- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Benim dışımda annem babam kız kardeşlerim erkek kardeşlerim aile WhatsApp grubunda ben yokum ilk zamanlar vardım sonra kız kardeşim beni çıkardı (boşanma döneminde nedenini sordum seni sevmiyorum sevmek zorunda değilim grubu ben kurdum bende olmanı istemiyorum dedi oldu bitti )Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Benim de ailem ile wp grubum var ve eşimSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum yaa
Sebep bu olabilir.Bilmem ki, hiç sormadım, eşime “neden ben yokum” diye bir sitem de etmedim.zaten grubun yarısıyla 1 yıldır küsüm
Sebep bu olabilir.
Sosyal medya meselesi çok ilginç yeni nesilde.Beğendim beğenmedin.Onu yazdın bunu yazdın.Ona yorum yaptı bana yapmadı.Onun resmini paylaştı benim paylaşmadı.Onun çocuğunu sevdi benimkine yazmadı.Daha neler neler.Kv ailen ayrı grup kurabilir paylaşımlarında daha rahat hissedebilirler kendilerini.Belki siz olsanız şunu yazdım darılır mı bunu yazsam ne olur diye rahat olunmayabilir.Bence hiç girmeyin gördüğüm mutlaka sorun çıkıyor.Kalın böyleSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Tamamda siz anlamıyorsunuz grupta özel bir konu dönmüyor. Kırılacak dökülecek bir durum yok maşallah maşallah maşallah örnek vermek gerekirseSosyal medya meselesi çok ilginç yeni nesilde.Beğendim beğenmedin.Onu yazdın bunu yazdın.Ona yorum yaptı bana yapmadı.Onun resmini paylaştı benim paylaşmadı.Onun çocuğunu sevdi benimkine yazmadı.Daha neler neler.Kv ailen ayrı grup kurabilir paylaşımlarında daha rahat hissedebilirler kendilerini.Belki siz olsanız şunu yazdım darılır mı bunu yazsam ne olur diye rahat olunmayabilir.Bence hiç girmeyin gördüğüm mutlaka sorun çıkıyor.Kalın böyle
Konu bu da değil böyle sıkıcı bir grubu dert etmeniz de ilginç. Yada ben sıkıntılıyım herhalde kendimi eşimin ailesinden görmüyorum. Değilim o aileden, kendi ailem var şükür. Yetiyor da.Tamamda siz anlamıyorsunuz grupta özel bir konu dönmüyor. Kırılacak dökülecek bir durum yok maşallah maşallah maşallah örnek vermek gerekirse
Bugün çocugumla pikniğe gittik
Maşallah
Bugün okulumuzda etkinlik vardı
Maşallah
X artık kendi odasını topluyor
Aaa maşallah
X paten kayıyor
Maşallah prensese
Çocuklarımla avm ye geldik
Maşallah size
Vallahi bunun dışunda birşey kınuşulmuyor
Ha önemlimi bu konuşmalar tabiki önemsiz ama neden ben alınmıyorum aileden değilmiyim benim yanımda kobusuyorlar hepsinin teşefonuna bildirim gidiyor
Kaynanam geliyor bak ablan bizim gruba x in fotosunu atmış diyor gözüme sokuyor sinir oluylrum sizin grubunuz var tamam ve ben yokum sizin grıp sizin grubunuz
Ay bu yaşandıDüşünsene bir gün günaydin yazmadin diye kv trip atacak falan ayy daralti geldi düsününce
Aile grubuna sizi niye alsınlar ki ben eşimin aile grubuna girmek istemem o da benim aile grubuma girmesinSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Özel bsey konusmamaları konusmayacakları anlamına gelmiyor ki..özel konuşmalar dönse haklısınız dicem herkesin özelğ olabilir katdeşler arasında özel konuşulabilir ama maşallahlar havafa uçuşuyor ne özeli alın bitsin işte
Kız aşkolsun benden kaçar mıÖzel bsey konusmamaları konusmayacakları anlamına gelmiyor ki..
Belkide okudugunuz için öyle msjlasınca eve gelmeden siliyodur eşiniz nerden biliyosnuz
Allahın sanslı kulusun ablacım almıyolarsa,bız ölu taklıdı yapıp,whatsabın ıcadından bıle haberımız yokmus gbı davranıyorz .Yeterkı almasınlar aıle gruplarınaSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?