esimin 2 vazgecilmezi artik bikkinlik verdi

Ne ara çalışıyor peki?

KK kadınlarının büyük çoğu hayvan sevmiyor belli ki. Adamları kuştan mı kıskanıyorsunuz ya hu ? Ne güzel işte hayvan sevgisi olanın insan sevgisi, merhameti de olur

Size katılıyorum resmen hayvan nefreti kusmuşlar..hem zavallı hayvanları özgürlüğünden edip kafeslere tıkmış eşleri hemde zavallı kuşlara lanet okuyan mı dersiniz,kedileri sal diyen mi dersiniz..esprisi bile komik değil böyle birşeyin..o zavallılar zaten minicik kümese tıkılı yaşıyor..öğrenilmiş çaresizliktende salınsalar bile geri dönüyorlar ..insanımızın sevgisizliği ve bencilliği tüylerimi ürpertiyor..kocasının hayvan sevgisş hanımefendiyi rahatsız etmiş..hayvan olmasa başka şey olacak..koca ilgisiz asıl mesele bu..

Hayvan seven insanlardan korkmayın onlar merhametlidir,insan gibi insandırlar.

evlendiginiz zaman neden karsi tarafin benliginden vazgecmesini bekliyorsunuz?

cok okudum burda, cocuk baba diye cirpiniyor/ agliyor/ sayikliyor diye
iyide, bir cocuk anne icin ifade ettigini bir baba icin hic birzaman ifade edemez ki

adam koca/ baba oldu diye kendinden mi vazgecsin

ne güzel sabah namazina kalkiyormus, kuslar la ilgileniyormus, yemlerini yemelerini seyrediyormus
yani ben burda huzur buldum, siz neden lanet okuyorsunuz
sabah kosturmacali oluyodur cocuklar ama aksam yemini de ailecek beraber verin?

facebook konusunda bir sey diyemicem, elinden telefonu indirmeyene bende gicik oluyorum, azaltsa iyi olur :)

Öyle güvercinleri salın gibi şeyler işe yaramaz kızlar o bir hastalık boşanmaya kadar gider ayrıca zaten onları hergün salıyor o güvercinlerin evi orası gitmezler uçup gelirler

Yetiştirecekleri çocuklara acıyorum net ! Ben de bilirim haftda bir ev süpürüp kılsız tüysüz bir hayat sürmeyi ama o zaman kızım yatarken göğsüme sokulamaz, küçük oğlum Ares kucağıma uzanamaz ve daha nice güzel duygu.

Kadınlar pislik olacağı gerekçesiyle istemiyorlar hayvanları ama pis ev pis evdir. Kedisi, köpeği olmayanların taharet aldıktan sonra ellerini güzelce tırnak aralarını temizleyerek yıkaması garanti mi mesela ? Ya da salatalarını çok iyi yıkayıp hazırladıkları ? Önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan kötü maalesef...

Sanki benimki çok farklı ihaleye gitmiyor bu sıralar ama artık tuylerinden terasın pisliğinden gına geldi hasta ruhlular ne dıyımmm

KK kadınlarının büyük çoğu hayvan sevmiyor belli ki. Adamları kuştan mı kıskanıyorsunuz ya hu ? Ne güzel işte hayvan sevgisi olanın insan sevgisi, merhameti de olur
Yav ne kıskanacaz niye sevmeyelim hayvanları seviyoruz ama hastalık olacak kadar da abartmıyoruz. Evine karısına çocuğuna ilgisini olduruyor sadece yoksa banane ahır kursun terasa

Yapmam mı yapıyorum evin içinden msj gönderiyorum o terastaysa yatak odasından telefon ediyorum Bi gelir misin diye papağanlarım ve muhabbetlerim var bi bakar mısın bi kahve yaparmısın dediğinde bi dk papağınımın yemini veriyorum muhabbetler pek halsiz gorunuyor onlara bakıyorum diyorum mesela önceden onunla dilm izlemek falan çok isterdim şimdi o istediğinde yataşım uykum var diyorum temizlik yaptım yoruldum diyorum sende kumesi temizledim yat dinlen diyorum bazen gerçekten sınırlarımı zorluyor o zamanda kopek tarafım gelirse neler olacağını biliyor kuş gormuş kedi gibi sessiz sessiz güvercin kovalıyor

Başımdaki hayvanlar bana yetiyor zaten dünyada başını çevirdiğin heryerde varlar. Kadın cinayeti işleyenler çocuk oldurenler... Onlardan daha iyi hayvan olamaz. Eve hapis yaşayan genç kızlar babasının abisinin amcasının evin erkelerinden taciz gorup kapı arkasında yaşayıp ozgurluğu kısıtlanan kızlarımızdan daha kotu olamaz. Zorla evlendirilip işkence gören çocuklarımızdan daha beteri olamaz. Hayvan sevgisimi önce bunları yapanlara aşılanmalıki kendilerini sevsinler. Eşimin hayvan sevgisine karışmam çünkü ben ondan daha çok seviyorum sadece bir evi ailesi karısı çocuğu olduğunu sorumlulukları olduğunu hatırladım dünya kuşların üzerine kurulmadı etrafında insanların olduğunu gorsun istiyorum. Ki aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarımız var görüyorum ki hayvan sevmek için hayvan beslemek veya merhamet etmek gerekmez ki eziyette etmiyoruz hapis etmiyoruz nasibi ekmeği bizden çıkan kuş çeker gider kalmak isteyende kalır insanların beklentilerini yanlış yorumlamayalım lütfen..

Bence güvercin konusunda sıkıntı yok. Çünkü arkadaşı yok adamın. Hobisi o. Hani oğlunuz ve siz topluca ilgilenseniz daha mutlu olursunuz. Hem adamın hevesi de daha içine sıner. Ama du facebook meselesi çok fena. Ben sevmem. Eşim de girer. İzler . Ona bile dirdir ederim. Bence facebookuna virüs atın. GiremEsin. Telefonundan o uygulamayı engelleyin ( pek telefondan anlamıyorum )

benim esimde bi gece ben bagimli oldum galiba deyip face kapatti 1 gun boyu acmamis.bugun napcak bakalim..onunda kus degil cicek meraki vardi ciceklerle mesguldu bu sene eskisi gibi degil.ama ben erkeklerin bi mesgale bulmasindan yanayim.yoksa benimle ugrasiyor..ama bize zaman ayiriyor ilgileniyor.cunku vardiyali oldugu icin genis zamani var.bence kus hobisine karismayin.cunku onlarinda kafalarini bosalttigi bi ilgileri olmali.

face i kapattırdım kafam rahat .benimkini de kapatım. milletin yaptığı umrumda değil

Sabır kardeşim sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…