eşimin abisi hakkımızı yiyor;kayınvalidem ne yapacağını bilmiyor..

gelGiTme

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
20
0
16
Çankırı
bizim ufak caplı bı aile sırketımız var.fakat zamanında benım kayınpederım butun malı mülkü esımın abısının uzerıne yapmıs...benımkı de işe gıdıp gelıodu ama abısı ters yapmaya iş olunca ben senı ararım demeye hesaptan para cekince paranın hesabını sormaya baslayana kadar...esım son altı aydır ne işe gidiyor ne de abisiyle konusuyor bır tane cocuğumuz var .. varlık içinde yokluk yaşamaya başladık...eşime başka işe gitmesini söylüyorum ona da kabul olmuyo...abisi zamanında kayınpederime de aynı kazığı atmıstı.adamın elinden herseyi aldi şirketten kovdu simdi aynı şeyi bizede yapıo.kayınvalıdemler ise bizim maaş sizede yeter bizede mantığıyla bizim eve göç etmeye karar verdiler...cok sıkıntı içersindeyim...onlarada kızıyorum bütün malı mülkü ona verip bı de utanmadan evime gelip yüzüme bakabılıyorlar ne yapacagımı bilmiyorum yardım edin lütfenn.....

Bütün malını onun üstüne yapmış da iyi olmuş..
Sinir oluyorum böyle evlat ayıran tiplere..
Sanki diğeri senin canının parçası değil!!:47:

Bütün malını onun üstüne yapmış da iyi olmuş..
Sinir oluyorum böyle evlat ayıran tiplere..
Sanki diğeri senin canının parçası değil!!:47:

sorma valla ya ...ama allah var adamda cok pişman sen o kadar calıs kazan herseyı cocuguna bırak onun minnet etmesi gerekırken sımdı dönüp yüzüne bakmıo.

bizim ufak caplı bı aile sırketımız var.fakat zamanında benım kayınpederım butun malı mülkü esımın abısının uzerıne yapmıs...benımkı de işe gıdıp gelıodu ama abısı ters yapmaya iş olunca ben senı ararım demeye hesaptan para cekince paranın hesabını sormaya baslayana kadar...esım son altı aydır ne işe gidiyor ne de abisiyle konusuyor bır tane cocuğumuz var .. varlık içinde yokluk yaşamaya başladık...eşime başka işe gitmesini söylüyorum ona da kabul olmuyo...abisi zamanında kayınpederime de aynı kazığı atmıstı.adamın elinden herseyi aldi şirketten kovdu simdi aynı şeyi bizede yapıo.kayınvalıdemler ise bizim maaş sizede yeter bizede mantığıyla bizim eve göç etmeye karar verdiler...cok sıkıntı içersindeyim...onlarada kızıyorum bütün malı mülkü ona verip bı de utanmadan evime gelip yüzüme bakabılıyorlar ne yapacagımı bilmiyorum yardım edin lütfenn.....

10 yillik bir zaman asimi var mi yok mu emin degilim ama dava acip hakkinizi arayabiliyorsunuz.
Bizim kayinpeder de evi buyuk oglunun uzerine yapacakmis da yasa cikmis direk yapamiyormus, bize akil soruyordu.:47: yani makmede hakkinizi alirsiniz.

10 yillik bir zaman asimi var mi yok mu emin degilim ama dava acip hakkinizi arayabiliyorsunuz.
Bizim kayinpeder de evi buyuk oglunun uzerine yapacakmis da yasa cikmis direk yapamiyormus, bize akil soruyordu.:47: yani makmede hakkinizi alirsiniz.

ne bu buyuk oğlan merakı anlamadım kı :47: bacım bızımkıler onada gelmıo benım kayınvalıdem ne dıo bılıomusun '' butun mal mulk onun olsun bız ondan hıc bısey ıstemıoruz basımızın caresıne bakarız seytan gorsun yuzunu dıo'' seytan görsunde bız ne olacaz dusunmuo onun colugu cocugu ozel okulda ozel kreslerde yetısıo benım cocugum buyuyunce ne olcak kımse onu konusmuo

eşiniz neden işe gitmiyor
bu zamanda ağlamayan cocuğa meme yok,biraz hakkını arayacak
baska işe gitme,kendi işini sahiplenme eee ne olacak

kv kp zaten yüzsüzlüğü ele almıs
madem gitsinler diğer oğullarının evinde kalsınlar

acıkcası bu hikayede sadece size ve cocuğunuza üzüldüm
diğer herkes herseyi hakediyor

siz biraz ipleri elinize alın ve gidip çalış diyin
Allah kolaylık versin

ALLAH tan korkmaz kuldan utanmaz.

:47::47:belliki kul hakkı nedir bilmiyor öteki tarafı düşünmüyor ne diyelim inşallah kalbine vicdan gelirde doğru yolu bulur.yoksa işiniz zor kardeşim.

eşin gidip işinin başında dursun hakkını arasın söke söke de alsın.

eşiniz neden işe gitmiyor
bu zamanda ağlamayan cocuğa meme yok,biraz hakkını arayacak
baska işe gitme,kendi işini sahiplenme eee ne olacak

kv kp zaten yüzsüzlüğü ele almıs
madem gitsinler diğer oğullarının evinde kalsınlar

acıkcası bu hikayede sadece size ve cocuğunuza üzüldüm
diğer herkes herseyi hakediyor

siz biraz ipleri elinize alın ve gidip çalış diyin
Allah kolaylık versin
ay inanın bu işe gitmeme sorunu yüzünden o kadar kavga gürültü yaşadık ki su an bile işin açığı kendi evimde deilim eşimi annesini babasını öylece bıraktım iki gündür kendi annemlerdeyim bıktım artık...

eşim lafa söze giden bı adam olsa azcık kafasını calıstırsa bunlar olmayacak ama :(

eşin gidip işinin başında dursun hakkını arasın söke söke de alsın.

ay bende cok ısrar edıyorum hergun evde bu tartısma hergun sorun cocuk en ufak sesten korkar oldu ev de sureklı bagrıs cagrıs içersinde....kocam olacak adam esıme cocuguma butun bunları yasatmayım gıdıyım calısıyım hakkımı arayım dıyecegıne herseyden vazgecmıs durumda gelde delı olma yaa

ALLAH tan korkmaz kuldan utanmaz.

:47::47:belliki kul hakkı nedir bilmiyor öteki tarafı düşünmüyor ne diyelim inşallah kalbine vicdan gelirde doğru yolu bulur.yoksa işiniz zor kardeşim.

ınanın bende allaha havale ettım artık... o kadar ck bunalttı kı bızı ...annem hep der ama; evvel 40 yılda cıkarmıs simdi 40 gunde dıe yedıgı hakkımızın cezasını cekecek ins onunda var colugu cocugu...

Maşallah hayın abiye!
Oturdu malın uztunede, bu yüzden hiç bir cocuğu Üstüne yapılmamalı yada eşit şekilde devretmeliydi.
kv gelince, onlar size bakarda.. Olmeyeceginimi sanıyor :9: Ozaman kim bakacak!? Kv büyük oğluyla hiç konuşmadimi?

Eşin kaç yaşında?

Aynı durumu biz de yaşadık ama sonuna kadar hakkımızı aradık. Sonuçta ortada hakedilmiş birşeyler var ne olduğu çok önemli değil. Birinin hakkımızı yemesine dayanamadık. Siz de peşini bırakmayın sonuna kadar arayın hakkınızı bence

ne bu buyuk oğlan merakı anlamadım kı :47: bacım bızımkıler onada gelmıo benım kayınvalıdem ne dıo bılıomusun '' butun mal mulk onun olsun bız ondan hıc bısey ıstemıoruz basımızın caresıne bakarız seytan gorsun yuzunu dıo'' seytan görsunde bız ne olacaz dusunmuo onun colugu cocugu ozel okulda ozel kreslerde yetısıo benım cocugum buyuyunce ne olcak kımse onu konusmuo

Kv ye gerek yok. Esin acsin davayi.

Maşallah hayın abiye!
Oturdu malın uztunede, bu yüzden hiç bir cocuğu Üstüne yapılmamalı yada eşit şekilde devretmeliydi.
kv gelince, onlar size bakarda.. Olmeyeceginimi sanıyor :9: Ozaman kim bakacak!? Kv büyük oğluyla hiç konuşmadimi?

Eşin kaç yaşında?

esım 27 yasında...buyuk oğlan hıc bırımızle konusmuo ve ortada bı sorun olmadıgı halde.. asıl küsüp olay cıkartması gereken taraf bızken her halükarda üste cıkan yine o oldu.... bırde gorumcem var zaten uc kardesler en kucuk benım kı...bu pisliği yapan sadece ablasıyla konusuo...ya bunun akıl hocaları var dıe tahmın edıyoruz bız galıba işin içine töybe yarabbim büyü falan da girdi bırıcık abımız bıze kazıgı attı ıste.

mahkemeye verin...hiç acımayın böyle insanlara..sessiz kaldıkça tepenize binerler..benim babamın başında da benzer bir bela var şu günlerde..çok edepsiz buluyorum daha ölmeden kardeşler arasında mal ayrımı yapan ana babayı..hepsi bir tarafa bu anne baba yarın öbürgün hastalanınca falan senin başına üşüşecekler..tamam anne babadır bakarsın elbet ama diğerleri malları yiyecek,etliye sütlüye karışmayacak..emin olabilirsin.kim sessizse onda bitiyorlar.

Son düzenleme:
Bence en mantiklisi kayinpederin gitsin buyuk oglunun yanina yerlessin,
Haliyle maasi kalacak, maasinida size versin..
Aralari nasil buyuk oglu ile. iyi ders olur valla..

mahkemeye verin...hiç acımayın böyle insanlara..sessiz kaldıkça tepenize binerler..benim babamın başında da benzer bir bela var şu günlerde..çok edepsiz buluyorum daha ölmeden kardeşler arasında mal ayrımı yapan ana babayı..hepsi bir tarafa bu anne baba yarın öbürgün hastalanınca falan senin başına üşüşecekler..tamam anne babadır bakarsın elbet ama diğerleri malları yiyecek,etliye sütlüye karışmayacak..emin olabilirsin.kim sessizse onda bitiyorlar.

aynen oyle bacım ayyyynen oyle.....bre adam kazanmıssın tamam...daha elın ayagın tutuo sen nıe buyuge olanca malı bırakıp kendınıde rezıl edıon bızıde...dursun kazandıgın mal senın ustunde ılerde esıt bı mal dagılımı yaparsın ne cocuklarının gozunden dusersın ne de hak yemıs olursun...sımdı bızım evdeler ben bıraktım kendı annemlere gedım artık..dayanacak bı tarafı kalmadı...ustune ustuk ne oluo bılıyor musun!!!!bıze bu kazıgı atan abımızın esı yanı bırıcık eltım !! calısıo cocugu kayınvalıdeye bırakıo ...kayınvalıdemde demıs bız kucuk oğlanın yanındayız cocugu falan getırme valla bıktım artık yaa nasıl dunya ben anlamadım

Kp rin yanlis yapmis en basta sonucta senin esinde evlat degilmiydi daha kendisi hayattayken neden herseyi öbür ogluna veriyo...Birak allahaskina onlarin

maaslarini fln esin is bulsun calissin sakin ayni evde yasamayi kabul etme bu saatten sonra hic cekilmez benden söylemesi..Ayrica hukuki olarakta hakkinizi

mutlaka arayin bu ne .... tir yahuuu ne bicim abiymis:47:

Back
X