- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Benmkide playstation sevdalısı hatta suan bile oynuyor sırf gitti özel bilgisayar toplattirdi oğlumun odasına koydu onun odası orası oldukışın sabah ezanlarina kadar oynuyor şimdide erken kalkıyor ama yine gece 2ye kdr rahat oynuyor bende bigün cildiracagim hadi bakalm
KK kadınlarının büyük çoğu hayvan sevmiyor belli ki. Adamları kuştan mı kıskanıyorsunuz ya hu ? Ne güzel işte hayvan sevgisi olanın insan sevgisi, merhameti de olur
Size katılıyorum resmen hayvan nefreti kusmuşlar..hem zavallı hayvanları özgürlüğünden edip kafeslere tıkmış eşleri hemde zavallı kuşlara lanet okuyan mı dersiniz,kedileri sal diyen mi dersiniz..esprisi bile komik değil böyle birşeyin..o zavallılar zaten minicik kümese tıkılı yaşıyor..öğrenilmiş çaresizliktende salınsalar bile geri dönüyorlar ..insanımızın sevgisizliği ve bencilliği tüylerimi ürpertiyor..kocasının hayvan sevgisş hanımefendiyi rahatsız etmiş..hayvan olmasa başka şey olacak..koca ilgisiz asıl mesele bu..
Hayvan seven insanlardan korkmayın onlar merhametlidir,insan gibi insandırlar.
Sanki benimki çok farklı ihaleye gitmiyor bu sıralar ama artık tuylerinden terasın pisliğinden gına geldi hasta ruhlular ne dıyımmmBenim ev dublex eşim yukarıda güvercin besliyor.Türlü türlü Yemlerini atar haftada 2 gün ihalesine gider haftasonları güvercin pazarı benim ki ayrı manyak.Doğumlarina yardım eder yumurtanın içinden bile kuşu o çıkarır hatta çiğneyip yemle yavrularını besliyor.?
Yav ne kıskanacaz niye sevmeyelim hayvanları seviyoruz ama hastalık olacak kadar da abartmıyoruz. Evine karısına çocuğuna ilgisini olduruyor sadece yoksa banane ahır kursun terasaKK kadınlarının büyük çoğu hayvan sevmiyor belli ki. Adamları kuştan mı kıskanıyorsunuz ya hu ? Ne güzel işte hayvan sevgisi olanın insan sevgisi, merhameti de olur
Yapmam mı yapıyorum evin içinden msj gönderiyorum o terastaysa yatak odasından telefon ediyorum Bi gelir misin diye papağanlarım ve muhabbetlerim var bi bakar mısın bi kahve yaparmısın dediğinde bi dk papağınımın yemini veriyorum muhabbetler pek halsiz gorunuyor onlara bakıyorum diyorum mesela önceden onunla dilm izlemek falan çok isterdim şimdi o istediğinde yataşım uykum var diyorum temizlik yaptım yoruldum diyorum sende kumesi temizledim yat dinlen diyorum bazen gerçekten sınırlarımı zorluyor o zamanda kopek tarafım gelirse neler olacağını biliyor kuş gormuş kedi gibi sessiz sessiz güvercin kovalıyorSize tavsiyem ters psikloji uygulayın.
Örneğin güvercinlerle sizde ilgilenin hatta öyle böyle değil çocuğunuzla birlikte hep güvercinlerle beraber olun kafesin önüme masa kurup orda yemek yiyin çay için bu arada eşiniz bişey istediğin de "Paçalı bugün çok halsiz gibi geldi yapamadım''dersinizYani eşinizin size yaptığını siz eşinize yapın sizi kesin anlayacaktır.Tabi biraz zaman alacak ama zafer sizin olacak kesinlikle.Eşime aynısını yaptım her akşam Maç maç maç hafta sonları ctesi pazar sabahtan akşama kadar futbol maç hafta sonu dışarı çıkmak yok. Baktım olmayacak ben ondan daha beter futbol delisi oldum hatta gidip 2 liralık iddiaa falan oynadım bana yemek dedi Ptt ligde maç vardı yapamadım dedim hadi dışarı çıkalım dedi yok İspanya laliga maçının özeti var sen git ben geçemeyeceğim dedim bu defa benim adam sinirlenmeye başladı şimdi sadece derbi maçları izliyor
Facebook konusunda da sende kendine bir face aç ve eşinle ordan konuş aynı evin içinde bile ordan yaz.Yemek hazır çay içermisin ben yatıyorum hatta iyi geceler bile yazmadem keyif aldığı şeyler bunlar sende p keyiflerin içine kendini dahil et ve asla şikayet etme benle ilgilen deme ters teper aksine sen ondan beter kuşcu ve faceci ol canım. Bana duâ edersin vallahi
Başımdaki hayvanlar bana yetiyor zaten dünyada başını çevirdiğin heryerde varlar. Kadın cinayeti işleyenler çocuk oldurenler... Onlardan daha iyi hayvan olamaz. Eve hapis yaşayan genç kızlar babasının abisinin amcasının evin erkelerinden taciz gorup kapı arkasında yaşayıp ozgurluğu kısıtlanan kızlarımızdan daha kotu olamaz. Zorla evlendirilip işkence gören çocuklarımızdan daha beteri olamaz. Hayvan sevgisimi önce bunları yapanlara aşılanmalıki kendilerini sevsinler. Eşimin hayvan sevgisine karışmam çünkü ben ondan daha çok seviyorum sadece bir evi ailesi karısı çocuğu olduğunu sorumlulukları olduğunu hatırladım dünya kuşların üzerine kurulmadı etrafında insanların olduğunu gorsun istiyorum. Ki aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız var görüyorum ki hayvan sevmek için hayvan beslemek veya merhamet etmek gerekmez ki eziyette etmiyoruz hapis etmiyoruz nasibi ekmeği bizden çıkan kuş çeker gider kalmak isteyende kalır insanların beklentilerini yanlış yorumlamayalım lütfen..Size katılıyorum resmen hayvan nefreti kusmuşlar..hem zavallı hayvanları özgürlüğünden edip kafeslere tıkmış eşleri hemde zavallı kuşlara lanet okuyan mı dersiniz,kedileri sal diyen mi dersiniz..esprisi bile komik değil böyle birşeyin..o zavallılar zaten minicik kümese tıkılı yaşıyor..öğrenilmiş çaresizliktende salınsalar bile geri dönüyorlar ..insanımızın sevgisizliği ve bencilliği tüylerimi ürpertiyor..kocasının hayvan sevgisş hanımefendiyi rahatsız etmiş..hayvan olmasa başka şey olacak..koca ilgisiz asıl mesele bu..
Hayvan seven insanlardan korkmayın onlar merhametlidir,insan gibi insandırlar.
:)Adamlar kuş sevmesin maç izlemesin oyun oynamasın ne olsun istiyorsunuz, diyorum ya istiyorsanız evlenmeyin köpek alın daha kolay
Hayır ankarada niçin sordunuzBursa'da mı yaşıyorsunuz merak ettim :))
Yapmam mı yapıyorum evin içinden msj gönderiyorum o terastaysa yatak odasından telefon ediyorum Bi gelir misin diye papağanlarım ve muhabbetlerim var bi bakar mısın bi kahve yaparmısın dediğinde bi dk papağınımın yemini veriyorum muhabbetler pek halsiz gorunuyor onlara bakıyorum diyorum mesela önceden onunla dilm izlemek falan çok isterdim şimdi o istediğinde yataşım uykum var diyorum temizlik yaptım yoruldum diyorum sende kumesi temizledim yat dinlen diyorum bazen gerçekten sınırlarımı zorluyor o zamanda kopek tarafım gelirse neler olacağını biliyor kuş gormuş kedi gibi sessiz sessiz güvercin kovalıyor
Bizim kendi işimiz eşim ciftci kışın iş olmuyor :))Ne ara çalışıyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?