esimin 2 vazgecilmezi artik bikkinlik verdi

Ama kumar dır kahvedır sigaradır vs bunlar olmasın da nolcak eğlenıyor Ada'm

adam senin bie hobi olarak gördüğün şeyi yapma dese kızarsın.
güvercinde acsarsan giderler ama geri gelirler. muhtemelen. ayrıca güvercin cok pahalı bir kuş. hele ki bazıları var epey paralara satılır. bence hiç güvercinleri elleme.
face ye gelince bunu konuşacaksın ya... birinde anlamasa 30 da anlar...

Benmkide playstation sevdalısı hatta suan bile oynuyor sırf gitti özel bilgisayar toplattirdi oğlumun odasına koydu onun odası orası oldu kışın sabah ezanlarina kadar oynuyor şimdide erken kalkıyor ama yine gece 2ye kdr rahat oynuyor bende bigün cildiracagim hadi bakalm

e bunlari esinize aynen boyle anlatin
Anlatsam bekii kaç kere konuştum ya ben kuşlarına bakmasına ilgilenmesine karışmıyorum ki karışsam terasa kumes yaptırıp kuş besletmezdım kesinlikle yırtardım onu ama benim adam abartıyor ya bi gün kumese girince kitliycem onu oraya yem de vermiycem suda oturup birbirlerini seyretsinler :)) telefonda yok tam bir orman hayatı gelçi şuan yaşadığıda normal bir hayat değil ya neyse

Benim abim var. 20-25 sene olmustur kus beslemesi. Hastalik gibi birsey. Bagimlilik. Onu engelleyemezsiniz bence ama su face uzerinde yogunlasabilirsin.

Güvercin bazıları için hastalık gibi bir şey heves değil yani bildiğin vazgeçemez onlardan belki zamanla azalır bilemicem de. Zor ya ben olsam deli olurum..

Benim ev dublex eşim yukarıda güvercin besliyor.Türlü türlü Yemlerini atar haftada 2 gün ihalesine gider haftasonları güvercin pazarı benim ki ayrı manyak.Doğumlarina yardım eder yumurtanın içinden bile kuşu o çıkarır hatta çiğneyip yemle yavrularını besliyor.?

Bence çok güzel ve şefkatli bir hobi. Siz hayvan sevmez misiniz ?

Bana çok abartmışsınız gibi geldi valla
Keşke herkesin kendine özgü hobileri olsa da boş boş sosyal medyada dolaşmasa bütün gün
Ne güzel kuş seviyo ilgileniyor keşke benim etrafımdaki herkes bişeyle ilgilense ama herkes olmuş face kurdu.

Facebook şifresini degiştir.güvercini telaşlı çıktığı birgün salı ver gitsin.

Size tavsiyem ters psikloji uygulayın.
Örneğin güvercinlerle sizde ilgilenin hatta öyle böyle değil çocuğunuzla birlikte hep güvercinlerle beraber olun kafesin önüme masa kurup orda yemek yiyin çay için bu arada eşiniz bişey istediğin de "Paçalı bugün çok halsiz gibi geldi yapamadım''dersiniz Yani eşinizin size yaptığını siz eşinize yapın sizi kesin anlayacaktır.Tabi biraz zaman alacak ama zafer sizin olacak kesinlikle.Eşime aynısını yaptım her akşam Maç maç maç hafta sonları ctesi pazar sabahtan akşama kadar futbol maç hafta sonu dışarı çıkmak yok. Baktım olmayacak ben ondan daha beter futbol delisi oldum hatta gidip 2 liralık iddiaa falan oynadım bana yemek dedi Ptt ligde maç vardı yapamadım dedim hadi dışarı çıkalım dedi yok İspanya laliga maçının özeti var sen git ben geçemeyeceğim dedim bu defa benim adam sinirlenmeye başladı şimdi sadece derbi maçları izliyor
Facebook konusunda da sende kendine bir face aç ve eşinle ordan konuş aynı evin içinde bile ordan yaz.Yemek hazır çay içermisin ben yatıyorum hatta iyi geceler bile yaz madem keyif aldığı şeyler bunlar sende p keyiflerin içine kendini dahil et ve asla şikayet etme benle ilgilen deme ters teper aksine sen ondan beter kuşcu ve faceci ol canım. Bana duâ edersin vallahi

valla guvercinden cok cektim babam ayni anlattiginiz gibiydi sabah bi cikardi bahceye aksama kadar bahcede helede yazsa bizde onunla beraber bahcede yasardik resmen yapacak bisey yok ya sizde seveceksiniz guvercinleri yada sinir olmaya devam edeceksiniz guvercinlerin yanina gittiginde sizde gidin alin cocugunuzu salin kuslarin arasina cok dua ettim esim kuscu olmasin diye macci cikti sabah aksam yedi yirmidort futbol yildim sonra baktim olmicak artik bende izliyorum ogrendim ofsayti en az onun kadar bende izliyorum maci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…