- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Onceadalet
-
Sizin düşüncelerinizi,isteklerinizinyok sayıp 10 sene sonrası için hesap yapıp itaat etmenizi isteyen biriyle Elinizde mesleğiniz varken kendinizi harcatmak istiyorsanız hemen çocuk yapın o zaman kalmak için daha çok sebebiniz olur.Merhaba kızlar o kıymetli yorumlarınıza ihtiyacım var.Eşim ailesini en yakına taşıyıp sabah akşam görüşmek istediği gibi beni de ailemden bir o kadar uzağa taşıyıp(Şehir içi ancak mesafe 2 saat)ben erkeğim olması gereken bu modda dolaşıyor.Boşanma aşamaları yaşadık onun istediği hayat tarzını baştan istememe rağmen ya taşınırız ya biter modunda ve kadının her zaman erkeğe itaat etmesi gereken bir varlık olarak görüyor.Yıllarca söz vermesine rağmen biriktirdiği parayla babasına ev alacak,onlara yakın oturacak,sabah akşam onları görecek,yazın onlar memlekete gittiğinde yine 30 gün yıllık iznini orada harcayacak ve şimdi de 10 yıla kadar emekli olunca yılın 4 ayını çok az hanenin bulunduğu köyde yaşama şartını koydu.Ben büyükşehirde yetiştim mesleğim var.Ancak ben evlilik devam etsin istedikçe şartlar zorlaşıyor.Çocuğum yokken boşanmalı mı yoksa onun isteklerine boyun eğip evli kalmak mı?Siz olsanız ne yapardınız?
Niye hep kendi dediği olsun istiyor ben böyle bir adamla yapamazdım.Sizde kesin bir dille ne istediğinizi belirtin aksi takdirde ayrılacağınızı söyleyin olmadı ya onu evden gönderin ya siz gidinMerhaba kızlar o kıymetli yorumlarınıza ihtiyacım var.Eşim ailesini en yakına taşıyıp sabah akşam görüşmek istediği gibi beni de ailemden bir o kadar uzağa taşıyıp(Şehir içi ancak mesafe 2 saat)ben erkeğim olması gereken bu modda dolaşıyor.Boşanma aşamaları yaşadık onun istediği hayat tarzını baştan istememe rağmen ya taşınırız ya biter modunda ve kadının her zaman erkeğe itaat etmesi gereken bir varlık olarak görüyor.Yıllarca söz vermesine rağmen biriktirdiği parayla babasına ev alacak,onlara yakın oturacak,sabah akşam onları görecek,yazın onlar memlekete gittiğinde yine 30 gün yıllık iznini orada harcayacak ve şimdi de 10 yıla kadar emekli olunca yılın 4 ayını çok az hanenin bulunduğu köyde yaşama şartını koydu.Ben büyükşehirde yetiştim mesleğim var.Ancak ben evlilik devam etsin istedikçe şartlar zorlaşıyor.Çocuğum yokken boşanmalı mı yoksa onun isteklerine boyun eğip evli kalmak mı?Siz olsanız ne yapardınız?
yuhh artikAnnesi sizin evden yakın mesafedeki evine giderken cama yüzünü bastırıp annesini özleyen degil miydı eşiniz ?
En son hep beraber aynı evde yaşarsınız eşiniz de rahatlamış olur.
oww nasil yaniAnnesi sizin evden yakın mesafedeki evine giderken cama yüzünü bastırıp annesini özleyen degil miydı eşiniz ?
En son hep beraber aynı evde yaşarsınız eşiniz de rahatlamış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?