eşimin abisi hakkımızı yiyor;kayınvalidem ne yapacağını bilmiyor..

ıyı de bızım bu abı vermıyorum malı mülkü neticede hepsını babam bna verdı vermek zorunda mıyım dıe olay cıkarırsa ben tam hukukı yonunu bılmıorum bu olayların o yuzden bız ne talep etcez o zaman..

Baba ya da anne tek bir cocuguna ister oldukten sonra ister olmeden once malini veremez verirse diger cocuklarin itiraz etme ve dava acma hakki varmis. Bir avukata danisin.

Bence en mantiklisi kayinpederin gitsin buyuk oglunun yanina yerlessin,
Haliyle maasi kalacak, maasinida size versin..
Aralari nasil buyuk oglu ile. iyi ders olur valla..
kayınpederlede arası ıyı deıl...adam herseyı buna bıraktı bu adamı sirketten kovdu yaaa...küs kayınpederım adam cok pişman ama buyuk oğlumdur bıze bakar dıe herseyı ona bırakmıs ama sımdı donup bakmıo yemın ederım kayınvalıdem hastalandı kadın sinirden krız gecırdı eşşek herif gelıp bakmadı bıle

Baba ya da anne tek bir cocuguna ister oldukten sonra ister olmeden once malini veremez verirse diger cocuklarin itiraz etme ve dava acma hakki varmis. Bir avukata danisin.

ya işte benım kayınvalıdemle kayınpederım o kadar degısık ınsanlar kı bız gıtsek bı avukatla falan konusmaya derler kı bızım gelın mal derdıne dustu yasamadıgım sey deıl....ama ıyı oldu bbunu ogrrendıgım allah razı olsun ben esımle konusurum bu konuyu

esım 27 yasında...buyuk oğlan hıc bırımızle konusmuo ve ortada bı sorun olmadıgı halde.. asıl küsüp olay cıkartması gereken taraf bızken her halükarda üste cıkan yine o oldu.... bırde gorumcem var zaten uc kardesler en kucuk benım kı...bu pisliği yapan sadece ablasıyla konusuo...ya bunun akıl hocaları var dıe tahmın edıyoruz bız galıba işin içine töybe yarabbim büyü falan da girdi bırıcık abımız bıze kazıgı attı ıste.
Sırf kv' gil size raşinsin diye yapılan bir oyun değil bu değilmi?
sanırım kv devreti ya bir şekilde tekrar ceke bilir ve ya düzelte bilir.

ama arkadaşim vişdansiza bu dava böyle gider! Acmi Burakacak kocan seni ve evladınızı? Gurur inadı bıraksın! Ya gidip naz yapmadan abisi ile konuşacak yada gidip bur iş bulacak..

ya işte benım kayınvalıdemle kayınpederım o kadar degısık ınsanlar kı bız gıtsek bı avukatla falan konusmaya derler kı bızım gelın mal derdıne dustu yasamadıgım sey deıl....ama ıyı oldu bbunu ogrrendıgım allah razı olsun ben esımle konusurum bu konuyu

Ya ben de kayinpederim deyince ogrenmis oldum. Arastirmis kendileri bize akil soruyordu. Nasil yapsam diye.

kayınpederlede arası ıyı deıl...adam herseyı buna bıraktı bu adamı sirketten kovdu yaaa...küs kayınpederım adam cok pişman ama buyuk oğlumdur bıze bakar dıe herseyı ona bırakmıs ama sımdı donup bakmıo yemın ederım kayınvalıdem hastalandı kadın sinirden krız gecırdı eşşek herif gelıp bakmadı bıle

Adam evladinin huyunu bilmezmi dicemde, insanoglunu esi dostuda degistirir.
Zor bir durum Allah kimseye yasatmasin.
Anne tarafimda bizdede biraz ayni sorunlar var, ama dedemle anneannem yillar once hakkin rahmetine kavustu.
Dayimsa anneme hakki olani vermek istemiyor, esin zengin ihtiyaci yok diye,
oysa annemin istedigi annesinin babasinin kucuk bir hatirasi, istedigi yer hakkindan az ama gelde anlat iste.

çok büyük hata yapmışlar,bedelini şimdi hep beraber ödüyorsunuz sizin bir suçunuz olmamasına rağmen.
bide eşinizde de hata var ya hakkını aramalı şirkette söz sahibi olmalı yada bir an önce kendine başka bir iş bulmalı.
boş durmakla halinizi daha da çıkmaza sokuyor.

Kp rin yanlis yapmis en basta sonucta senin esinde evlat degilmiydi daha kendisi hayattayken neden herseyi öbür ogluna veriyo...Birak allahaskina onlarin

maaslarini fln esin is bulsun calissin sakin ayni evde yasamayi kabul etme bu saatten sonra hic cekilmez benden söylemesi..Ayrica hukuki olarakta hakkinizi

mutlaka arayin bu ne .... tir yahuuu ne bicim abiymis:47:

yok kabul edemem zaten boyle bıseyı bız esımle dogru duzgun anlasamıyoruz bır de onlarla bırlıkte nasıl yasayım dursunlar bı kac gun ogullarıyla sonra donerler evlerıne..maksat vıcdanları rahatlatmak oburune herseyı verdık ama bak bız senın yanındayız oglum ımajı cızıyorlar .maaslarını falanda ıstemıyorum zaten ıyıce onlara bagımlı hale gelmıs oluyoruz ne yapıp edıp benım kocamın calışması lazım gurur yapıo manyak herıf yyaaa baskasının ısınde nasıl calısırım hesabı

çok büyük hata yapmışlar,bedelini şimdi hep beraber ödüyorsunuz sizin bir suçunuz olmamasına rağmen.
bide eşinizde de hata var ya hakkını aramalı şirkette söz sahibi olmalı yada bir an önce kendine başka bir iş bulmalı.
boş durmakla halinizi daha da çıkmaza sokuyor.

evet haklısınız...o kadar cok soyluyorum kı ona git abınle konus vur yumrugunu masaya dıe kabul etmıo korkak oldugundan deıl abısının ona attıgı kazıga hala ınanmıo herkes goruo bı benım esım goremıo ..

Mallar uzerinde sizin sakli payiniz var. Abiye dava acabilirsiniz. Yalniz acele edin cunku olayi ogrendiginizden itibaren 1 yil ve herhalde 10 yil icinde bu davayi acmazsaniz zamaasimina girer.

Bir avukatla konusun.

Adam evladinin huyunu bilmezmi dicemde, insanoglunu esi dostuda degistirir.
Zor bir durum Allah kimseye yasatmasin.
Anne tarafimda bizdede biraz ayni sorunlar var, ama dedemle anneannem yillar once hakkin rahmetine kavustu.
Dayimsa anneme hakki olani vermek istemiyor, esin zengin ihtiyaci yok diye,
oysa annemin istedigi annesinin babasinin kucuk bir hatirasi, istedigi yer hakkindan az ama gelde anlat iste.

kardes mehmet akıf ersoyun ccok guzel bı lafı var '''kendıne bolca dost bul dusmanını anan bıle dogurur''' dıe bızım kı o hesap ...

Yardım etmiyorlar deseniz anlarım ama eşinizin babasının mallarının takibi ve hesabını sormak size kalmaz diye düşünüyorum..Siz ancak kendi babanızın mallarının hesabını yapabilirsiniz..kayınpederinizin mallarının hesabını yapmak kendi çocuklarına düşer diye düşünüyorum...

hic bir hakkinizi arayin yorumlarina bakmiyorsunuz ama, bi konuda takilip kalmissiniz, kanun var ülkede hakkini arasin esiniz, dert yanmakla gecesek birsey degilki , 10 yil gecmedediyse eger dava acabilirsiniz, yasa var esit sekilde mal varliginin dagilmadigina karsi itaraz edip hakkini alabilir esiniz , sizde bukadar üzülmeyin sonucta babanizin mali degil kayinbederinizin.....

Yardım etmiyorlar deseniz anlarım ama eşinizin babasının mallarının takibi ve hesabını sormak size kalmaz diye düşünüyorum..Siz ancak kendi babanızın mallarının hesabını yapabilirsiniz..kayınpederinizin mallarının hesabını yapmak kendi çocuklarına düşer diye düşünüyorum...

ben kımsenın malının hesabını yapmıorum yapıyor olsaydım suan dert yanıyorda olmazdım zaten yapmadıgım ıcın bu haldeyım...ben kendım de evlenırken cok cok zengın bı aıleden gelmedım ayda 3 kuruş parayla gecınmesını de bılırım sadece eşimin bu kadar üvey evlat muamelesi görmesi ve onun çocukları iyi koşullarda yetişirken benım cocugumun butun ıhtıyaclarını benım kendı babamın karsılaması gururuma dkunuyor.

hic bir hakkinizi arayin yorumlarina bakmiyorsunuz ama, bi konuda takilip kalmissiniz, kanun var ülkede hakkini arasin esiniz, dert yanmakla gecesek birsey degilki , 10 yil gecmedediyse eger dava acabilirsiniz, yasa var esit sekilde mal varliginin dagilmadigina karsi itaraz edip hakkini alabilir esiniz , sizde bukadar üzülmeyin sonucta babanizin mali degil kayinbederinizin.....

bunu bugun bı kac arkadastan daha duydum bu konuyu esımle konuscam mutlaka... benı gercekten ılgılendıren bı durum yok malı ona vermıs buna vermıs benı zerre alakadar etmez ama esımle aramızda sorunlar cıkıo ıste ...e kendı ısıne gıtmıo baska işe gitmesine ne annesi izin verio ne kendı ıstıyo e ıhtıyaclarımız var halıyle faturalar gelıo cocugumuz var bı sekılde eve para gelmesı lazım burda da benım kendı babam devreye gırıyor kac aydır bızım evın faturalarını sırf huzursuzluk olmasın dıe kendı babam oduyo buna da ben dayanamıyorum tamam kotu gunde destek olunur ama bu da bile bile lades yani

eşin niye bu kadar pasif hakkını aramıyor başka işe gitmiyor annesi çalışmasına izin vermiyor sizin faturaları baban yatırıyor herşey o kadar saçma ki:26: senin yerinde kim olsa sinir olur.eşinle ve anne babasıyla konuş canım ya hakkınızı arayın yada kocan gitsin kendine bir iş bulsun böyle evde oturmakla olmaz ki.sende çocuğunun geleceğini düşünmek zorundasın çok da sabırlı davranıyorsun ama bir dişini göster eşin kendine gelmeli:31:

ben esıme nasıl destek olacagımı ne dıye dıretecegımıde sasırdım :( onun baska ıse gıtmeyısını de anlıyorum babamın malı o zevkını surcek ben nıye baskasının ısınde rezıllık cekcem dıo ama obur turlu yumrugunu masayada vurmuyor :( ben zamana bıraktım artık avukatla gorusme gundemde bu ara bakalım neler olcak

Back
X