Nasıl? Familienkasseye gitsem bana zaten bilgi verilmez. Bürgerbüro da vermez buradaki hiç bir devlet dairesi eşimin bilgilerini bana vermez.Araştırın?
Eşinle birlikte gidemiyor musun? Sen teklif etmeden eşinin söylemesi lazım hatta bu ne böyle gidip araştıralım diye. Ciddi bir konu ya hani.Nasıl? Familienkasseye gitsem bana zaten bilgi verilmez. Bürgerbüro da vermez buradaki hiç bir devlet dairesi eşimin bilgilerini bana vermez.
Adam evet başkasından çocuğum var dese bile ya bırak şakayı saçmalama herkes yapar sen yapmazsın diyecek bir havanız var. Derhal yarın tutun kolundan Gemeinde'ye götürün öğrenin işin aslını.Eşimin üstüne de gittim şakaya da vurdum ama bilmiyorum. Sizce gerçekten başkasından çocuk yapmış olabilir mi ya? Bunu sorarken bile saçmalama diyorum kendime ama. Ne bileyim.
Doğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.Yapmış da olabilir, yanlışlık olmuş da olabilir. Soruşturup öğrenirsiniz nasılsa. Doğum kağıdında baba olarak mı yazıyor eşinizin ismi? Beraber gidip öğrenin işin aslını.
Çocuğun adı anne adı var. Eşim durduk yere başıma evrak işi açıldı diyor.Eşiniz ne diyor bu işe? Çocuğun adı ne? Anne adı falan? Araştırın bu durumu.
Benden önce davranmissinböyle Bir konuda şaka olacağını sanmıyorum. Ya isimler benzer adresler karıştı ya da eşinizin gerçekten başkasından çocuğu var. O bahsettiğiniz kağıdın üstünde anne adı filan yazmıyor mu Ya da başka bilgiler?
mybiglove gel kız
Siz niye gitmediniz? Bundan daha önemli ne olabilir şu an hayatınızda?Doğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.
Doğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.
Siz neden eşlik etmediniz ki? Çocuk ondan olsa bile sana gittim der gitmez ''hallettim'' deyip geçiştirir ya hani.Doğum kağıdında baba adı yazmıyor. Yani sadece anne adı ve çocuk adı var. İşte doğum yeri saati tarihi falan. Familienkasseye gitti şimdi eşim.
Gemeinde nedir?Adam evet başkasından çocuğum var dese bile ya bırak şakayı saçmalama herkes yapar sen yapmazsın diyecek bir havanız var. Derhal yarın tutun kolundan Gemeinde'ye götürün öğrenin işin aslını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?