- Konu Sahibi pinkangell
evet ilk gün iyiydi.diğer günler normalmiş gibi hiç selam yok sabah yok.muhabbet etme yok.gazetesini alıo içeri gidio bahaneside biz tv rahat izleyelim die
acaba annenlerin yanında rahat mı olamıyor??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ilk gün iyiydi.diğer günler normalmiş gibi hiç selam yok sabah yok.muhabbet etme yok.gazetesini alıo içeri gidio bahaneside biz tv rahat izleyelim die
gerçekten eşinin yaptığı ayıp ben eşimin annesini hiç sevmem ama gittiğim zaman elini öperim nasılsın diye sorarım sevmemek ayrı saygı ayrı....
benim canım babam bitanem onları çok seviyorum çok özlüyorum .eşimde böle yapınca kendimi çok kötu hissediyorum bunlar olucaktıysa neden evlendim diyorum bu yuzden.canım babam seni çok özledim...![]()
canım,konu yeniyken sor bence eşine neden annenlere bu şekilde davrandığını..Cevabı ne olursa olsun yanlış yapmış tabi ama bakalım ne diyecek kendisi..
Şu yazını görünce gözlerim doldu inan..
Hiç üzme kendini belki farkında bile değildir,biz kadınlar neyse de erkekler öyle kin beslemezler pek..
bilinçli yapmamıştır belki o an canı başka bişeye sıkkındır olabilir..
Benim annem bana 4 sokak uzaklıkta inan bize geldikleri zaman gitme vakitleri gelince,onları kapıdan uğurlayınca bile bazen üzülürüm.Kocamı deli gibi seviyorum ama anne-baba çok farklı yaa.O yüzden farklı şehirlerde oturan insanları çok cesur görüyorum ve tebrik ediyorum....[/QUOT
evet bende inanamıyorum bazen bu cesaretime.çok zor çoooooookkk.göçebe gibi olursun ben her ay bavul hazırlıyorum her ay olmasa 2 ayda bi eşimin ve kendi ailemin yanına gidiyorum 2 gün kayınvalidemdeyse bir gün bizde kalıyorum demezler hiç git 2 gun annene die.el adamı ağlatır die boşuna dememişler
Hiç üzme kendini belki farkında bile değildir,biz kadınlar neyse de erkekler öyle kin beslemezler pek..
Benim annem bana 4 sokak uzaklıkta inan bize geldikleri zaman gitme vakitleri gelince,onları kapıdan uğurlayınca bile bazen üzülürüm.Kocamı deli gibi seviyorum ama anne-baba çok farklı yaa.O yüzden farklı şehirlerde oturan insanları çok cesur görüyorum ve tebrik ediyorum....[/QUOT
evet bende inanamıyorum bazen bu cesaretime.çok zor çoooooookkk.göçebe gibi olursun ben her ay bavul hazırlıyorum her ay olmasa 2 ayda bi eşimin ve kendi ailemin yanına gidiyorum 2 gün kayınvalidemdeyse bir gün bizde kalıyorum demezler hiç git 2 gun annene die.el adamı ağlatır die boşuna dememişler
acaba annenlerin yanında rahat mı olamıyor??
bilerek yapmasa bile. her geldiklerinde illa bi suratında asılma oluo.bana bunu sölemio ama belli oluo.içer girince anneme nasılsınz naptınız der insan okadarda değil.evlendi artık 1 yıl oldu bunları öğrenmeli ama yok benm eşimde..zaten annemlerden ayrılalı 1 saat olmadı canım sıkılıo evde yanlız bide eşimin bu sacmalıkları kafayı yicem
ona o zaman bir araba dayak :) canım benim yaaa üzülme nolur.
insan ilk yıllarda gerçekten herşey problem görüyor, belki bir duruma takıldı yada bir söze bir bakışa,
erkekler çoğu zaman dile getirmiyo ve sinirini eşinden çıkarıyor
herzaman mantıklı hareket etmiyorlar biraz zaman geçsin tekrar konuyu aç o zaman söyler diye düşünüyorum derdini
alışmak zaman alıyor bende uzaktayım yaklaşık 1.5 yıl hep ağladım hep....
evet işte sevmio olan-bilir ama saygı göstermeli bunu ona nasıl anlatıcam.yağ gibi üste cıkıcak eminim
işte canı sıkılmıştır, yorgundur diye tahmin ediyorum, otogara gitmek zor gelmiş anlaşılan surat yapmış, güzel bi dille anlat, farkında değilsin sanırım hayatım ama çok üzülüyorum bundan sonra belli etmemeye çalış de, bi daha yapmaz, tatlı dille hallet![]()
sevmesi konusunda zorlama bu içinden gelirse olacak bişey sevmiyo diyede suçlama.ama ona en azından benim gibi yapabileceğini söyle.yani yüzeysel de olsa merhaba ,nasılsın ,güle güle ,hoşçakal ,afiyet olsun gibi şeyler söylese yeter somurtup yüz çevirmek hiç konuşmamak saygısızlığın yanında görgüsüzlüktür bence.
alışmak zaman alıyor bende uzaktayım yaklaşık 1.5 yıl hep ağladım hep....
bende öle çok zor .cok ağladığım oldu eşim bikerede ağlama demedi neyse sen ağlıcan sabaha kadar ağla dedi
Çok üzüldüm gerçekten
aynısını eşmle biz de yaşamıştık insan kendi ailesine ezik kalıyor.
Ben aynısını 1 hafta sonra onun ailesine yaptım iyi birşey değil ama yaptım.
Bana nedenini sorduğunda yaa nasılmış dedim. Sonra azıcık kavga ettik. "AZICIK" :)
Bilerek olmadığını söyledi. Belki senin eşinde bilerek yapmamıştır.
Bence sende aynısını onun ailesine yap empati kurmayı bilmiş olsaydı senden ve ailenden özür dilerdi.Kısa bir süre kalmışlar bir de bence konuşma eşinle aynı davranışı sende ona yapve zaten yaptıktan sonra seninle bu konu üzerine bence konuşucaktır ve neler hissetiğini anlayacaktır.Sonra konuşarak hatasını anlatınca ve anlayınca çözüme ulaşılacaktır.![]()
saol canım.yani bu aksam konuyu açmayayimmı ölemi diyorsun.