- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
adam senin bie hobi olarak gördüğün şeyi yapma dese kızarsın.1. Guvercinleri... Adam yatiyor kalkiuor guvercinlerim guvercinlerim sabah ise gitmeden namaza kalkar bende oglum uyandigi icn mecbur kalkiyorum ise gidene kadar bir saatten fazla vakti oluyor yarim saatte kahve sigara facebook keyfi yapior. ( facebookada sira gelcek) sonra kuslarinin yemini suyunu hazirlar verir bide kumesin kapisina dikilir onlari seyreder sanki o bakmayinca yiyemiyorlar yada agizlarina egri gidiyor cocuk baba baba diye cirpiniyor gelsene 5 dk yanimiza be adam aksamda zaten ayni zikkimi yapiyorsun yatma vaktine kadar kus khve facebook biktiriyorsun ondan sonrada sen niye trip ypion sen neistiyon durdiri yapiliuor
2. FAcebook... O olmazsa olmazimiz... en uyuz oldugum sey afedersiniz ossursa orada yaziuor facebookta herkezin herseyden haberi olur. Sadece kendisini bir gun sinamasini istedim aksam kapat bi sonraki aksam ac neyse aksam kapatti sabah bde ne duyuyum facebook bildirim msj sesihyirdir dayanamadin mi dedim ic sesim ac diye yalvardi actim demezmi bide beraber sohbet ederiz sohbet denirse ona tabi elinde telefon facebook acik begeni yapar yazi okur muzik acar bisi soylesem hah hih nededin askimmm deli gonul vur kafasinda parcala ise yada tam bisi konusuruz askimm dur dur kus uctu askimm atmaca geldi bi dk lanet gitsinn dedim yaaa aynini ben yapsam kiyamet kopar aynasi bozuk kocamdan hic kendine bakmazkii hata aramazkiii guvercin faceboook guvercin faceboook hepsi var ilgi yok adam ilgii... ben ilgilenmeyincede laf ediyor duygu somurusu yapiyor sizce ben napiyim guvercinlerini seviuor kahve uok icki yok arkaas yokdisri cikmaz ama cok abartmaya basladi artik bunu onunla sakin bi bicimde nasil konusabilirim at gozluklerini cikarttirip nasil bizimlede ayni ilhii gosermesini saglayabilrim....
Benmkide playstation sevdalısı hatta suan bile oynuyor sırf gitti özel bilgisayar toplattirdi oğlumun odasına koydu onun odası orası oldu1. Guvercinleri... Adam yatiyor kalkiuor guvercinlerim guvercinlerim sabah ise gitmeden namaza kalkar bende oglum uyandigi icn mecbur kalkiyorum ise gidene kadar bir saatten fazla vakti oluyor yarim saatte kahve sigara facebook keyfi yapior. ( facebookada sira gelcek) sonra kuslarinin yemini suyunu hazirlar verir bide kumesin kapisina dikilir onlari seyreder sanki o bakmayinca yiyemiyorlar yada agizlarina egri gidiyor cocuk baba baba diye cirpiniyor gelsene 5 dk yanimiza be adam aksamda zaten ayni zikkimi yapiyorsun yatma vaktine kadar kus khve facebook biktiriyorsun ondan sonrada sen niye trip ypion sen neistiyon durdiri yapiliuor
2. FAcebook... O olmazsa olmazimiz... en uyuz oldugum sey afedersiniz ossursa orada yaziuor facebookta herkezin herseyden haberi olur. Sadece kendisini bir gun sinamasini istedim aksam kapat bi sonraki aksam ac neyse aksam kapatti sabah bde ne duyuyum facebook bildirim msj sesihyirdir dayanamadin mi dedim ic sesim ac diye yalvardi actim demezmi bide beraber sohbet ederiz sohbet denirse ona tabi elinde telefon facebook acik begeni yapar yazi okur muzik acar bisi soylesem hah hih nededin askimmm deli gonul vur kafasinda parcala ise yada tam bisi konusuruz askimm dur dur kus uctu askimm atmaca geldi bi dk lanet gitsinn dedim yaaa aynini ben yapsam kiyamet kopar aynasi bozuk kocamdan hic kendine bakmazkii hata aramazkiii guvercin faceboook guvercin faceboook hepsi var ilgi yok adam ilgii... ben ilgilenmeyincede laf ediyor duygu somurusu yapiyor sizce ben napiyim guvercinlerini seviuor kahve uok icki yok arkaas yokdisri cikmaz ama cok abartmaya basladi artik bunu onunla sakin bi bicimde nasil konusabilirim at gozluklerini cikarttirip nasil bizimlede ayni ilhii gosermesini saglayabilrim....
Anlatsam bekii kaç kere konuştum ya ben kuşlarına bakmasına ilgilenmesine karışmıyorum ki karışsam terasa kumes yaptırıp kuş besletmezdım kesinlikle yırtardım onu ama benim adam abartıyor ya bi gün kumese girince kitliycem onu oraya yem de vermiycem suda oturup birbirlerini seyretsinler :)) telefonda yok tam bir orman hayatı gelçi şuan yaşadığıda normal bir hayat değil ya neysee bunlari esinize aynen boyle anlatin
Benim ev dublex eşim yukarıda güvercin besliyor.Türlü türlü Yemlerini atar haftada 2 gün ihalesine gider haftasonları güvercin pazarı benim ki ayrı manyak.Doğumlarina yardım eder yumurtanın içinden bile kuşu o çıkarır hatta çiğneyip yemle yavrularını besliyor.?
Çok severim ama benim bebeklerim var damBence çok güzel ve şefkatli bir hobi. Siz hayvan sevmez misiniz ?
Size tavsiyem ters psikloji uygulayın.1. Guvercinleri... Adam yatiyor kalkiuor guvercinlerim guvercinlerim sabah ise gitmeden namaza kalkar bende oglum uyandigi icn mecbur kalkiyorum ise gidene kadar bir saatten fazla vakti oluyor yarim saatte kahve sigara facebook keyfi yapior. ( facebookada sira gelcek) sonra kuslarinin yemini suyunu hazirlar verir bide kumesin kapisina dikilir onlari seyreder sanki o bakmayinca yiyemiyorlar yada agizlarina egri gidiyor cocuk baba baba diye cirpiniyor gelsene 5 dk yanimiza be adam aksamda zaten ayni zikkimi yapiyorsun yatma vaktine kadar kus khve facebook biktiriyorsun ondan sonrada sen niye trip ypion sen neistiyon durdiri yapiliuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?