Eşimin 30 yaşındaki abisi kendini asarak intihar etti.
Annem babam ve eşim dahil olmak üzere 3 erkek kardeşi perişan.
5 yaşında bi kızı var henüz haberi yok. Bu neticeye gelmelerinde eşinin payı büyük olduğundan cenazesine bile sokmadılar, o nasıl ne halde hiç görmedik. Çok kızgınım ona çooookk hayatı zehir etti kendisenede kocasına da. En sonunda kocası dayanamamış işte.
6 yıllık evliydiler. 1 günleri iyi geçmedi, hep şikayet hep dırdır hep kaçıp kaçıp anasının evine gitti. Belki haklı tarafları vardı yok diyemem ama ozaman adamı bunaltmak yerine boşanmayı tercih etseydi keşke.
Kaynımın borçları varmış, eltim altınlarını vermemiş. Yine evi terketmiş annesine gitmiş. Üstelik kocasının bunalımda olduğunu biile bile. Kendine bişey yapmasından korktuğu halde bırakıp gitmiş.
Kayın annem sabah evinde asılı bulmuş, o indirmiş ipten. Nasıl gidecek şimdi kadının gözünün önünden.
Kafam darmaduman. Onlarca konum var burda ama bu bambaşka. Eltimle ilgili sorunumu anlattığım bi konum bile vardı. Ben zaten normal değildim son günlerde düşük yaptım, eşimin dükkanına hırsız girdi ve bu olay hepsi birer hafta arayla.
Kalabalık üstüme üstüme geliyo, insan yüzü görmek kimseyle konuşmak istemiyorum ama mümkün değil. Onların canıyken kanıyken benim onlara destek olmam lazım. Nasıl olucam. Nasıl bulucam bu gücü kendimde. Göğsüm sıkışıyo kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo an geliyo. Bugün 5. günü işe geldim, akşam tebarekesine yetişicem.
Ne yazacağımı bile bilmiyorum nasıl atlatıcaz bunu onlara nasıl destek olucam bizim hayatımız nasıl devam edecek hiçbişey bilmiyorum.
Ya ben eltimi suçlamıyorum. Niye eltim üzerinden yorum yapılıyor anlamıyorum. Kaynım 1 gün öncesi kv ile birikteymiş. Bu sorunlardan bahsetmişler, o gece intihar etmiş adam. Dilinde bu konuyla intihar edince haliyle herkes bu sebebe yoruyor. Ben annemin kardeşlerinin anlattığını söylüyorum.
Bide eltini suçlama senin kocanda yapar sana kalır gibi yorumlarla gelip beni daha çok bunalıma sürüklemeyin Allah aşkına. Ben bunun için mi paylaştım sizinle.