Esimin 28 yil önceki nisanlisi

sabir ve hamd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
313
438
103
Almanya
Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecen sene sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?

Güncelleme

Hanimlar Siz beni yanlis anladiniz Esim Zorla nisanlandirildigi icin sordum, onu sevdinmi diye konu basinda yazmadigim icin Siz sasiriyorsunuz benim soruma üstelik nisani atanda esimdi, kiz Cok pesinden kosmus benim esim kabul etmemis yani deytayli anlatmayim dedim anlasilmasi güc oluyor

Son düzenleme:
Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
E iyi de 28 yıl olmuş? Şu an sizinle?

Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
ben ilkokulda aşık olduğum çocuğu bile hatırlıyorum :D

39 yaşındayım bu arada 30 sene öncesi yani

takılmanızı gerektiren bir durum değil, hatırlaması çok normal ama bu demek değil ki hala seviyor

köprünün altından ne sular geçmiş

Başka derdiniz yok mu boşverin takılmayın bunlara 28 sene geçmiş

Şaka gibi bir insansınız.😂😂 canınız sıkılmış herlade hayatınıza entrika bulmaya çalışıyorsunuz.

28 yıl geçmiş niye konusunu açıyorsunuz ki sizin sosyal medyanizda çıkmış büyük ihtimalle karşı taraf sizin profilinize bakmıştır Öneri olarak çıkmıştır hani eşinizin sosyal medyasinda çıksa konusunu açıp sorarsanız daha mantıklı olurdu neden baktın gibisinden .

Siz eşinizin 28 yıl önce ki nişanlısını hatırlıyorsunuz eşiniz niye hatırlaması biraz tuhaf değil mi hatırlıyorum mu diye sormanız.

Tesadüf derken, siz araştırmış olmayasınız? 24 yıllık evli bir kadın hangi aşkla 28 yıl oncesini didikler anlamak mümkün değil. Dede nine olmuşsunuz, siz hala eskinin peşindesiniz, hayret!
Bence de bu psikolojide bir insan kendi araştırmıştır teknoloji bizden akıllı valla neye ilgi duyarsan şakk diye karşına çıkartıyor
Herhangi birileri de çıkmıyor öyle karşımıza “tanıyor olabileceğiniz kişiler “ diye ya rehberdekiler ya da ortak arkadaşlarımızın olan insanları çıkartır veya stolkladıklarımız

Bu arada, 7 yıllık esimde Nisan atmıs benden önce. Bana bunu söylediğinde, gerek yok, anlatma dedim. Bitmiş gitmiş. Kimdir necidir bilmem. Çocuk çocuğum yeterince kurcalıyor beynimi, her anım kosusturmayla geçiyor. Demek ki sizin. Gerçekten hiç derdiniz yok ya da kocanizi taparcasına sevip, kiskaniyorsunuz 28 yıl sonra bile.

Sevmeden niye nişanlansın sevmiştir tabi ki.. Ama çokta önemli değil eğer olsaydı onunla devam ederdi zaten .. Sizi sevmiş ki şuan sizinle ... Geçmişi hatırlamak çok normal bir şey benimde hatırladığım çok şey var ozamanın duygularıyla hareket ettiğim ama şuan sadece birer hatıra ... Lütfen geçmişe böyle takılıp bugünü ve geleceğinizi zehir etmeyin ...

Aradan 28 yıl geçmiş niye takıldînız sizde ilk sevgilinizi hatırlıyorsunuzdur takılacak bisey yok şuan sizinle evli

Back
X