Allahım sana geliyorumGrupta yer alan siz değilsiniz. Siz gruptan nasıl çıkacaksınız ?
Eşinizin telefonunu alıp, eşinizi kendi ailesiyle olan gruptan çıkarmaya hakkınız olmadığının da farkındasınızdır umarım.
Hatta aynı üye şeyde yazmış sakın aynı hataya düşmeyin falan ona karsılık bende yok asla böyle birsey yapmam yazdım yani durum bu.Grupta yer alan siz değilsiniz. Siz gruptan nasıl çıkacaksınız ?
Eşinizin telefonunu alıp, eşinizi kendi ailesiyle olan gruptan çıkarmaya hakkınız olmadığının da farkındasınızdır umarım.
Bende dedim ama ısrarla o gruba girmek istiyoBütün derdiniz buysa: alın elinize telefonu, açın whatsapptan bir grup; ekleyin kayınvalidenizi, görümcenizi atın çocuğunuzun fotoğraflarını, olsun bitsin.
Cekirdek ailenin gelin damat vs yoksa kusura bakma kendi üstüne alinma. Bosuna bekleme senin kendi ailenden aile wp‘i yok mu?Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Yazıyor..Ayol ne yazılabilir oralaraana baba zaten yaşlı. Onlar mesaj yazana kadar tvdeki diziler bitiyor.
Bn olsam böyle biriyle evlnmezdim. Wp de grup ne bee lisede istenmeyen arkadas için grup kutarlardu ayriSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Gerçekten çok büyük derdiniz var.Allah başka dert vermesin.Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Allah aşkına buda dertmi almıyorlarsa almasınlar cokmu mühim. Hem oda onun torunu arada kan bağı var tabiki resmini çekip sevebilir. Paylaşabilir. Hem o gruba girseniz bu sefer siz başka şeylerede takılırsiniz bence. Emin olun o gruplarda çok önemli biseyde yazılmıyor yani.Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Diğer kişiler biliyor mu okuduğunuzu yaptığınız çok çirkinÖyle bişey asla yapmam zaten
evet okuyorum okuduğumu eşimde biliyor bu kadar basir
Bunun bir üst levelı olarak tüm damatların olduğu ama bir tek benim olmadığım aile grubu der, susarım. 5 yıllık evliyim fkfkgmg
Bizimde aile grubumuz var içinde gelinimiz var oda önceden evlendiği için sonradan ben ve kizlardesim evlendi kocalarımızı o gruba almadıkSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Çok güldüm afedersiniz ama sebebi var mı bu durumun
Bilseler nolcak sanki devlet meselesi bi maşallahlarını okumuşum çokmuDiğer kişiler biliyor mu okuduğunuzu yaptığınız çok çirkin
O zaman söyleyin ben izinsiz okuyorum diye eşiniz sizin özel mesajlarınızı okuyor muBilseler nolcak sanki devlet meselesi bi maşallahlarını okumuşum çokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?