• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aile desteğine engel olması

Ben de bir kaç gebelik gecirdim ama olmadı eşim benim kadar diretmedi olsa da olur olmasa da hakkımız ne hayırlısı ise o olsun dedi normal yollardan gebe kala bildiğim halde garenti olsun riske atmayalim diye 2 kez tüp bebek denedik olmadı cok direttim 3 ye hazirlanirken transfer gününden 3 gün önce meme kanseri teşhisi konuldu 8 aydır tedavi görüyorum bazen olmayan seylerde hayır var deyip kabullenmek gerekiyor 😞 çok zor bebek hasreti ile yanarken ama rabbim dilemeyince olmuyor sizde esiniz de denemissiniz sizin umudunuz vardir ama eşinizin kalmamıştır bu onu kötü bir eş yapmaz belki psikolojik olarak yorulmuş olabilir tekrar olumsuzu gormek istememistir bu açıdan bakın birde.
Allah şifa versin. Sağlık durumunuz nasıl şimdi?

Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
niye versinki , ben vermem o kadar para hayatımı yaşarım . eşim çok istiyprsa kendi yapsın . ben ihtimaller için para vermem . avrupa turu yaparım o parayla . sizi suçlu buldum . herkesin fikri kendinedir. siz çocukla mutlu olursunuz ama eşiniz değil demekki. szin babanız versin ozaman

Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Böyle bir adama neden çocuk..

Herseyi anldim da insan dogmamis bebegine lanet edecekse dogurmasin ya.

Öncelikle insallah bir çözüm yolu bulunur.
Sizinle ortak amacı olan bir insanla olmanızı dilerdim.
Ev konusuna gelincede konu her ne olursa olsun evinizi satmak istediğinizde kiracının caydırma gibi bir durumu olamaz buna engel olacaksınız danışmanla çalışarak.Yabancı ve Türk yatırımcıları tercih ediceksiniz alıcı olarakta mesela.Böylelikle kiracı oturmayada devam edebilir,alan kişide sorun yaşamaz.
kaldıki yeni alan kişi ihtaar çektirir kendi evine geçer eninde sonunda

Eviniz varsa satın bence çok istiyirsanız. Evleri iz varmiş hatta kp parasını alıp napıcaksınız. Ha bence evlat edinebilirsiniz ama takdir sizin tabi. Sizin rviniz varken esinizin kredi cekmesi saçma olur zaten

bende tüp bebek sürecindeyim. fakat eşim de istemese kılımı kıpırdatmam. demek ki aynı düşüncede değilsiniz. bir bebeği iki kişi yapar tek kişi değil, annesi kadar babası olacak kişinin de aynı derecede istemesi gerekiyor diye düşünüyorum. yanlış hatırlamıyorsam konular karışmadıysa adam zaten ben beş kuruş vermem tedaviye diyordu..beklentileriniz farklıysa sırf bebek sahibi olma uğruna baba olmak istemeyen birini bebek sahibi yapmayın lütfen. bu bencilliğe giriyor çünkü.

bende tüp bebek sürecindeyim. fakat eşim de istemese kılımı kıpırdatmam. demek ki aynı düşüncede değilsiniz. bir bebeği iki kişi yapar tek kişi değil, annesi kadar babası olacak kişinin de aynı derecede istemesi gerekiyor diye düşünüyorum. yanlış hatırlamıyorsam konular karışmadıysa adam zaten ben beş kuruş vermem tedaviye diyordu..beklentileriniz farklıysa sırf bebek sahibi olma uğruna baba olmak istemeyen birini bebek sahibi yapmayın lütfen. bu bencilliğe giriyor çünkü.
Baba olmayı istiyor. Ama bu uğurda çile çekecek kadar değil. Meselâ hastaneye benimle gelmesini istiyorum sadece opuya ve transfere geliyor. Bunalıyorum diyor. Kesin olacağını bilse para verir. Umutsuz aynı zamanda para riske etmeyi sevmeyecek kadar cimri olduğu için vermiyor.

Eviniz varsa satın bence çok istiyirsanız. Evleri iz varmiş hatta kp parasını alıp napıcaksınız. Ha bence evlat edinebilirsiniz ama takdir sizin tabi. Sizin rviniz varken esinizin kredi cekmesi saçma olur zaten
Evlât edinmeyi çok istiyorum dahası aklımda yumurta donasyonu var. Ama eşim bizim olmayan çocuğu alıp yük etmeye gerek yok diyor. Donasyon olursa bebek onun olur biyolojik olarak. Ona da ben kaderi bu kadar zorlamam olacaksa ortak çocuğumuz olsun olmayacaksa kapı zorlamak tarzım değil o kapı bana açılmalı diyor.

Baba olmayı istiyor. Ama bu uğurda çile çekecek kadar değil. Meselâ hastaneye benimle gelmesini istiyorum sadece opuya ve transfere geliyor. Bunalıyorum diyor. Kesin olacağını bilse para verir. Umutsuz aynı zamanda para riske etmeyi sevmeyecek kadar cimri olduğu için vermiyor.
baba olmayı gerçekten isteyen bir adamın bu uğurda çile çekmeyi problem etmeyeceğini düşünüyorum. eşiniz baba olmak istemekten çok olursa oluruz baba problem değil olmazsa da olmasın kafasında. onu suçlamıyorum. herkes çocuk için yanıp tutuşmaz çünkü. hiçbir şeyin kesinliği yok maalesef bu hayatta. kasımda daha ilk tüp bebek denemesine adım atacağım, ne zaman sonuç alırız Allah bilir. ikinizin de elinde imkan var fakat eşiniz beş kuruş vermiyor.. bence sizde böyle yapan eşinizle ortak çocuğunuz olsun diye kendi paranızı harcamayın. biliyorum demesi kolay ama yapacakta pek bir şey yok.

Back
X