esimin ailesi barismak istiyor sizce barismalimiyim ?

oreiro

HAYAT KIZIM VE OĞLUMLA GUZEL
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
1.151
344
133
Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Son düzenleme:
İcimden barismak gelmiyor aramizda 8 saatlik mesaffe var ama bi gun yuzu gostermedi

eşiniz barışmak istiyormu peki bunu yazmamışsınız ?
çok ağır ithamlarda bulunulmuş bunun affedilir bi yanı yok bence kii kaldı ki bu kafa yapısı değişmez size aynı şekilde davranmıcaklarının garantisi yok..

Kesinlikle barisma..aklini basina al iftira atilar diyorsun hadi kocan biliyor elin erkekleri ates olmayan yerden duman cikmaz deyip seni iftiralar yuzunden rahatsiz ederler ozaman sikintiyi gorursun..hemde yok yok buyu,iftira,agiz kavgalari bu kadar dusen insanlar asla duzelmezler.

ah bu kaynanalar yok mu? sakın barişiyim deme! iftiralar yenip yutulacak şeyler değil. Allah düşmanımın başına bile vermesin kötü kaynana!!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

uzak dur bence
esin gorussun istiyorsa
iftiraci ailesini icine sindiriyorsa.
ilk basta esinin kusmesi lazimdi
benim karima iftira attiniz diye

Yenilir yutulur ithamlar değil ki sarfettikleri. Yüzlerine baktığımda unutmayacağımdan barışmazdım bende!..

Sana o... diyen biri ile nasıl yüz yüze gelebileceksin kiii? Bence eşin çok istiyorsa görüşsün ama sen uzak dur. Arada sekiz saatlik mesafe var. İnsanlar sizi küs bilseler ne olur barışmış bilseler ne olur? Dertleri bu mu gerçekten?..

Esim ailesiyle gorusuyor asil zoruma giden de bu. Bana ben senden eminim diyor ama kendi aikesinden de vazgecmiyor. Beni barismam icin zorlayan da esim. Zaten bu kadinin duzeliceni sanmiyorum hatta hic unutmam bi gun o su uzerime dokulecek ileri al dememe ragmen kaynar suyu uzerime dokmustu. Sonra yanlislikla oldu diyo. Esime barismak istemedigimi anlattim annesi zorluyor iste.
Kaynanamdan nefret ediyorum. Allah affetsin ama onun bi an once obur dunyaya goc etmesi icin dua ediyorum.

ah bu kaynanalar yok mu? sakın barişiyim deme! iftiralar yenip yutulacak şeyler değil. Allah düşmanımın başına bile vermesin kötü kaynana!!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

uzak dur bence
esin gorussun istiyorsa
iftiraci ailesini icine sindiriyorsa.
ilk basta esinin kusmesi lazimdi
benim karima iftira attiniz diye

Yenilir yutulur ithamlar değil ki sarfettikleri. Yüzlerine baktığımda unutmayacağımdan barışmazdım bende!..

Haklisiniz kizlar ben barisirsam basim dertten kurtulmaz. Esimde ailesiyle surekli gorusuyor onu da anlamiyorum. O donem ben ailemin yanina gittim bosanicaktim artik kaynanam diyoki sen git ben ogluma namuslu gelin bulurum. Sirf onu sevindirmemek icin bosanmaktan vazgectim.

Canim esin sana karsi iyiyse tamamen hatali olmasina ragmen ailesiyle gorusebilir ama sen gorusme..esin sana atilan iftiralardan ve yapilanlardan sonra gorusmemeliydi ama evlilik bu dortdortluk olmuyor mutlaka sikinti olacak..

Canım erkekler asla asla ailelerinden vazgeçmezler eş için
Tamam senin gözünde kötü kaynana kötü kayın kötü görümce
Ama kocanın gözünde öyle mi acaba?Bence değil.
Eşin sana karşı iyi tamam o konu ayrı onu ayrı tutmalısın
Ynai eşin sana iyi davranıyor deyip merhamet edip
Eşimin ailesiyle barışmalıyım vicdanım sızlıyor dememelisin
Tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin peki bunları kaldırabilecek misin?
Sende bir insansın onurun var gururun var bi kalbin var
bence hiç ilişme bunlara derim böle kafan rahata benziyor
Haa eşin baskı yaparsa illa ailemle barış ben böyle sürsün istemiyorum derse orasını bilemem
Zira Türkiyede mutlu evililiğin sırrı malesef koca tarafının annesi ve babasıyla iyi anlaşıp onlara saygı sevgide bulunmandan geçiyor :/

Eger daha ortalama gerginlikler olsaydi, barisin olumlu dunya esiniz sevinsin derdim...
Fakat yazdiklariniz, ne namusunuz kalmis, ne gururunuz, ustelik pisman olduklari icin degil, millet ne der diye barismak istiyorlar...
Esiniz tabi ki gorusur, onun ailesi, dogru ya da yanlis...
Ama siz uzak durun, bunu da esinize guzel guzel anlatin...
Barismayin...

Eşinizin ailesi çok fenaymış çok ağır iftiralar atmış. Üzerine kaynar su dökmek ne demektir. Barışmayın. Yuvanızı yıkarlar. Eşine ben aileni affettim ama görüşmek istemiyorum diyebilirsin. Bu kadar şeyin üzerine eşiniz ısrar etmemeli. Yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil. Huylu huyundan vazgeçmez. Aman diyim.

eşime onun hatırı için barışacağımı ama resmiyet koyacağımı söylerim ve öylede yaparım eşin bunlardan üzülüyorsa ki üzülüyordur bence senden emin bir eşe sahipsen arada fazla mesafe koyar konuşlurdum ben olsam.....

ben olsam aslaaaaaa barışmammmmmmm
sonra pişman olmayasın:26::26:

Küsüp kendini kurtarmışsın, daha Allah'tan ne istersin yahu
Yarın barışır burda kaynanam şunları da yaptı, çok kötüyüm ne yapayım kızlar diye yine yazarsın

Kaynananıza yaptıklarına pişmanlığından barışmak istememişki ,"insanlar bizi kötü biliyor" diye barışmak istemiş sana yapacağından yine geri kalmayacak çünkü yaptıklarında normal akıl sağlığı olan birinin yapamayacağı şeyler normal ve dengeli davranması pek mümkün değil ..
Bence hiç yanaşmayın barışmaya bırakın insanlar kötü olduklarını düşünsünler olmayan birşey değil sonuçta

eşinize helal olsun dolduruşa gelmemiş yalanlara kanmamış tebrik ediyorum gercekten.... bence barışın özur dilerlerse çok kötü seyler yapmışlar ama dinende küs kalmak hoş bişey değil... size iftira atarak en büyük günahı işlemişler zaten Allah korkuları varsa ecel yaklaşınca kapınızda yatarlar affet diye... bunlar böyle... benim babannemde anneme çok çektirdi iftira attı şimdi çok yaşlanınca baktı helalik almadan ölmeyecek annemden af diledi annem affetti ahirette de onla ugraşmak istemedi açıkcası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…