eşimin abuk sabuk tavrı benim herseyden sogumam:(

aym1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
58
0
0
Bursa
eşimle az önce cok şiddetli kavga ettik.akşam yemegi için yeşil mercimek corbası ,yaz türlüsü, bezelyeli pilav, havuc salatası bide çoban salatası yaptım özenerek hazırladım masayı esim geldi neyse oturduk falan crba koydum cok güzel olmuş falan dedi yedi salatanında tadına bak istesen dedim ayy demez olaydım ben havuç sevmiyorum dedi zaten bişey sevmez.bende sen böyle yaparsan ilerde saglıklı beslenmedigin için saglık sorunların olur dedim.tabagı aldı yere fırlattı masaya falan vurdu. sen bana hasta olursun dedin agzından hayırlı laf cıksın bu ne biçim şey hasta olmamamımı istiyorsun yazıklar olsun dedi yaptıgım herseyi döktüsonrada geldi bişey yokmuş gibi özür dilerim hersey cok güzeldi yanlış anladım galiba dedi ..tabi yüzüne bile bakmadım aldım cantamı cıktım moralim cok bozuk..şimdi tek basıma oturuyorum bi cafede ne yapsam bilmiyorum...dün telefonundada eski eşinden gelen 2 msj yakaladım cok üzüldüm aklıma bişey getirmek istemedim sonucta eski ama bugunkü olay kafamı karıştırdıaglamaktan gözlerim şişti ne yapsam eve gitsemmi yoksa gitmesemmi

dunyanın yemegını yapmıssın boyle adamlara yaranılmazsacını supurge yapan kadın yuvasında asla mutlu olamaz ben bunu bılır bunu soylerım.kımbılır kac saat emek verdın bu sıcaktaınsan emege saygı duyar barı yere tabak atmak nedemek yahu?1 cesıt yemek neyıne yetmıyo koy bıtabak yemek cok sınırlendım ne heveslerle hazırlamıssın bu erkekler ınsanı hayattan sogutur boyları devrılesıceler

Canım ya. Okadar çeşit hazırlamışsın o kadar emek vermişsin ve o gelip herşeyi döktü öylemi. yazıklar olsun. Diyecek birşey bulamıyorum Allah sabır versin. bence evine git ama ondan ayrı bir odada otur. hatasını anlasın ve o eski eşe çok dikkat et.

kaç saat ugrastım yoruldum terledim karsılıgı bu olmamalıydı...suç bende keşke hiçbişey yapmasaydım kahvltı tarzı bişey koyup önüne ye deseydim emek vermişim işte insan böyle yaparmı zehirmi koydum önüne aglmaktn gözlerim şişti yok anlamıyor bu erkekler hiç bişey ypmazsın ne yemek ne temzilik kıymetli olursun yparsın ugraırsn senden kötüsü yok .....napıcam bilmiyorum kaldım ortada gidicek yerimde yok

üzüldüm bu erkekler neden kıymet bilmiyor.özel olmazsa diğer eşinden neden ayrılmıştı?

herseyi döktü saçtı...en cokta içimi acıttı emegimden hazırladıklarımdan gectim...şimdi gitsem ben unutamam bu olayı ayaklarım gitmek istemiyor gitmesem gidicek yerim ...gidicem herhalde napım sokakta kalmaktansa odaya kapatırım kendimi cıkmam...eski eşindende cocugundanda bıktım artık hayatımı mahfettiler ben elimden geleni yaptım herkonuda allah insana hayırlısını nasip etsinn...

yardım edecek kimse yokmu?yalnız kaldım cok mutsuzum

Çok üzüldüm okuyunca, keşke tanımış olsaydım seni, inan teselli etmek isterdim, sen yinede üzülmemeye çalış, iyi yönlerini düşün, zaten 2.evliliği yapan bir adamla evlenerek birçok şeyi göze almışsın, aileni bile karşına almışsın...

üzülme canım.. git evine.. rabbim sabır versin...

üzüldüm bu erkekler neden kıymet bilmiyor.özel olmazsa diğer eşinden neden ayrılmıştı?

aynı iş yerinde calışıyorduk hatta aynı bölümde benim o zman sevgilim vardı kadın sürekli iş yerini arayıp duruyordu ama öyle böyle deil 20 dk arayla...hergün kavga hergün tartışma yanında kim var flan adam sürekli aglıyordu o derece piskolojisini bozmuştu kıskanclıkla sonra boşandılar 5 ay falan hiç konuşmadık.biün işyerinde telefonumu unutmuşum.oda benim telefonumu almış sevgilim arayınca acmış ve beni svedigini evlenmek istedigni söylemiş sonrası malum sevgilimle ayrıldık kavga ettim ben eşimle ne yaptın falan evlenme teklifi etti sonrasında böyle bi birliktelik işte uzun oldu kusura bakma

Öncelikle geçmiş olsun sakin olmaya çalışın.Aynısını bana yapsa zıkkım ye derim afedersiniz kıçıma bile takmam.O kadar uğraşcam ben bide bana artislik yapcak tabakları fırlatcak.Siz gidin evinize koyun kahvenizi keyfinize bakın tek kelime dahi konuşmayın bence,bundan sonra kendi yemeğini kendin yaparsın deyin yaptıgı zamanda siz döküverin yemekleri olsun bitsin.O evde sizinde emekleriniz var tabiki gideceksiniz bu tipler böyle yaparsınız yaparsınız kalkar der sen benim için ne yaptında konusuyorsun diye hiç kendinizi heba etmeyin böyle bi adam için.

sanırım yenı evlısın canım hıc aglama sıl gozyaslarını bundan sonrada esımı mutlu edıcem dıyede kendını hırpalama erkeklerın hamurunda var okuzluk fazla beklentıye gırıyoruz bız bayanlar neyazıkkı ve sonuc hep husran

saolasın arkadasım keşke tanışıyor olsaydık bi tane bile arkadasım yok herkes beni dışladı dul cocuklu adamla evlendi diye kimse konuşmuyor sadece ablam kardesim ve annem onlarda dışarda konuşuyorlar eve gelmek istemiyorlar.keşke böyle olmasaydıda insanlar yanılsaydı ben degilaklımdan binbir türlü şey geciyor

Başka bir sorun mu var acaba..Bu kadar saçma nedenden,bu kadar abartılı bir öfke... anlamadım.. Bence sakinleşince alın karşınıza düzgünce konuşun..Eğer eski karını düşünüyor özlüyorsan bunu anlarım gibi yoklama çekin..

Çok sinir bozucu yemekleri kendi yapsın sen at bakalım anlasın o zaman yediği haltı,kırdığı kalbi..

bir de bu eski eşin lakayıtlığı karşı tarafın izin verdiği kadardır! Yani eşin ben artık evliyim bu şekilde hitap etmen doğru değil dedikten sonra kadın ağzını açamaz... Bilmem anlatabildim mi...

Sizin açıkça bazı şeyleri konuşmanız lazım.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…