Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Canim esin sana karsi iyiyse tamamen hatali olmasina ragmen ailesiyle gorusebilir ama sen gorusme..esin sana atilan iftiralardan ve yapilanlardan sonra gorusmemeliydi ama evlilik bu dortdortluk olmuyor mutlaka sikinti olacak..
Canım erkekler asla asla ailelerinden vazgeçmezler eş için
Tamam senin gözünde kötü kaynana kötü kayın kötü görümce
Ama kocanın gözünde öyle mi acaba?Bence değil.
Eşin sana karşı iyi tamam o konu ayrı onu ayrı tutmalısın
Ynai eşin sana iyi davranıyor deyip merhamet edip
Eşimin ailesiyle barışmalıyım vicdanım sızlıyor dememelisin
Tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin peki bunları kaldırabilecek misin?
Sende bir insansın onurun var gururun var bi kalbin var
bence hiç ilişme bunlara derim böle kafan rahata benziyor
Haa eşin baskı yaparsa illa ailemle barış ben böyle sürsün istemiyorum derse orasını bilemem
Zira Türkiyede mutlu evililiğin sırrı malesef koca tarafının annesi ve babasıyla iyi anlaşıp onlara saygı sevgide bulunmandan geçiyor :/
Eşinizin ailesi çok fenaymış çok ağır iftiralar atmış. Üzerine kaynar su dökmek ne demektir. Barışmayın. Yuvanızı yıkarlar. Eşine ben aileni affettim ama görüşmek istemiyorum diyebilirsin. Bu kadar şeyin üzerine eşiniz ısrar etmemeli. Yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil. Huylu huyundan vazgeçmez. Aman diyim.
eşime onun hatırı için barışacağımı ama resmiyet koyacağımı söylerim ve öylede yaparım eşin bunlardan üzülüyorsa ki üzülüyordur bence senden emin bir eşe sahipsen arada fazla mesafe koyar konuşlurdum ben olsam.....
ben olsam aslaaaaaa barışmammmmmmm
sonra pişman olmayasın:26::26:
Küsüp kendini kurtarmışsın, daha Allah'tan ne istersin yahu
Yarın barışır burda kaynanam şunları da yaptı, çok kötüyüm ne yapayım kızlar diye yine yazarsın
Kaynananıza yaptıklarına pişmanlığından barışmak istememişki ,"insanlar bizi kötü biliyor" diye barışmak istemiş sana yapacağından yine geri kalmayacak çünkü yaptıklarında normal akıl sağlığı olan birinin yapamayacağı şeyler normal ve dengeli davranması pek mümkün değil ..
Bence hiç yanaşmayın barışmaya bırakın insanlar kötü olduklarını düşünsünler olmayan birşey değil sonuçta
eşinize helal olsun dolduruşa gelmemiş yalanlara kanmamış tebrik ediyorum gercekten.... bence barışın özur dilerlerse çok kötü seyler yapmışlar ama dinende küs kalmak hoş bişey değil... size iftira atarak en büyük günahı işlemişler zaten Allah korkuları varsa ecel yaklaşınca kapınızda yatarlar affet diye... bunlar böyle... benim babannemde anneme çok çektirdi iftira attı şimdi çok yaşlanınca baktı helalik almadan ölmeyecek annemden af diledi annem affetti ahirette de onla ugraşmak istemedi açıkcası....
:sızın gelıp tepenıze edıcek//// arkanısdan kufur edıp nataşa dıcek usezerınde barısırsan daaa ben sana bır sey demıyorum
sakın sakın skınnn barısmaaa kendın edersın
bırak herkez onları kötü bılsın esınle aranı hıc bosmaaaa
Bence barışma onlar kendilerini aklama peşinde bu saydıkların yenilir yutulur cinsten değil evliliğin devamı için küs kalman daha mantıklı ki eşinde bilir ailesinin kalitesini
eşiniz görüşmek isterse anne ve babasıdır görüşsün..siz mesafenize devam edin derim..
Ceyiz kavgasi taki seti kavgasi degil bu ya, adamlar size natasa diyor. Atilabilecek en buyuk iftirayi atiyor. Ne barismasi arkadasim allah askina? Dertsiz basiniza dert mi acmak istiyorsunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler. İnanın barışmamak için herşeyi yapıyorum. Allah'a hergüm dua ediyorum benden uzak olsunlar diye. ben en son olaydan sonra 1,5 yaşında oğlum var onu da onlara göstermedim. Sesini bile duymadılar çünkü çocuğun eşimden olmadığını söylediler. Eşim diyoki barış sadece bayram ve düğünlerde gideriz. Yakın zamanda da görümcemin oğlunun sünneti var inanın gitmek istemiyorum. Üstelik bana bu iftiraları attılar ama görümcem evliyken 2 çocuğu olan birine kaçtı ve kızını hemen geri kocasına teslim etti. Olayın üzerini de kapattı. Üstelik akrabalarının anlattığı kadarıyla kendisi yeni gelinken hep kaynanasını dövermiş. Eşim de anlatır hep beni döverdi diyor. Çocukluktan beri eşimin bir kulağı az duyar daha 2 yaşındayken annesi onun kafasını duvara vurarak döymüş ve zarını patlatmış. Ben şimdi oğlumu bu kadınla görüştürsem korkuyorum oğluma zarar vericek diye.
Hala daha barisayim mi diye soruyorsunuz ama
zaten yararı olan sana bı aıle olmıcak ben olsam kesınlıkle gorusmem
o cocuga yazık
barısmaktan vazgectım de
zaten onlarda senın aılenden ozur mözur dılemez unut bı kere onu
gereksız ınsanlar kusura bakmada
yuhhh sakın barışmaaa eşin görüşsün hiç karışma ben el kızıyım grşmek zorunda deilim deee aay daha neler duyacazzz
Yuhh o nasıl iftira be.
Ağzım açık kaldı,Allah böylelerinden korusun ya.
Barışmayın bence,özür dilesin ailenizden ama barışmayın.
Bugün bunu söyleyen yarın neler yapmaz.
Cidden bugünün en şok konusu benim için.
LG-P710 Tapatalk
Anlattıklarını akil alır gibi değil yani. Normal bir sürtüşme olsa esinizin hattına barışın diyeceğim de bu nedir boyle. Baya baya psikopatmis k.v. Degil barismak sizden uzak olsunlar diye elinizden geleni yapin derim ben. Yaptıkları normal bir beyne sahip insanin asla kalkisamayacagi şeyler. Esinize size bunu teklif etmesinin bile yanlış olduğunu söyleyin hatta. Size bunca iftiralari atan insanlarla barismaniz onun içine nasıl sinecek acaba?
Igrenc seyler yapmislar, ama sayet bu kadar istiyolarsa dugunde bayramda gidecek sekilde asgari bir iliski yurut. Esin cok iyiymis ona uzuldum yoksa onlar hak etmiyo tabi
ağır şeyler yaşamışsınız ,benim merak ettiğim bunca şey olurken eşinizin tavrı neydi ,size bu hakeretleri yapan ailesinin yüzüne bakıp da nasıl onlarla hala aile kalabildi ben o kısmını anlamadım doğrusu
Eşimle kavga ettiler. Eşim annesiyle nadir görüşür bu olaylardan sonra ama babasıyla sürekli görüşür. Babasınada zaten annesine sahip çıkmasını söylemiş. Zaten annesine hesap sorduğunda yalanlamış. Sözde ben ona iftira atıyormuşum demiş. En çok zoruma gidende bu zaten. Bu defa da benim iftira attığımı iddia etti bende zaten ondan sonra susmadım. Ağzıma geleni saydım o üzüntüyle. Sonra bağlantıyı kopardım.
Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?