- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
Merhaba hanımlar. Aranızda beni tanıyanlar olabilir . Geçenlerde benim eşimin doğum günüydü o ara aramız iyiydi sonra aramız bozuldu bunları anlatmıştım . Gel gelelim şimdi ki konuya bugün annemlere gittim eşim beni almaya geldi annemin eşimin doğum gününden haberi vardı o zaman sadece telefonla kutladı bugün gidincede ona bir hırka almış verdi eve gelmişiz dene diyorum yok ben bunu giymem diyor ya ne kadar iğrenç bir huyu var bencil kinci egolu birinin teki. Ailemle samimi olmaz sevmez . ben buna karşılık ne yapmalıyım. Yada onu nasıl düzeltebilirim. Aynısını ona yapmak istiyorum nasıl yapayım . Bu arada az önce sinirimden inadımdan onun da benim annemin aldığı hırkaya benzer bir hırkası var üşüyorum diye aldım o güzel hırkayı yatağın içinde yatarken giydim . Ona da dedim ki sen zaten bu tarz şeyleri sevmezsin giymezsin de canımdan kıymetli mi usumeyeyim hem giyeyim de yıpransın. Güzelim hırkayı yatarken giyiyorum . Şimdi elinde hırka alacak parası bile yok annemin aldığı hırkayı sevmeyen adam kendi ona benzer hırkasını da giymemeli
Son düzenleme: