Esimin 28 yil önceki nisanlisi

Arkadaşım çeyrek asırdan fazla bir zaman geçmiş,herkes ilk aşkıyla eklenmiyor ki.Herkesin illa ki başka aşkları da oluyor.Dert mi arıyorsunuz başınıza?Hayatınız bu kadar mı sorunsuz?
Ya eski nişanlısından severek ayrılmışsssa??:KK70:ya hala onu seviyorsaaa? Kadınlar hisseder konu sahibi dert ettiğine göre hisleri yanıltmaz kolay kolay kadınları :KK53:

Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Oldu olacak daha da geriye gidip, ilkokulda varsa asik oldugu kizi da sorgulayip dert et....

Arkadasim, 28 yil demissin, gün ya da ay degil. Sanirim dertsiz hayatina aksiyon katmak istiyorsun....

Esim bundan 28 yil önce nisanlanip 6 ay nisanli kalip dügüne 10 gün kalada nisanlisindan ayrildi. Bizde aradan 3,5 yil sonra evlendik. Yani 24 yillik evliyiz. Gecenlerde sosyal medyada tesadüf hic aramama ragmen eski nisanlisi karsima cikdi. Bende bunu esime söyledim, esim sosyal medya kullanmiyor. Hic ilgilenmedi orali olmadi ama anlatinca dinledi. Bende esime o zaman nisanlisini sevip sevmedigini sordum. Sevdim diyince cok üzüldüm. Siz 28 yil önceki sevdiginizi hatirliyormusunuz? Sorsalar sevdiginizi bilirmisiniz? Esim nisani atmasina ragmen, aceba sevipdemi ayrildi diye aklima takiliyor. Pisman oldunmu diyorum yok diyor, aslinda hic yalan söylemeyen esime nasil inanacagimi sasirdim. Sizler yorum yapabilirmisiniz?
Ne de güzel eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz , bravo...

aha başka bir konudaki mesajı agustos 2022
Ne hikmetse bu kadın her sene sürekli tesadüfen(!) sosyal medyada önünüze düşüyor ahahah

takıntılı zaar..

Back
X