Öncelikle geçmiş olsun sakin olmaya çalışın.Aynısını bana yapsa zıkkım ye derim afedersiniz kıçıma bile takmam.O kadar uğraşcam ben bide bana artislik yapcak tabakları fırlatcak.Siz gidin evinize koyun kahvenizi keyfinize bakın tek kelime dahi konuşmayın bence,bundan sonra kendi yemeğini kendin yaparsın deyin yaptıgı zamanda siz döküverin yemekleri olsun bitsin.O evde sizinde emekleriniz var tabiki gideceksiniz bu tipler böyle yaparsınız yaparsınız kalkar der sen benim için ne yaptında konusuyorsun diye hiç kendinizi heba etmeyin böyle bi adam için.
Başka bir sorun mu var acaba..Bu kadar saçma nedenden,bu kadar abartılı bir öfke... anlamadım.. Bence sakinleşince alın karşınıza düzgünce konuşun..Eğer eski karını düşünüyor özlüyorsan bunu anlarım gibi yoklama çekin..
Çok sinir bozucu yemekleri kendi yapsın sen at bakalım anlasın o zaman yediği haltı,kırdığı kalbi..
bir de bu eski eşin lakayıtlığı karşı tarafın izin verdiği kadardır! Yani eşin ben artık evliyim bu şekilde hitap etmen doğru değil dedikten sonra kadın ağzını açamaz... Bilmem anlatabildim mi...
Sizin açıkça bazı şeyleri konuşmanız lazım.. Allah yardımcın olsun
aramadı bileinsan merak eder.....
çok üzüldüm cnm...
senin söylediğinde bişey yok..adam resmen stresini atmak, kırmak dökmek için bahane aramış..
eski eşinin attığı msjlara takıldım ben... canım, öptüm falan.. ya sen boşanmışsın.. eski eşin evlenmiş yeni bi yuva kurmuş... çocuğun olduğu için ister istemez görüşmek zorundasın ama bu ne samimiyet!! böyle insanları hiç sevmiyorum.. huzursuzluk çıkarmaya birebirdir bunlar.. o kadına dikkat et :26:
madem ailenin rızası olmadan oldu bu iş, onlara bişey söyleme...
eşinle aran düzeldiğinde, ailen bunu unutmaz, eşine karşı iice cephe alırlar...
sen güzelce evine git, al karşına konuş..
özür de dilemiş zaten..
derdi neymiş öğren bakalım
bende onu diyorum.kadın geniş kapıya geliyor...sanki kendi evi bi lavobayı kullanabilirm,iyim diyor içeri dalmak için bahane hep .nediyim cocugun yanında hayır diyemiyorum bu sefer cocuk düşman kesiliyor kaldım ortada.cok lakayit ben sinir olurum böle yüzsüz insanlara gecen gün kızını almaya gelmiş demezmi perdenin rengi iç karartıcı insan buz gibi olur burda ya söyle iç gıcıklayıcı bişey al sanane defol git ev benim zevk benim kızın velayetini almıyor bana dedigi şey kapıda alırsam özlerim sizi sık sık görüşemeyizaklıma geldikçe cıldırıyorum
bende onu diyorum.kadın geniş kapıya geliyor...sanki kendi evi bi lavobayı kullanabilirm,iyim diyor içeri dalmak için bahane hep .nediyim cocugun yanında hayır diyemiyorum bu sefer cocuk düşman kesiliyor kaldım ortada.cok lakayit ben sinir olurum böle yüzsüz insanlara gecen gün kızını almaya gelmiş demezmi perdenin rengi iç karartıcı insan buz gibi olur burda ya söyle iç gıcıklayıcı bişey al sanane defol git ev benim zevk benim kızın velayetini almıyor bana dedigi şey kapıda alırsam özlerim sizi sık sık görüşemeyizaklıma geldikçe cıldırıyorum
Ve susuyosun eve alıyosun suc sende
Kac yasında bu kadın nedır necidir merak ettım
arada kalıyorum kızı bu sefer problem cıkarıyor..kaç kere almamaya calştım bi ton gürültü bu sefer gidiyor babasına annemi koovdu eve almadı falan diyor 32 yasında kadın ama can sıkıcı baskıcı insanı strese sokan yüzsüz utanma hiç bişey yok market aktivitelerine katılan katılan yanlız lüx bir dairede oturan altındada son model arabası olan tuhaf bi kadın haftada 3 gün gidlen market aktivitelrinden ne kazanıyorsa....yanlız asırı kıskanc bi kadın oldugunu biliyorum boşanma sebebpleride bu zaten
arada kalıyorum kızı bu sefer problem cıkarıyor..kaç kere almamaya calştım bi ton gürültü bu sefer gidiyor babasına annemi koovdu eve almadı falan diyor 32 yasında kadın ama can sıkıcı baskıcı insanı strese sokan yüzsüz utanma hiç bişey yok market aktivitelerine katılan katılan yanlız lüx bir dairede oturan altındada son model arabası olan tuhaf bi kadın haftada 3 gün gidlen market aktivitelrinden ne kazanıyorsa....yanlız asırı kıskanc bi kadın oldugunu biliyorum boşanma sebebpleride bu zaten
ayy kadına bak ya, ben burda sinir oldum seni düşünemiorum bile..
sert çıkmanın zamanı gelmiş de geçiyo bile..
çocuk kaç yaşında? düşman kesilecek bişey yok... kavga eder gibi değil de sert bi dille söyle uyar kadını.. çocuk da ne düşünürse düşünsün cnm..kadını dövmedin sövmedin...
böyle giderse çayı demle sana oturmaya geliorum falan demeye başlar bu
kızı da fena desene.. ne demek kovdu, ne demek şikayet ne kadar ayıp...
babası kızına kızsa, böyle söyleme cesaretini gösteremez.. sen karışma büyüklerin işlerine... bir daha senden bu konularda şikayet duymak istemiorum desin eşin de, çok mu zor...
imkanı varken, çocuğunun velayetini yanına almayan anneden ne beklenir ki zaten...
amaç size gelmek gitmek, görüşmek için bahane aramak, gezmek tozmak, çocuğu niye alsın ki ayak bağı olur ona...
allah sabır versin sana cnm... çok zor...
eşin çok sinirli bi yapıya sahip gibi geldi bana, öylemi??
Ya o çocuk senın degılkı anası bellı babsı bellı senden ıstedıgı kadar nefret edebılır ıstedıgı kadarda sıkayet etsın onumu takıyosun bence yuz verme bu kadar
ya canım akşama kadar burnumdan getiriyor kırıyor döküyor düşünki bembeyaz deri koltuk takımın üzerine resim yapılmış ... neler yapıyor büyümüşte küçülmüş
bundan sonra tavrımı koyucam ne olusa olsun sonu boşanmak bile olsa
hayır aksine sakindir koly kolay sinirlenmez nie böyle bişey yaptki anlayamadım:8
eşimde daha cok küçük zaten ayrılık piskolojisi yasıyor diyor toz kondurmuyor kızına anasının kızı ne diyimki aynı tıpa tıp benziyor zaten.insan ne olursa olsun kızını yanına alırrahatım kacıck die haftasonu gelip alıyor kızını cocukla ilgilendigi bile yok cocuk sarılık oldu ben yogun calışıyorum dedi bıraktı gitti 1 hafta sonra görmeye geldi bide tlf edip nasıl diesoruyor sorumsuz kadın
amaç bizim evli olamamız.onu boşayıp eski işyerinden biril evlenmesi zoruna gidiyor..günde 40 kere 15 dk arayla arar küfürler ederdi telefonda düşün santraldeki kızlar anlatıyordu ama ne küfürler
Sizbasbasa kalmayın evlılıgı yasayamayın
ne yapıyorsunuz öğrenmek için
evde huzursuzluk cıkarmak yaramazlık yapmak ve senın ona kızman sonra esınle tartısman için o çocuk o evde
Bence yollayın annesıne ben cocuk yapcam ugrasam dedyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?