Korkuyom ki oglumuda kendine benzeticekSöylemeyi unuttum evde de iki tane muhabbet kuşumuz var balkonum kapalı neyseki orada duruyorlar (oğlumun da alerjik astımı var ve yasak ama o da babasına çekmiş aklı fikri kuşlar)
Evden bile gittim ttile gidiyorum ne halin varsa gor dedim eee ertesi gun ariyorki nolur gel gelemem dedim ha evdeyiz ha disarda sana farkediyormu dedim deme oyle ozledjm iyidir iyidir dedim 5 gun tatil yaptim oglumla dondum ama adam gene ayni adamadam onla sitres atıyor onu ellerseniz size sarar garantisi var
face olarak telefonunu bozun yada sahte hesap diye bildirim gönderin kısacası patlatın
size yaptığın aynısını yapın şöle 5 7 gün konuşmayın
Amaaaaa beni terastan asagi ata[/QUOTE
Ozaman gece yanına sırnaşınca ''ayyyy güvercinlerin temizliği beni bugün çok yordu ,valla kolumu kaldıracak halim yok'' dee
Erkenden yatıp uyuduğun için mi acaba güvercinlere bukadar düşkünlüğü?Ayyy sen cok yasa ne guldum yaaaerkenden yatip uyuyorum zaten cok yorgunum diye
Hep ayniydi yaaaErkenden yatıp uyuduğun için mi acaba güvercinlere bukadar düşkünlüğü?
OmuuuuuuYanı bence bıraz rahat bırakın hevesını alınca kendı borakır zaten ama ınsanın kafa dagıtmak ıcın hobıye ıhtıyacı vardır bırakın kafasını bu sekılde dagtsın face sofresı sızde varsa pek problem yapmayın derım zamanla bıkacaktr
Omuuuuuuimkansizzzz.... senelerdir besliyor ve senerlerdir facebookla iliski yasiyor resmen
Güvercinleri kovalayın gitsin.
Benımkıde şehir kurmaca oyunu sinir oluyorumbenimde kocamın candy crush hastalığı var evde elinde candy crush yakalarsam başlıyorum dırdıra susmuyorum.. bırakmak zorunda kalıyor.. gerçekten sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?