilemiyorum?
Benim eşimden çocukluğundan bu yana kuşçu. Bizim yeni çıktığımız dönemde kümesi vardı bir kere kuşlar yüzünden tartışmıştık. Sonra taşındıkları ev müsait olmayınca kuş merakını da başka arkadaşlarında giderdi. Şimdi her haftasonu kuzeninin eşinin kümesinde ama bana vakit ayırması konusunda taviz vermiyorum.
En büyük hayali teraslı veya bahçeli bir ev ki kümes kurabilsin. Savunması da 'gidip oraya buraya takılmıyorum ya' der. Açıkcası ben de kv kadar dert etmiyorum. Kv söylenir bu yüzden ama ben biraz daha sakinim.
Facebook problemine de bir çözümüm yok açıkcası. Koskoca adamın telefonunu alamazsın ya.

Güvercinleri kovalayın gitsin.

Gitmezler ki. Ancak arada bir iki kaçak olur başka sürüye takılan. Kalan sağlar onlarındır.

başka kötü huyu olmasın da sen de git yanına güvercinlerden konuşun böylece sohbet etmiş olursunuz

benimde kocamın candy crush hastalığı var evde elinde candy crush yakalarsam başlıyorum dırdıra susmuyorum.. bırakmak zorunda kalıyor.. gerçekten sinir bozucu
Benımkıde şehir kurmaca oyunu sinir oluyorum

O güvercin öyle bir aşk ki, ablamın eşi sırf güvercin beslemek için villa aldı. Terasın bir köşesine de onlara şahane bir ev yaptı sürekli terasta takılıyor :)

Ay o lanet güvercinler benide bitirdi. Yatak odasının terasına gitti kocaman kümes yaptırdı 16 kuş ne guk guklari bitiyor ne çatıya pit pit vurmalari bitiyor ne sicmalari ay fenalık gecircem perdeyi bile açamıyorum kuşları ürküyomuş bide girer sahibinden.coma yok posta arka tepeli sebap hiç bitmez bu kuşlarrr

Güvercin bakmak bağımlılık yapıyor. Karşı komşumuz bakıyor. Adam işten geldiği gibi çıkıyor yukarı güvercinleri uçuruyor , onları izliyor. Face bağımlılığı eskiden değil miydi ya şimdi face mi kaldı

Benım abim de hayvan hastası aynen . Tavukları kazları var kümes kurdu . Guvercın de vardı eskıden . Cok baktı oda . Erkeklerde var bu bazısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…