Ben olsam barışmazdım. NET
İcimden barismak gelmiyor aramizda 8 saatlik mesaffe var ama bi gun yuzu gostermedi
Esim ailesiyle gorusuyor asil zoruma giden de bu. Bana ben senden eminim diyor ama kendi aikesinden de vazgecmiyor. Beni barismam icin zorlayan da esim. Zaten bu kadinin duzeliceni sanmiyorum hatta hic unutmam bi gun o su uzerime dokulecek ileri al dememe ragmen kaynar suyu uzerime dokmustu. Sonra yanlislikla oldu diyo. Esime barismak istemedigimi anlattim annesi zorluyor iste.eşiniz barışmak istiyormu peki bunu yazmamışsınız ?
çok ağır ithamlarda bulunulmuş bunun affedilir bi yanı yok bence kii kaldı ki bu kafa yapısı değişmez size aynı şekilde davranmıcaklarının garantisi yok..
Kaynanamdan nefret ediyorum. Allah affetsin ama onun bi an once obur dunyaya goc etmesi icin dua ediyorum.Kesinlikle barisma..aklini basina al iftira atilar diyorsun hadi kocan biliyor elin erkekleri ates olmayan yerden duman cikmaz deyip seni iftiralar yuzunden rahatsiz ederler ozaman sikintiyi gorursun..hemde yok yok buyu,iftira,agiz kavgalari bu kadar dusen insanlar asla duzelmezler.
ah bu kaynanalar yok mu? sakın barişiyim deme! iftiralar yenip yutulacak şeyler değil. Allah düşmanımın başına bile vermesin kötü kaynana!!!!
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
uzak dur bence
esin gorussun istiyorsa
iftiraci ailesini icine sindiriyorsa.
ilk basta esinin kusmesi lazimdi
benim karima iftira attiniz diye
Yenilir yutulur ithamlar değil ki sarfettikleri. Yüzlerine baktığımda unutmayacağımdan barışmazdım bende!..
Haklisiniz kizlar ben barisirsam basim dertten kurtulmaz. Esimde ailesiyle surekli gorusuyor onu da anlamiyorum. O donem ben ailemin yanina gittim bosanicaktim artik kaynanam diyoki sen git ben ogluma namuslu gelin bulurum. Sirf onu sevindirmemek icin bosanmaktan vazgectim.Sana o... diyen biri ile nasıl yüz yüze gelebileceksin kiii? Bence eşin çok istiyorsa görüşsün ama sen uzak dur. Arada sekiz saatlik mesafe var. İnsanlar sizi küs bilseler ne olur barışmış bilseler ne olur?Dertleri bu mu gerçekten?..
Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?