Biz aile grubumuza yengemi ve eniştemi de almıştık eniştem çıktı gruptan:) çok da severiz birbirimizi. Seni de alabilirlerdi almıyorlarsa çok da sıkıntı değil yani.Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Ahahaah kesinlikleWhatsapp grup kuralıdır. Grupta kim yoksa onun dedikodusu yapılır.
2 kız kardeşim, 2 eniştem ve benim olduğum bir gruba toplamda 4 yıldır birlikte olduğum (2yili nişanlı) adamı almadık. Evlendik o hafta aldık shhshsSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Kız boşver dert ettiğin şeye bak sjsjsjsjsjSelam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyumneyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?