eşimin abuk sabuk tavrı benim herseyden sogumam:(

bundan sonra zaten yemegin ysini yapmam utnmaz hala sinirden deliye dönüyorum benim hakkım bu degildi ben onun için ailemi arkadaslarımı iş hayatımı sildim sırf o mutlu olsun die onun cocuguna annelik yapmaya calıştım nedenmi mutlu olsun bundan son ra ne bulursa onu yesin asla konuşmıycam gidicek yerim olsa 1 dk düşünmem ama el mecbur anne babanın onayı olmadan yapılan işlerin dönüşü olmuyor işte...bunu yapan bi insan hayvanlar bile yapmaz bunu insan sevdigi insanın elinden ne olsa yerben mutlu olsun diye ugrasırken hep saygısızlık eve gece gidicem merak etsinde aklı basına gelsin

benimde anlamadıgım nokta bu birden ne bu öfke neden bu kadar tepki gösterdi anlamadımbundan sonra yemek falan yok zaten kaç defa öyledim onun taarzı oymuş içinde art niyet yokmuş konumasını degiştiremiyormuşkaç kere konuştum hala aynı deişen bişey yok

çok üzüldüm cnm...
senin söylediğinde bişey yok..adam resmen stresini atmak, kırmak dökmek için bahane aramış..
eski eşinin attığı msjlara takıldım ben... canım, öptüm falan.. ya sen boşanmışsın.. eski eşin evlenmiş yeni bi yuva kurmuş... çocuğun olduğu için ister istemez görüşmek zorundasın ama bu ne samimiyet!! böyle insanları hiç sevmiyorum.. huzursuzluk çıkarmaya birebirdir bunlar.. o kadına dikkat et :26:
madem ailenin rızası olmadan oldu bu iş, onlara bişey söyleme...
eşinle aran düzeldiğinde, ailen bunu unutmaz, eşine karşı iice cephe alırlar...
sen güzelce evine git, al karşına konuş..
özür de dilemiş zaten..
derdi neymiş öğren bakalım

aramadı bile insan merak eder.....

Biraz daha otur gitme hatta hava falan kararsın bakalım arıcakmı
Yemeklerı ole atması cok kotu ınsan uzuluyor ama en cok eskı es can sıkıcı
Ararsa duzgun de kosuyosa oldugun yere davet et ve konus aılene arkanı onun ıcın dondugunu ve eskı esınden rahatsız oldugunu onla yuz yuze gelmemesını vs vs ne varsa ıcınde anlat ancak bu sartlarda gerı donerım de

bende onu diyorum.kadın geniş kapıya geliyor...sanki kendi evi bi lavobayı kullanabilirm,iyim diyor içeri dalmak için bahane hep .nediyim cocugun yanında hayır diyemiyorum bu sefer cocuk düşman kesiliyor kaldım ortada.cok lakayit ben sinir olurum böle yüzsüz insanlara gecen gün kızını almaya gelmiş demezmi perdenin rengi iç karartıcı insan buz gibi olur burda ya söyle iç gıcıklayıcı bişey al sanane defol git ev benim zevk benim kızın velayetini almıyor bana dedigi şey kapıda alırsam özlerim sizi sık sık görüşemeyizaklıma geldikçe cıldırıyorum

Ve susuyosun eve alıyosun suc sende
Kac yasında bu kadın nedır necidir merak ettım

ayy kadına bak ya, ben burda sinir oldum seni düşünemiorum bile..
sert çıkmanın zamanı gelmiş de geçiyo bile..
çocuk kaç yaşında? düşman kesilecek bişey yok... kavga eder gibi değil de sert bi dille söyle uyar kadını.. çocuk da ne düşünürse düşünsün cnm..kadını dövmedin sövmedin...
böyle giderse çayı demle sana oturmaya geliorum falan demeye başlar bu

Ve susuyosun eve alıyosun suc sende
Kac yasında bu kadın nedır necidir merak ettım

arada kalıyorum kızı bu sefer problem cıkarıyor..kaç kere almamaya calştım bi ton gürültü bu sefer gidiyor babasına annemi koovdu eve almadı falan diyor 32 yasında kadın ama can sıkıcı baskıcı insanı strese sokan yüzsüz utanma hiç bişey yok market aktivitelerine katılan katılan yanlız lüx bir dairede oturan altındada son model arabası olan tuhaf bi kadın haftada 3 gün gidlen market aktivitelrinden ne kazanıyorsa....yanlız asırı kıskanc bi kadın oldugunu biliyorum boşanma sebebpleride bu zaten

Ya o çocuk senın degılkı anası bellı babsı bellı senden ıstedıgı kadar nefret edebılır ıstedıgı kadarda sıkayet etsın onumu takıyosun bence yuz verme bu kadar

kızı da fena desene.. ne demek kovdu, ne demek şikayet ne kadar ayıp...
babası kızına kızsa, böyle söyleme cesaretini gösteremez.. sen karışma büyüklerin işlerine... bir daha senden bu konularda şikayet duymak istemiorum desin eşin de, çok mu zor...
imkanı varken, çocuğunun velayetini yanına almayan anneden ne beklenir ki zaten...
amaç size gelmek gitmek, görüşmek için bahane aramak, gezmek tozmak, çocuğu niye alsın ki ayak bağı olur ona...
allah sabır versin sana cnm... çok zor...

hafta sonu sabahın köründe kapıda delirmemek elde deil kızı 4.5 yasında 5e giricek işte ama papuç gibi dil sorma bişey söylemeye gelmiyor ...o çaydanlıgı alır kafasına geciriirm o zaman işte...ben onun anlıyacagı dili biliyorum ....insanlıktan anlamıyor onun dilinden konuşucam

eşimde daha cok küçük zaten ayrılık piskolojisi yasıyor diyor toz kondurmuyor kızına anasının kızı ne diyimki aynı tıpa tıp benziyor zaten.insan ne olursa olsun kızını yanına alırrahatım kacıck die haftasonu gelip alıyor kızını cocukla ilgilendigi bile yok cocuk sarılık oldu ben yogun calışıyorum dedi bıraktı gitti 1 hafta sonra görmeye geldi bide tlf edip nasıl diesoruyor sorumsuz kadın

amaç bizim evli olamamız.onu boşayıp eski işyerinden biril evlenmesi zoruna gidiyor..günde 40 kere 15 dk arayla arar küfürler ederdi telefonda düşün santraldeki kızlar anlatıyordu ama ne küfürler

Ya o çocuk senın degılkı anası bellı babsı bellı senden ıstedıgı kadar nefret edebılır ıstedıgı kadarda sıkayet etsın onumu takıyosun bence yuz verme bu kadar

ya canım akşama kadar burnumdan getiriyor kırıyor döküyor düşünki bembeyaz deri koltuk takımın üzerine resim yapılmış ... neler yapıyor büyümüşte küçülmüş
bundan sonra tavrımı koyucam ne olusa olsun sonu boşanmak bile olsa

Sizbasbasa kalmayın evlılıgı yasayamayın
ne yapıyorsunuz öğrenmek için
evde huzursuzluk cıkarmak yaramazlık yapmak ve senın ona kızman sonra esınle tartısman için o çocuk o evde
Bence yollayın annesıne ben cocuk yapcam ugrasam dedyın

hayır aksine sakindir koly kolay sinirlenmez nie böyle bişey yaptki anlayamadım:8

o zaman birşeyin patlaması olmuş demekki, ama bu neyin patlaması işte???
patlamanın nedeni gerçekten mühimde olabilir, akside olabilir.....
kendiylemi alakalı bu patlamanın nedeni?
yoksa işiylemi?
seninlemi?
yoksa o an hastamıydı?
yada çokmu yorgundu?
yada birşeye çokmu gerilmişti???
vs vs
...................

öfkede akıl yoktur, bu sözü hiç unutma.....
çok öfkeli insandan o an akıllıca şeyler bekleme, kolay kolay yapamaz çünkü akıllıca şeyler, elinde değil o an onun.
sakinleşince konuş derdini, bak o aslında sonradan gelip yanlış yaptığını söylemiş kabul etmiş hatasını, tamam onun yaptığı hiç doğru bişey değil tabiki buda ayrı......
evliliği yoğurda benzetiyolar; süt kaynamayınca yoğurt olmuyomuş biliyomusun? bunu bende yeni öğrendim.
inşaallah herşey yoluna girer canım.

ve eski eşe bencede çok dikkat et, hiç güzel tavırları yok kadının anlattığın kadarıyla.......
hem ne bileyim sende ne işi varki o kadının, çocuğunu görecekse babası alır götürür kadına verir, ben olsam ne o kadını görürüm nede evime alırım, mecbur değilim, kızı çok farklı tabiki ama.
eski eşle muhatap olmak zorunda asla değilsin bence, hem bu çok zor bi durum aynı zamanda, en basitinden kıskançlık........

gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim, inşaallah herşey yoluna girer canım.
sevgiler.

onu başayıp benimle evlenmesi derken?
sizin ilişkiniz başladığında,eşin boşanmıştı değil mi?
yoksa aramız kötü, zaten boşanacağız falan derken mi başladınız siz...

kaaçkere söyledik almıyor vaktim yok calışıyorum babasını özlüyor falan bintane bahane uyduruyor amaç belli huzur kaçırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…