Eşimin aileme tutumu -_- !!!!!

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Merhaba hanımlar. Aranızda beni tanıyanlar olabilir . Geçenlerde benim eşimin doğum günüydü o ara aramız iyiydi sonra aramız bozuldu bunları anlatmıştım . Gel gelelim şimdi ki konuya bugün annemlere gittim eşim beni almaya geldi annemin eşimin doğum gününden haberi vardı o zaman sadece telefonla kutladı bugün gidincede ona bir hırka almış verdi eve gelmişiz dene diyorum yok ben bunu giymem diyor ya ne kadar iğrenç bir huyu var bencil kinci egolu birinin teki. Ailemle samimi olmaz sevmez . ben buna karşılık ne yapmalıyım. Yada onu nasıl düzeltebilirim. Aynısını ona yapmak istiyorum nasıl yapayım . Bu arada az önce sinirimden inadımdan onun da benim annemin aldığı hırkaya benzer bir hırkası var üşüyorum diye aldım o güzel hırkayı yatağın içinde yatarken giydim . Ona da dedim ki sen zaten bu tarz şeyleri sevmezsin giymezsin de canımdan kıymetli mi usumeyeyim hem giyeyim de yıpransın. Güzelim hırkayı yatarken giyiyorum . Şimdi elinde hırka alacak parası bile yok annemin aldığı hırkayı sevmeyen adam kendi ona benzer hırkasını da giymemeli

Son düzenleme:
Sizde aynısını yapın sonra birbirinize girin boşanın:silah:

Olduğu gibi kabul edin.Size olayla ilgili tepki vermiyorsa zorlamayın.Ona aynısını yapmak işi inada bindirmek

olur ki sonuçları hiç iç açıcı olmaz.

Hediye konusu cok kritik . Kendi aldiklarimi bile begenmeme huyum olabiliyor. Sadece kutlamasi bile yeter aslinda.

Tabi ki tavri yanlis. Sen de onun ailesiyle daha fazla samimi ol. Samimiyet ogrensin. :dondurma:

Bencil, kinci, egolu erkek düzelmez . Mucize gerek sen kendini düzelt. Kafana tokadan başka şey takma

Bu çözüm değil ki problem ben benim yaşadığımı yaşayıp kötü bir şey olduğunu anlayıp bir daha yapamamasını istiyorum .

düzeleceğini sanmıyorum aynısı benim de başımda.
varsa yoksa kendi ailesi sanki ben ağaç kovuğunda yetişmişim kimsem yokmuş gibi.
asla benimle bizimkilere gelmez onlar bize geldiğinde saygıda kusur etmez yüzlerine karşı ama ben hazetmediğini bilirim hissettirir :(

Görgüsüz.
Nezaket icabı giyer, hmm dışarda pek tarzım değil, ama evde giyerim diyip dolaba koyabilirdi.

Doğum günüsü batsın, hediye beğenmemek de ne büyük kabalık.

Ailenle eşini mümkün olduğunca aynı ortama sokma.

Sen de diğer tarafla mesafeli ol, hem de çok.

düzeleceğini sanmıyorum aynısı benim de başımda.
varsa yoksa kendi ailesi sanki ben ağaç kovuğunda yetişmişim kimsem yokmuş gibi.
asla benimle bizimkilere gelmez onlar bize geldiğinde saygıda kusur etmez yüzlerine karşı ama ben hazetmediğini bilirim hissettirir :KK43:
Aynı benim ki gibi iğrenç bir durum

Onun hırkasına yanlışlıkla çamaşır suyu dök diğerini giymek zorunda kalsın.
Giymiyorsa da totosu donarak gezsin.

Olabilir beğenmemiş olabilir ama o on yargıyla yaklaştı üzerine giymeden neler söyledi davranışı yanlış
Canım sende kaynanan sana hediye aldığında anne ben bunu giyemem de kocanın yanında, Kocam da kendine verilen hediyeyi giymiyor zaten de. Bu kocana iyi bir ders olur.

Çok üzücü bir durum! Evlenmeden bunun için dua etmiştim. Benim ailemi, kendi Ailesi gibi görsün diye... Ama bu saatten sonra değişmez. Sevmiyorsa bir daha sevemez.

Back
X