• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aile desteğine engel olması

Bence adam haklı 50bin az para mı ? Her defasında bir de. Birkaç defa denemissiniz olmamış işte evlatlık almakta bir seçenek

Bu kadar isteksiz bi adami baba yapma motivasyonunuz nedir tam olarak?
Ben istiyorum çünkü. Erkek kardeşim de 4 yıl çocuk istemedi. Yengem ağlayıp bize şikayet ediyordu çocuk istemiyorsa niye başımı yaktı diye. Sonunda baskı kurduk ya boşan yada kızın vaktini alma diye.
Çocuk doğduktan sonra o kadar ilgili biri oldu ki. Altını bile hep o değiştirir. Yanından ayırmıyor. Gezmeyi severdi onu bile bıraktı hep bebeğiyle meşgul oluyor.
Eşim de bence ilgili olurdu. Erkekler çok istekli olmuyor bence

Yaaa cok sasirdim bildigim kadariyla uzun zamandir evlisiniz ve cocuk hic istemiyordunuz.

Biz de cocuk hic dusunmeyen bir ciftiz ama belli bir sure sonra fikriniz nasil degisti yanlis anlamazsaniz 🙈
Ben istemiyorum da eşim istiyor. Ben de öyle çocuk düşmanı bir insan değilim. Bebeklerle, çocuklarla ilgilenmeyi severim, iyi de anlaşırım. Mesleğim zaten bebeler 😂 Ben sadece kendi çocuğum olsun istemiyordum. Hem hayatımı bir insan yetiştirmeye adamak çok zor geliyor hem bu dünyada geleceği ne olacak o kısım endişelendiriyor. Eşimde de bende de mükemmeliyetçi bir taraf var, çocuğun canına okuruz gibi de geliyor. Bu sebeplerden istemedim. Eşim uzun süredir istiyor. En son duygusal bir konuşma yapınca denemeyi kabul ettim. Onu mahrum bırakmak istemedim daha çok. Ama olursa olur olmazsa zorlamayacağız şartıyla. He denedik mi aylardır denemedik hala korunuyoruz 😂

İstemiyor daha fazla para harcamak belli ki.

Eşim bebek istiyor, ben de bir miktar ikna oldum. Ancak en baştan “olursa olur olmazsa aşılamaydı, tüp bebekti uğraşmam ben” dedim. Sizin eşiniz yine denemiş birkaç kez. Bebek mevzusuna sizin önem verdiğiniz kadar önem vermiyor demek ki. Bu adamı kötü biri yapmaz ki.
Allah gönlünüze göre versin KudrAlobar KudrAlobar :KK200:
bizim de 2. çocuk öncesi demişti
doktor folik asit başlayıp olmazsa 8 ay sonra gel tedaviye başlayalim dedi
ben olmazsa eğer tedavi aşılmama tüp vs uğraşamam diye var 1 çocuğumuz çünkü demiştim eşime

konu sahibi eşiniz çocuk istemiyordur o kadar hevesli değildir ya da

Ben meselâ. Sıfırı tüketmek umurumda bile değil. 20 yıldır birçok şeyin etiket fiyatına bakmadan , istediğim yerde yemek yiyerek, sürekli gezerek yaşadım. Bu kadar rahata alışmışken artık herşeyi kısmaya başladım. Sırf bebeğim olsun tedaviye sikismayayim diye.
Herşeyi satmaya da tamamen razıyım ama tavrına üzülüyorum. O vermese de ben harcarım.
Ama adam çocuk istemiyorsa yapacak bir şey yok ki. Zorla baba yapamazsınız kimseyi

Bence adam haklı 50bin az para mı ? Her defasında bir de. Birkaç defa denemissiniz olmamış işte evlatlık almakta bir seçenek
Ama çocuk yoksa paranın bir anlamı yok. Yani insan niye mülk edinir ki. Ben çocuğumun olmayacağını bilsem dünya turuna çıkardım sevdiğim hobilere vakit ayırırdım . Gemi turu vardı meselâ 125 bindi bir yıllığına.
Çocugum olur diye o tura katılmak yerine ev aldım. Şimdi de o uğurda harcamak gözüme gelmiyor ama önce nakit lazım

Açıkçası çocuğumun olmaması beni en çok mutsuz eden şey. Yeğenlerim yanimdayken çok mutlu oluyorum. Apartmandaki çocuklarla bile çok ilgiliyim ilk zamanlar yeni taşınanlar benim olduklarını sanmış. yemek filan yapıp indiriyorum. Onlarla oynamaya iniyorum. Derslerine yardım ediyorum. Seviyorum çok. Sorunum cozulmez ama hayattan beklentileri olan biri değilim

Ben sizin yerinizde olsam once terapi alirdim. Bunu sizi incitmek ya da kirmak icin yazmiyorum. Terapi alin diyorum cunku bana gore sizin bakis aciniz da esinizden farkli degil. Insanin kocasindan beklentileri olmayacak da kimden olacak? Iyi bir es, iyi bir baba olmasi gibi beklentilerinizde mi yok? Yoksa o zaman neden bu evlilige devam ediyorum diye kendinize sorun. Umarim her ikiniz de kendi eksiklerinizi gorursunuz ve cok saglikli bir bebeginiz olur. Sizin hayattan beklentiniz yokmus ama ben size mutlu ve saglikli bir omur diliyorum.

Ama çocuk yoksa paranın bir anlamı yok. Yani insan niye mülk edinir ki. Ben çocuğumun olmayacağını bilsem dünya turuna çıkardım sevdiğim hobilere vakit ayırırdım . Gemi turu vardı meselâ 125 bindi bir yıllığına.
Çocugum olur diye o tura katılmak yerine ev aldım. Şimdi de o uğurda harcamak gözüme gelmiyor ama önce nakit lazım
E hala bunları yapabilirsiniz geç değil hiçbir şey için 🤷

Erkekler bebek sahibi olmaya bizim kadar istekli olmayabiliyor sizin eşinizde durum nasıl? 100 bin büyük para, sonucu garanti değil, o yüzden ben de ailem yıllarca dişinden tırnağından arttırdığını bana versin istemezdim, eşiniz de böyle düşünüyor olabilir

Sizin parası olan koca ve ailesi hesapları bir bir suya düşüyor desenize.
Anne olma isteğiz anlasılır bir noktaya kadar ama sizde ama eşinizin hali tavrı ortada.
Cimri herifin teki.
Çocuk istememek bunun için esktra uğraşmak istememek ayrı babasının bile olsa, aman para gitmesin de olmazsa olmaz, karım üzülürse üzülür demek ayrı. Eşiniz ikinci kategoride. Size evliliğinizin gidişatını falan düşünmeden sadece çocuk istiyorsunuz.
Kimse sağlıklı yaklaşmiyor bu konuya.

Ben istemiyorum da eşim istiyor. Ben de öyle çocuk düşmanı bir insan değilim. Bebeklerle, çocuklarla ilgilenmeyi severim, iyi de anlaşırım. Mesleğim zaten bebeler 😂 Ben sadece kendi çocuğum olsun istemiyordum. Hem hayatımı bir insan yetiştirmeye adamak çok zor geliyor hem bu dünyada geleceği ne olacak o kısım endişelendiriyor. Eşimde de bende de mükemmeliyetçi bir taraf var, çocuğun canına okuruz gibi de geliyor. Bu sebeplerden istemedim. Eşim uzun süredir istiyor. En son duygusal bir konuşma yapınca denemeyi kabul ettim. Onu mahrum bırakmak istemedim daha çok. Ama olursa olur olmazsa zorlamayacağız şartıyla. He denedik mi aylardır denemedik hala korunuyoruz 😂

Anladim, bizde esim de istemiyor zaten evlenmeden once sundugum en onemli sartti. Esim de hic cocuk heveslisi degil sen istersen olurdu istemiyorsan benim isime gelir dedi kisaca 😂Boyle seyler duydukca korkuyorum esim bir gun cocuk istiyorum diye gelirse evliligim kesin cikmaza girer 😬😬 Ben kesinlikle istemiyorum cunku hicbir zaman da istemedim, tamamen kisisel sebeplerden bir insan yetistirmek istemiyorum. Yapabilecegim en fazla analik kopek anneligi onu da yapiyorum zaten dort ayakli minik bir oglum var😍

Baba olmayı istiyor. Ama bu uğurda çile çekecek kadar değil. Meselâ hastaneye benimle gelmesini istiyorum sadece opuya ve transfere geliyor. Bunalıyorum diyor. Kesin olacağını bilse para verir. Umutsuz aynı zamanda para riske etmeyi sevmeyecek kadar cimri olduğu için vermiyor.
konu sahibi bipolar mısınız?
doktorunuz izin veriyor mu bebek yapmanıza

gerçekten daha büyük sorunlarınız vardı sizin yaşınız geçiyor diye mi bu aceleniz
hayırlısı olsun diyip çocuk işinden vazgeçseniz keşke

Ne güzel şanslısınız. Benim eşim evlat edinmeye de koruyucu aile olmaya da karşı. Bir çocuğun bakımıyla ilgilenmek psikolojik olarak o kadar doyurucu ve iyilestirici ki tanıdığım çocuğu olmayan üç kadın kendi bebeğine hamile kaldı.
Birinin 6 yıldır olmuyordu. Koruyucu olduktan sonra peşpeşe 3 çocuğu oldu. Birinin 14 yıldır olmuyordu. Kendilerini hayvanlara ve koruyucu aile olmaya adadılar o da hamile kaldı. Diğeri de kızkardeşinin bebeğini almaya hazırlanırken çocuk stresinden uzaklaştığı için sanırım hamile kaldı .
Stresten çocuğum olsun takintisindan başka bir çocukla ilgilenmek beni kurtarır. Hatta kendimin olsun diye bile uğraşmam. Genlerime bayılmıyorum ama işte.
Artık eşime kızmıyorum. Cimri ama olacağına inansa uğraşır.
koruyucu aile olayım o zaman çocuğum olur kafasıyla da koruyucu aile olunmaz gerçi sizin evliliğinizde bir aile olma durumu yok
bakın biz karı koca isteyerek çocuk yaptık ama bazen acaba mı diye düşünüyorum hem çocuk için hem eşim için haklarına girer miyim diye siz çocuk istemeyen adamı baba yapmaya uğraşıyorsunuz
sizi eşinizi paranızı pulunuzu hep geçtim bir insan yetişecek ve bütün bu konular içinde nasıl büyüyecek hiç bunları düşünüyor musunuz

Anladim, bizde esim de istemiyor zaten evlenmeden once sundugum en onemli sartti. Esim de hic cocuk heveslisi degil sen istersen olurdu istemiyorsan benim isime gelir dedi kisaca 😂Boyle seyler duydukca korkuyorum esim bir gun cocuk istiyorum diye gelirse evliligim kesin cikmaza girer 😬😬 Ben kesinlikle istemiyorum cunku hicbir zaman da istemedim, tamamen kisisel sebeplerden bir insan yetistirmek istemiyorum. Yapabilecegim en fazla analik kopek anneligi onu da yapiyorum zaten dort ayakli minik bir oglum var😍
Biz de konuştuk evlilik öncesi. İkimiz de istemiyoruz dedik kapattık konuyu ama sonradan işler değişti 😂 şimdi bir de ikiz yeğenlerim oldu benim, onları gördükçe deliriyor adam 🙄

Ben istiyorum çünkü. Erkek kardeşim de 4 yıl çocuk istemedi. Yengem ağlayıp bize şikayet ediyordu çocuk istemiyorsa niye başımı yaktı diye. Sonunda baskı kurduk ya boşan yada kızın vaktini alma diye.
Çocuk doğduktan sonra o kadar ilgili biri oldu ki. Altını bile hep o değiştirir. Yanından ayırmıyor. Gezmeyi severdi onu bile bıraktı hep bebeğiyle meşgul oluyor.
Abiniz bence istisna. Tek basima bakarim maddi manevi herseyine tek basima yeterim diyosaniz orasi baska tabi

e bu biraz kumar oynamak olmuyor mu? eşinizin bu halini biliyorsunuz, "belki" değişir diye düşünüyorsunuz içten içe. ya abiniz gibi değil de şimdiki gibi devam eder ve ilgisiz, cimri bir baba olursa.

Back
X