- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Hayatın pahalı olduğunu öğrenmek için geç kalmışsınız. Çocuk sahibi olmadan önce hayat pahalı ya ekstrem bir durum olursa diyerek birikim yapmalıydınız. Yok ev bir de sizin üzerinize olsun? İnsanlar yıllarca çalışmış çabalamış hop eve konun ne güzel dünya. Siz kendi çocuğunuza bakamıyorsunuz ama onlar torunlarına bakmak zorunda öyle mi? Çocuğu onlar için mi doğurdunuz? Eşiniz bir aydır çalışmıyorsa neyin maddi sıkıntısı bu? Kira ödemiyorsunuz. Kenarda birikmiş paranızın olmaması tamamen ikinizin sorumsuzluğu. Sonuçta gelinsiniz öyle mi? Kapatın evi gidin eş ailesinde yaşayın o zaman sonuçta gelinler eskiden böyle yapıyormuş vazife gibi bir şey. Tek evin içinde masrafınız da az olur. Rahatça yaşar gidersiniz. Kabul eder misiniz böyle bir durumu yoksa gelinlik mertebesinin sadece işinize gelen kısımlarını mı aldınız?