- 28 Mart 2020
- 21.343
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.782
- 598
- Konu Sahibi Solukiklimler
Ondan olan bebeğe lanet mi olsun? Ne yaptı bu adam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nee dogmamis bebege lanet okumak mi ? Allah kendiliginden bir bebek verir sevincin kursaginda kalir bin pisman olursun bu lafina. Adama sinirlenip lanet okumak nedir. Ayrica esinize bu kadar sinirleniyorsaniz bunu dieycek kadar neden o adamdan bebek isteyp ugrasiyorsunuz.uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Millet evcil hayvanı için bile bunu düşünmüyor. Bu ne sevgisiz merhametsiz vicdansız bir adam. Size yazacak fazla bir şey yok çünkü bir arpa boyu yol almamışsınız. Takıntı ve hırslarınız yönünde aynen devam. Tüm aile ilişkiniz para, arsa, ev kira geliri üzerinden dönüyor. En ufak bir sevgi kırıntısı bile hissedilmiyor hiç bir konunuzda. Kimsenin kimseyi sevmediği bir ortama bebek falan gelmesin ya.eşim bizim olmayan çocuğu alıp yük etmeye gerek yok diyor
Benim esimde sadece opu ve transfere geliyor yani kendisine ihtiyaç duyulan zamanlarda. Hic aklima gelmedi valla adami işinden gücünden edipte "benim rahim kalınlığım olculecek hastaneye gel benimle" demek , alemsiniz vallahiBaba olmayı istiyor. Ama bu uğurda çile çekecek kadar değil. Meselâ hastaneye benimle gelmesini istiyorum sadece opuya ve transfere geliyor. Bunalıyorum diyor. Kesin olacağını bilse para verir. Umutsuz aynı zamanda para riske etmeyi sevmeyecek kadar cimri olduğu için vermiyor.
Konu sahibinin sıkıntılı ilişkileri var. Ve sıkıntılı taraf sadece babası kocası değil kendisi de öyle. Diğer konularına bakanilirsiniz. Sonu belli olmayan bir ilişkiye babasının para yatırmak istemiyordur kocası.başka şeylere para harcama durumu nasıl? cimri olup olmadığını oradan çıkartabilirz + sizin eviniz filan varmış sizde ev varken başkalarının para vermesi biraz tuhaf değil mi sizce de?
erkekler kadınlar kadar canla başla çocuk istemiyor bu büyük oranda böyle, neden böyle nasıl böyle apayrı bir konu ama böyle işte, bunu tek başınıza değiştiremeyeceğinize göre bu gerçeği kabul ederek yolunuza devam etseniz daha kolay olabilir...
Günaydın.Evlât edinmeyi çok istiyorum dahası aklımda yumurta donasyonu var. Ama eşim bizim olmayan çocuğu alıp yük etmeye gerek yok diyor. Donasyon olursa bebek onun olur biyolojik olarak. Ona da ben kaderi bu kadar zorlamam olacaksa ortak çocuğumuz olsun olmayacaksa kapı zorlamak tarzım değil o kapı bana açılmalı diyor.
İstemiyor daha fazla para harcamak belli ki.
Eşim bebek istiyor, ben de bir miktar ikna oldum. Ancak en baştan “olursa olur olmazsa aşılamaydı, tüp bebekti uğraşmam ben” dedim. Sizin eşiniz yine denemiş birkaç kez. Bebek mevzusuna sizin önem verdiğiniz kadar önem vermiyor demek ki. Bu adamı kötü biri yapmaz ki.
Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Bu kadar isteksiz bi adami baba yapma motivasyonunuz nedir tam olarak?Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Ne güzel şanslısınız. Benim eşim evlat edinmeye de koruyucu aile olmaya da karşı. Bir çocuğun bakımıyla ilgilenmek psikolojik olarak o kadar doyurucu ve iyilestirici ki tanıdığım çocuğu olmayan üç kadın kendi bebeğine hamile kaldı.Eşim ile hicbir sağlık sorunumuz olmadığı halde çocuk sahibi olamadık.Iki aşılama iki tüp bebek deneyimim var.En sonuncusunda artık tamamen umudum bitti ve ben de eşiniz gibi düşünüyorum.Ilerde bir gün hazır olur muyum tekrar dener miyim bilmiyorum ama koruyucu ailege başladık biz.Şimdilik mutluyum.Zaman tanıyın bence siz de eşinize.Ikiniz de kendinizi dinleyin.Doğru zaman geldiğinde tekrar konusunu acar bir karara varırsınız
Hayırlısı olsun hakkınızda o zamanNe güzel şanslısınız. Benim eşim evlat edinmeye de koruyucu aile olmaya da karşı. Bir çocuğun bakımıyla ilgilenmek psikolojik olarak o kadar doyurucu ve iyilestirici ki tanıdığım çocuğu olmayan üç kadın kendi bebeğine hamile kaldı.
Birinin 6 yıldır olmuyordu. Koruyucu olduktan sonra peşpeşe 3 çocuğu oldu. Birinin 14 yıldır olmuyordu. Kendilerini hayvanlara ve koruyucu aile olmaya adadılar o da hamile kaldı. Diğeri de kızkardeşinin bebeğini almaya hazırlanırken çocuk stresinden uzaklaştığı için sanırım hamile kaldı .
Stresten çocuğum olsun takintisindan başka bir çocukla ilgilenmek beni kurtarır. Hatta kendimin olsun diye bile uğraşmam. Genlerime bayılmıyorum ama işte.
Artık eşime kızmıyorum. Cimri ama olacağına inansa uğraşır.
Açıkçası çocuğumun olmaması beni en çok mutsuz eden şey. Yeğenlerim yanimdayken çok mutlu oluyorum. Apartmandaki çocuklarla bile çok ilgiliyim ilk zamanlar yeni taşınanlar benim olduklarını sanmış. yemek filan yapıp indiriyorum. Onlarla oynamaya iniyorum. Derslerine yardım ediyorum. Seviyorum çok. Sorunum cozulmez ama hayattan beklentileri olan biri değilimSizce sizin sorunlariniz bir bebeginiz olsa cozulur mu? Allah saglikli, uzun omurlu bir evlat nasip etsin size insallah ama dogru bir evlilikte ve dogru bir adamla. O adam bu adam diyorsaniz hakkinizda hayirlisi olsun.
inşallah hepimiz icinHayırlısı olsun hakkınızda o zaman![]()