Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler. İnanın barışmamak için herşeyi yapıyorum. Allah'a hergüm dua ediyorum benden uzak olsunlar diye. ben en son olaydan sonra 1,5 yaşında oğlum var onu da onlara göstermedim. Sesini bile duymadılar çünkü çocuğun eşimden olmadığını söylediler. Eşim diyoki barış sadece bayram ve düğünlerde gideriz. Yakın zamanda da görümcemin oğlunun sünneti var inanın gitmek istemiyorum. Üstelik bana bu iftiraları attılar ama görümcem evliyken 2 çocuğu olan birine kaçtı ve kızını hemen geri kocasına teslim etti. Olayın üzerini de kapattı. Üstelik akrabalarının anlattığı kadarıyla kendisi yeni gelinken hep kaynanasını dövermiş. Eşim de anlatır hep beni döverdi diyor. Çocukluktan beri eşimin bir kulağı az duyar daha 2 yaşındayken annesi onun kafasını duvara vurarak döymüş ve zarını patlatmış. Ben şimdi oğlumu bu kadınla görüştürsem korkuyorum oğluma zarar vericek diye.
valla bilemedim ama ben başka şey hadi neyse de iftirayı hazmedebilir miydim bilmiyorum ,ayrıca eşinizin nadir görüşmesi değil hiç görüşmemesi lazım bu durumda ,çünkü bu durum hiçbirşeye benzemez ,namusa dil uzatma çok farklı bir boyut
Ben olsam barışmam. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir kere cahillik ayrı bir şey sana dedikleri çok ayrı şeyler. Yani cahil olarak okul okumamasına bağlıyorsan eğer sürü aile var cahil olan. Ama hiç kimse de gelinlerine bu tür şeyler demek. Farkındaysa dedikleri cinayet işletecek şeyler..
Bunları bir özürle geride bırakabileceksen barış tabi..ama huylu huyundan vazgeçmez. Ayrıca onların da özür dileyecekleri meçhul.
Namusuma laf etmiş insanla barışmam, asla
Hatır, gönülü geçmiş bu iş, affetme ve ailenin içine sokma sakın
barışırsanız eşiniz ne kadarda iyi olsa hep bi fazlasını isteyecek bayramda gideceksin hastalanmış bi arayıver diycek arayacaksın bu seferde başka bişey isteyecek ve zamanla sana saygısıda azalacak neden bu kadar net konuşuyorum çünkü yaşadım ve şuan nasılsa affettin bunuda yaparsın modunda
Bence eşin ailesinin kalitesizliğini biliyor ancak sana yaptıklarını bildiği halde halen sana barışman konusunda baskı yapıyorsa, bir daha böyle şeylerin yaşanmayacağı eğer yaşanırsa tamamen ipleri koparacağınız konusunda da söz vermesi gerekli...bir de boşanacaktım son anda vazgeçtim demişsin...eşin de boşanmak istemişmiydi o zaman? bu konu da önemli çünkü...eğer o da boşanmak istediyse sülalesinin söyledikleri, düşündükleri her zaman senden daha ön planda olacak onun için...kararını kendin ver...böyle seviyesiz insanlar maalesef hayatları boyunca zerre kadar seviye ilerlemesi kaydedemezler, level atlayamazlar...aynı şeylerin yaşanması an meselesi olabilir barıştığın anda...sen bilirsin
Ben olsam barışmazdım, rahatımı bozmazdım. Sana geçmişte bunları yaptıysa gelecekte yapmayacağının garantisi yok. Ayrıca ben bu kadar kötü insanların değişmeyeceğini düşünenlerdenim. Tabi şimdi seninle konuşamadıkları için yaptıklarından haberleri yok, barışırsan olacak, daha çok malzeme çıkacak. Bilemiyorum ama ben böyle düşünüyorum. Karar senin iyi düşün.
Barışmak mi?
Böyle ithamlardan sonra!
Çıldırmış olmalısın arkadaşım;(;(;(;(;(
Bu yazdıklarını şimdi okudum...ailesinin yaşadığı bu çirkin şeyleri bildiğin için kocanın sana karşı boynu bükük anladığım kadarıyla...sana söylediklerini ve yaptıklarını içine sindiremediğini söyle, barışmayı içinin almadığını...bir daha yüzlerine bakamayacağını söyle...ikna et onu...kaynanalarla da telefonda konuş, özür dilerlerse affettiğini söyle geçiştir...eşinin kaynanalara gitmenizi istediği zamanlarda da bahaneler bul gitme, eşini yolla...
Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
böyle bir erkek (kocan) böyle bağnaz bir aile ferdi olsun..pesss.
işin zor.
1-demek ki aile evliliklerde çok önemli
2-seni kıskanıyorlar
3-bunlar yine bildiğini okur
4-bırak onları kötü bilsinler,cezalarını çeksinler.-allah bile suçu cezasız bırakmayacağını söyler..
5-ben olsam bir daha değil borç,bir bardak su bile vermem öyle kaynanaya.içer içer kudurur
Çocuğumun başkasından olduğuna kadar iftira atacak ve ben onla barışacağım öyle mi ?
Orda dursunlar .
Barışma canım. İnsanı kocasından ayırır böyleleri.
Esimle tekrar konustum kizlar ailesini affedemeyecegimi soyledim. Ailesinin evime gelmemesi torununu gormemeleri zoruna gidiyormus. Bana sadece kayinpederimin bir zarariolmadi. O yuzden sadece kayinpederim gormek isterse gelsin ama ben yuzlerini bile gormek istemiyorum sen istiyosan bayramlara dugunlere gidersin ben onlari gormek konusmak istemiyorum dedim. Benimle ilgili sakin annenlere geliriz gideriz diye sozler verme dedim tamam dedi.Eşinizin hatrı için,sadece annesiyle barışın.Ama mutlaka mesafe koyun.Başta bunuda eşinize belirtin.Kaynınız size, o hakareti yaptığı için,onunla barışmayın.Allah'a bırakın.
Esimle tekrar konustum kizlar ailesini affedemeyecegimi soyledim. Ailesinin evime gelmemesi torununu gormemeleri zoruna gidiyormus. Bana sadece kayinpederimin bir zarariolmadi. O yuzden sadece kayinpederim gormek isterse gelsin ama ben yuzlerini bile gormek istemiyorum sen istiyosan bayramlara dugunlere gidersin ben onlari gormek konusmak istemiyorum dedim. Benimle ilgili sakin annenlere geliriz gideriz diye sozler verme dedim tamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?