Eşimin Aile wp grubu

Allahım sana geliyorum ben yazılana karsılık yazdım onu ya
Bi üye yazmış bi gelin varmış kocasının telefınunu alıp gruptan çıkmış falan Ona cevaptı yani okuyup çyle yorumlayın

Hatta aynı üye şeyde yazmış sakın aynı hataya düşmeyin falan ona karsılık bende yok asla böyle birsey yapmam yazdım yani durum bu.

Cekirdek ailenin gelin damat vs yoksa kusura bakma kendi üstüne alinma. Bosuna bekleme senin kendi ailenden aile wp‘i yok mu?

Bn olsam böyle biriyle evlnmezdim. Wp de grup ne bee lisede istenmeyen arkadas için grup kutarlardu ayri

Gerçekten çok büyük derdiniz var.Allah başka dert vermesin.

Allah aşkına buda dertmi almıyorlarsa almasınlar cokmu mühim. Hem oda onun torunu arada kan bağı var tabiki resmini çekip sevebilir. Paylaşabilir. Hem o gruba girseniz bu sefer siz başka şeylerede takılırsiniz bence. Emin olun o gruplarda çok önemli biseyde yazılmıyor yani.

Ben hak verdim konu sahibine.
Yani meraklı olmak, mıç mıç olmaya çalışmak değil bence bu.
Kök aile+1 gelin şeklinde genişlemişler ve bir araya gelindiğinde de grubun muhabbeti oluyor, gelinin çocuğunun fotoları paylaşılıyor, orada ekli olmayan tek kişi kendini kötü hissedebilir, ki yabancı değil ki, o da artık aileye girmiş. Anne baba falan da varmış, özel bi grup değil gibi geldi, o yüzden böyle yorumluyorum.
Mesela bizim de hem aile grubumuz var, hem de kardeşlerimle ayrı grubumuz var; orda geyik de dönüyor, özel konuştuğumuz da oluyor. Evlensem eşimi kardeş grubuna eklemem ama aile grubuna alırım sanırım, isterse

Son düzenleme:
Allah başka dert vermesin öncelikle. İkinci olarak benim de kendi ailemle wp grubum var annem babam kardeşimden oluşan, eşimi dahil etmedik aklımıza bile gelmedi açıkçası ayrıca ne münasebet ya kendi şahsi ailemle grubum. Bu ailemin eşimi kabul etmediği sevmediği anlamına gelmiyo, annem babam çok severler eşimi oğlum derler damat bile demezler ama her ailenin kişisel sohbeti meselesi farklıdır, evlendik diye her şeyde eş kişisini dahil edeceksek işimiz var valla

Bizim teyzeler, kuzenler olan bir aile grubu vardı. Akıllı kuzen eşini de ekledi. Muhabbet edemez olduk. Dedikodu etmiyorduk tabii de rahat rahat da saçmalayamıyorsun. Bir çekirdek grupla ayırdık biz. Hatta annemler direkt kızkardeşleri de ayırdılar onların da ayrı grubu var. Genel günaydınlar gelin damat olan o grupta yazılıyor. Geyikler diğer grupta yapılıyor.
Yani insanların da grubuna salça olmayın bırakın rahat takılsınlar. Eninde sonunda yine gelinsiz damatsız grup kuruluyor neticede.

Kv fotograf çekti mesela gruba koyacağım dedi siz de "safça" Ben o grupta yokum, ben de isterim şu fotografı bana da at vs deyin. Benim eşimin de ailesi'nin bir çok whatsap grubu var, ben bir tek eşim, KV, görümcem, ve görümcemin kızının olduğu grupta varım. Onun dışında bir aile grubu var (daha kalabalık, kimler var bilmiyorum, ama eşler ve gelinler de var, ben yokkum) bir de kuzenler grubu var (bunda eşler yok bildiğim kadarıyla). Kuzenler grubu eğlenceli bazen merak ediyorum ama hiç de umurumda değil yani ikisine de alınmamış olmam. Sizin de umurunuzda olmasın.

Bizimde aile grubumuz var içinde gelinimiz var oda önceden evlendiği için sonradan ben ve kizlardesim evlendi kocalarımızı o gruba almadık

Girip napcan kız bizim var sabah günaydın akşam iyi akşamlar dışında bişey yazmıyoruz Eşime çıksam ayıp olur mu bu ne allasen dediydim de duruyo öyle sessize aldım takılıyo herkes kendi aleminde

Eşinin ailesinin aile whatsapp grubunda ne işin var. Rahatlık mi battı. Gruba girsen, vay niye o fotoğrafı attı, niye o özlü sözü paylaştı bana mıydı vs yani gerçekten hicmi başka işiniz gücünüz yok bosverin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…