Arkadaşlar kısmetse 3 ay sonra doktorun verdiği bekleme sürem bitiyor. İnş. bu sefer sağ salim bebeğimi kucağıma alırım. Eltim içinde diliyorum, inş. oda alır kucağına da bu eziyet biter. Kayınvalidem torun hasretiyle yanıp tutuşuyor, çok saplantılı bi insandır zaten artık şuurunu kaybetmiş durumda, ağzından çıkanı kulağı duymaz hale geldi. Onunda bu hasreti bir şekilde biter. Yazdıklarımda, onların bana söylediklerinde tek bir fazla yoktur inanın. Ama şunu da belirtmek istedim kayınvalidem kayınpederim biz evlenirken eşim 6. çocuk olmasına rağmen diğerlerine ne yaptılarsa bize de yaptılar. Düğün sonrası bize borç yığmadılar. Hakları yenmez , her zaman derim Allah razı olsun. Ama evlendikten sonra çok üstümüze geldiler. Yani öyle şeyler oldu, öyle şeyler duydum ki bu insanlar bana karşı iyi mi , kötü mü çözemedim. Beraber gezik, oturduk, yemek yedik, vakit geçirdik hepsiyle. Haksızlık etmek istemiyorum, ama bi akşam beraberken çok güzel vakit geçirirken laf geçirmeden de durmadılar. Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin asla olmadım, o oğluna eşten ziyade kendine yaren olacak bir gelin istiyor, onuda eltim memnuniyetle yapıyor zaten. Bu saatten sonra da ben ağzımla kuş tutsam gözüne girmem, on çocuk doğursamda eltimin doğurduğu ile kıyaslanmaz, bize olan yaklaşımı değişmez. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle konuşunca çok rahatladım içimi dökmüş oldum, çok kararsızdım, onlarla görüşmek istemediğim için vicdan azabı çekiyorum.İçim Rahatladı , sayenizde bayramı sorunsuz rahat geçireceğimi düşünüyorum.saolun.....