Eşimin abisinden ve eşinden rahatsız olmam normal mi siz olsanız rahatsız olur musunuz?

Emir vakilik ne demek? Günlük hayatta da iletişiminiz bu seviyede mi?

Meaafe nedir bilirmisiniz görüşmeyin bayram seyran Dışında

Ben nıye ılk okumada anladım oyuncak bebeklerı, gerçek bebekmiş gibi yanlarında taşısın demış.
Konu sızın yatak odası mahremıyetınız. Kaynınız nasıl gevsek bırı? Kocanız ne dedı bu muhabbet donerken?
Eltınıze de gereken cevabı verın. Annemın kac gun kalacagı senı ılgılendırmez deyın. Bu olayların hadsizlik oldugunu o an ıdrak edemıyor musunuz? Köşeye pısırıp üff yaa keske laf soksaydım dıye iç mi geciriyorsunuz anlamıyorum kı.

Milletin agzı torba değil ki büzesin. Ya bunları söylediklerinde çok fena bozucan bir daha söyleyemeyecekler ya da duymıycan. Bir de kıskanıyorlar yazmıssınız eee ne yapıcaksınız gercekten kıskanıyorlarsa beni kıskanma mı diceksiniZ.

Hayır ben o zaman "biz niye taşıyalım siz taşıyın" dedim o da "bizim zaten iki tane var" dedi
bende " sizinde iki tane daha yeni olur" dedim
Sustu cevap vermedi
eşimde orada değildi bu olay olduğunda biraz dışarıya çıkmıştı o zaman

25 yaşında bir Türk gencinin kendini ifade edememesi, iki kelimeyi bir araya getirip mantıklı cümleler kuramaması ne acı,
böyle üyeleri/konuları gördükçe üzülüyorum. Konu sahibi kaynım eltim diye konu açacağın vakti kitap okumaya ayırsan en azından derdini anlatabilirsin.

Anladığım kadarıyla oyuncak bebeği bunlara verin yol boyunca taşısınlar yani çocukları olmuyor oyuncak bebekleri verin ellerine diyerek kendince hadsiz bir şaka yapmış doğru mu konu sahibesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…