esimin ailesi barismak istiyor sizce barismalimiyim ?

:sızın gelıp tepenıze edıcek//// arkanısdan kufur edıp nataşa dıcek usezerınde barısırsan daaa ben sana bır sey demıyorum

sakın sakın skınnn barısmaaa kendın edersın

bırak herkez onları kötü bılsın esınle aranı hıc bosmaaaa

Bence barışma onlar kendilerini aklama peşinde bu saydıkların yenilir yutulur cinsten değil evliliğin devamı için küs kalman daha mantıklı ki eşinde bilir ailesinin kalitesini

Ceyiz kavgasi taki seti kavgasi degil bu ya, adamlar size natasa diyor. Atilabilecek en buyuk iftirayi atiyor. Ne barismasi arkadasim allah askina? Dertsiz basiniza dert mi acmak istiyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim esin sana karsi iyiyse tamamen hatali olmasina ragmen ailesiyle gorusebilir ama sen gorusme..esin sana atilan iftiralardan ve yapilanlardan sonra gorusmemeliydi ama evlilik bu dortdortluk olmuyor mutlaka sikinti olacak..

ben olsam aslaaaaaa barışmammmmmmm
sonra pişman olmayasın:26::26:

Küsüp kendini kurtarmışsın, daha Allah'tan ne istersin yahu
Yarın barışır burda kaynanam şunları da yaptı, çok kötüyüm ne yapayım kızlar diye yine yazarsın

Bence barışma onlar kendilerini aklama peşinde bu saydıkların yenilir yutulur cinsten değil evliliğin devamı için küs kalman daha mantıklı ki eşinde bilir ailesinin kalitesini

eşiniz görüşmek isterse anne ve babasıdır görüşsün..siz mesafenize devam edin derim..

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler. İnanın barışmamak için herşeyi yapıyorum. Allah'a hergüm dua ediyorum benden uzak olsunlar diye. ben en son olaydan sonra 1,5 yaşında oğlum var onu da onlara göstermedim. Sesini bile duymadılar çünkü çocuğun eşimden olmadığını söylediler. Eşim diyoki barış sadece bayram ve düğünlerde gideriz. Yakın zamanda da görümcemin oğlunun sünneti var inanın gitmek istemiyorum. Üstelik bana bu iftiraları attılar ama görümcem evliyken 2 çocuğu olan birine kaçtı ve kızını hemen geri kocasına teslim etti. Olayın üzerini de kapattı. Üstelik akrabalarının anlattığı kadarıyla kendisi yeni gelinken hep kaynanasını dövermiş. Eşim de anlatır hep beni döverdi diyor. Çocukluktan beri eşimin bir kulağı az duyar daha 2 yaşındayken annesi onun kafasını duvara vurarak döymüş ve zarını patlatmış. Ben şimdi oğlumu bu kadınla görüştürsem korkuyorum oğluma zarar vericek diye.

Hala daha barisayim mi diye soruyorsunuz ama

zaten yararı olan sana bı aıle olmıcak ben olsam kesınlıkle gorusmem
o cocuga yazık
barısmaktan vazgectım de
zaten onlarda senın aılenden ozur mözur dılemez unut bı kere onu

gereksız ınsanlar kusura bakmada

yuhhh sakın barışmaaa eşin görüşsün hiç karışma ben el kızıyım grşmek zorunda deilim deee aay daha neler duyacazzz

Yuhh o nasıl iftira be.
Ağzım açık kaldı,Allah böylelerinden korusun ya.
Barışmayın bence,özür dilesin ailenizden ama barışmayın.
Bugün bunu söyleyen yarın neler yapmaz.
Cidden bugünün en şok konusu benim için.

LG-P710 Tapatalk

Anlattıklarını akil alır gibi değil yani. Normal bir sürtüşme olsa esinizin hattına barışın diyeceğim de bu nedir boyle. Baya baya psikopatmis k.v. Degil barismak sizden uzak olsunlar diye elinizden geleni yapin derim ben. Yaptıkları normal bir beyne sahip insanin asla kalkisamayacagi şeyler. Esinize size bunu teklif etmesinin bile yanlış olduğunu söyleyin hatta. Size bunca iftiralari atan insanlarla barismaniz onun içine nasıl sinecek acaba?

Igrenc seyler yapmislar, ama sayet bu kadar istiyolarsa dugunde bayramda gidecek sekilde asgari bir iliski yurut. Esin cok iyiymis ona uzuldum yoksa onlar hak etmiyo tabi

Hala daha barisayim mi diye soruyorsunuz ama

yuhhh sakın barışmaaa eşin görüşsün hiç karışma ben el kızıyım grşmek zorunda deilim deee aay daha neler duyacazzz

Evet kızlar haklısınız. Ailemden özür dilesinler ama ben barışmıcam. En doğrusu bu. Zaten bende özür dileyeceklerini sanmıyorum. Özellikle annem bana dediki ararsa çaldığı eşyalarından tut evinden çıkan muskalara kadar hesap sorucam. Annem hesap sorduğu an bu ayılıp bayılacak yalandan. Abim zaten çok deli özürlerini kabul edeceğini sanmıyorum.

ağır şeyler yaşamışsınız ,benim merak ettiğim bunca şey olurken eşinizin tavrı neydi ,size bu hakeretleri yapan ailesinin yüzüne bakıp da nasıl onlarla hala aile kalabildi ben o kısmını anlamadım doğrusu

Igrenc seyler yapmislar, ama sayet bu kadar istiyolarsa dugunde bayramda gidecek sekilde asgari bir iliski yurut. Esin cok iyiymis ona uzuldum yoksa onlar hak etmiyo tabi

Bende zaten eşim yüzünden kararsız kaldım. Eşim bana karşı çok iyi. Bir dediğimi ikiletmez. Benim aileme karşı da çok iyi. Ben ona fazla para harcamayalım birikim yapalım diye fazla para harcatmam. O benim ona verdiğim paralarla gidip bana kıyafetler alır. Haftada 2 gece dışarıda yemeğe götürür. Birlikte dışarı çıksak eşime bakan gözleri hissederim yakışıklıdır da ama hiç beni o kızlarla kıyaslamaz. Şimdiden tatil için yer ayırtmış. Sırf ailesi yüzünden eşimi de kaybetmek istemiyorum.

Eşimle kavga ettiler. Eşim annesiyle nadir görüşür bu olaylardan sonra ama babasıyla sürekli görüşür. Babasınada zaten annesine sahip çıkmasını söylemiş. Zaten annesine hesap sorduğunda yalanlamış. Sözde ben ona iftira atıyormuşum demiş. En çok zoruma gidende bu zaten. Bu defa da benim iftira attığımı iddia etti bende zaten ondan sonra susmadım. Ağzıma geleni saydım o üzüntüyle. Sonra bağlantıyı kopardım.

valla bilemedim ama ben başka şey hadi neyse de iftirayı hazmedebilir miydim bilmiyorum ,ayrıca eşinizin nadir görüşmesi değil hiç görüşmemesi lazım bu durumda ,çünkü bu durum hiçbirşeye benzemez ,namusa dil uzatma çok farklı bir boyut

Ben olsam barışmam. .

Bir kere cahillik ayrı bir şey sana dedikleri çok ayrı şeyler. Yani cahil olarak okul okumamasına bağlıyorsan eğer sürü aile var cahil olan. Ama hiç kimse de gelinlerine bu tür şeyler demek. Farkındaysa dedikleri cinayet işletecek şeyler..
Bunları bir özürle geride bırakabileceksen barış tabi..ama huylu huyundan vazgeçmez. Ayrıca onların da özür dileyecekleri meçhul.

Namusuma laf etmiş insanla barışmam, asla
Hatır, gönülü geçmiş bu iş, affetme ve ailenin içine sokma sakın

barışırsanız eşiniz ne kadarda iyi olsa hep bi fazlasını isteyecek bayramda gideceksin hastalanmış bi arayıver diycek arayacaksın bu seferde başka bişey isteyecek ve zamanla sana saygısıda azalacak neden bu kadar net konuşuyorum çünkü yaşadım ve şuan nasılsa affettin bunuda yaparsın modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…