esimin ailesi barismak istiyor sizce barismalimiyim ?

Bence eşin ailesinin kalitesizliğini biliyor ancak sana yaptıklarını bildiği halde halen sana barışman konusunda baskı yapıyorsa, bir daha böyle şeylerin yaşanmayacağı eğer yaşanırsa tamamen ipleri koparacağınız konusunda da söz vermesi gerekli...bir de boşanacaktım son anda vazgeçtim demişsin...eşin de boşanmak istemişmiydi o zaman? bu konu da önemli çünkü...eğer o da boşanmak istediyse sülalesinin söyledikleri, düşündükleri her zaman senden daha ön planda olacak onun için...kararını kendin ver...böyle seviyesiz insanlar maalesef hayatları boyunca zerre kadar seviye ilerlemesi kaydedemezler, level atlayamazlar...aynı şeylerin yaşanması an meselesi olabilir barıştığın anda...sen bilirsin

Ben olsam barışmazdım, rahatımı bozmazdım. Sana geçmişte bunları yaptıysa gelecekte yapmayacağının garantisi yok. Ayrıca ben bu kadar kötü insanların değişmeyeceğini düşünenlerdenim. Tabi şimdi seninle konuşamadıkları için yaptıklarından haberleri yok, barışırsan olacak, daha çok malzeme çıkacak. Bilemiyorum ama ben böyle düşünüyorum. Karar senin iyi düşün.

Barışmak mi?
Böyle ithamlardan sonra!
Çıldırmış olmalısın arkadaşım;(;(;(;(;(

Bu yazdıklarını şimdi okudum...ailesinin yaşadığı bu çirkin şeyleri bildiğin için kocanın sana karşı boynu bükük anladığım kadarıyla...sana söylediklerini ve yaptıklarını içine sindiremediğini söyle, barışmayı içinin almadığını...bir daha yüzlerine bakamayacağını söyle...ikna et onu...kaynanalarla da telefonda konuş, özür dilerlerse affettiğini söyle geçiştir...eşinin kaynanalara gitmenizi istediği zamanlarda da bahaneler bul gitme, eşini yolla...

Ben olsam barışmam. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Namusuma laf etmiş insanla barışmam, asla
Hatır, gönülü geçmiş bu iş, affetme ve ailenin içine sokma sakın

Barışmak mi?
Böyle ithamlardan sonra!
Çıldırmış olmalısın arkadaşım;(;(;(;(;(

Evet arkadaşlar karar verdim barışmayacağım. Eşimin ailesiyle tüm bu olanlara rağmen görüşmesini önceleri bende anlamıyordum ama çok düşününce eşimin sevgisiz büyümesine şimdide onu seviyormuş gibi davranmalarına bağladım. Eşim hep yatılı okumuş aile sevgisi görmemiş. Benimle evlendikten sonra ailesi bi anda buldumcuk oldu. Sürekli arayıp sormalarını onu sevdiklerinden sanıyor. Mesela biz yeni evliyken gece 3 lerde arayıp napıyosunuz diye sorardı kaynanam. Ertesi günü ya beni çok severler hep ararlar derdi bende gece 3 te bana biri napıyosunuz dese ağzının payını verirdim diye kızardım. Ben hamileyken küçük kaynım bana demiştiki annem hocaya gitti sizi ayırmak için üzüntüden erken doğum yaptım. Loğusalığımı rezil etti. Özel hastanede doğum yapmıştım 2,5 bin tl kadar para ödemişti eşim ben daha narkozun etkisindeyken kaynanam kayın pederime ben neden böyle yerlerde doğum yapmadım bana bukadar para harcamadın diye kavga etmişti. Üstelik ne doğumda nede düğünde tek kuruş para harcamadılar. Eşim doğumdan sonra askere gitti bana babam baktı. Tek kuruş yollamadılar. Eşim sormuş ailesine neden sahip çıkmıyosunuz diye biz yollayalım dedik kabul etmedi demişler. Ya bunlardan başka birsürü şey var. Bende bi sizinle dertleşiyorum. Okuduğunuz için sağolun kızlar. Ben barışmamak için herşeyi yapıcam. He bu arada bu olaylar yüzünden eşimle boşanma aşamasına gelmiştik demiştim. Eşim o zamanlar kaynımım etkisiyle tamam demişti. Sonra kaynım gidince aklı başına geldi babamı ikna edip zar zor beni eve getirdi ama bi farkla evimi aileme yakın bi yere taşıdık.

Eşinizin hatrı için,sadece annesiyle barışın.Ama mutlaka mesafe koyun.Başta bunuda eşinize belirtin.Kaynınız size, o hakareti yaptığı için,onunla barışmayın.Allah'a bırakın.

Çocuğumun başkasından olduğuna kadar iftira atacak ve ben onla barışacağım öyle mi ?
Orda dursunlar .
Barışma canım. İnsanı kocasından ayırır böyleleri.

böyle bir erkek (kocan) böyle bağnaz bir aile ferdi olsun..pesss.
işin zor.
1-demek ki aile evliliklerde çok önemli
2-seni kıskanıyorlar
3-bunlar yine bildiğini okur
4-bırak onları kötü bilsinler,cezalarını çeksinler.-allah bile suçu cezasız bırakmayacağını söyler..
5-ben olsam bir daha değil borç,bir bardak su bile vermem öyle kaynanaya.içer içer kudurur

Çocuğumun başkasından olduğuna kadar iftira atacak ve ben onla barışacağım öyle mi ?
Orda dursunlar .
Barışma canım. İnsanı kocasından ayırır böyleleri.

Eşinizin hatrı için,sadece annesiyle barışın.Ama mutlaka mesafe koyun.Başta bunuda eşinize belirtin.Kaynınız size, o hakareti yaptığı için,onunla barışmayın.Allah'a bırakın.
Esimle tekrar konustum kizlar ailesini affedemeyecegimi soyledim. Ailesinin evime gelmemesi torununu gormemeleri zoruna gidiyormus. Bana sadece kayinpederimin bir zarariolmadi. O yuzden sadece kayinpederim gormek isterse gelsin ama ben yuzlerini bile gormek istemiyorum sen istiyosan bayramlara dugunlere gidersin ben onlari gormek konusmak istemiyorum dedim. Benimle ilgili sakin annenlere geliriz gideriz diye sozler verme dedim tamam dedi.

Barış demek üzere konuna girdim ama yazdıklarını okuyunca kalakaldım.
Bu insanlarla hiçbirşey olmamış gibi görüşmen çok zor.

Belki sadece eşinin hatırına,bayramdan bayrama görüşecek kadar bir adım atabilirsin.

Yazdıklarını okuyunca,hemen empati yaptım.Çok haklısın,hazmedilecek şeyler değil.Fakat ;eşinin çok iyi olduğunu,ifade etmişsin.Eğer çok ısrar ediyorsa,ona,senin hatrın için annenle barışırım ama mesafemi koyarım.Ancak bayramda seyranda resmi görüşürüm diyebilirsin.
Birde eşinin tarafından düşünecek olursak;kimse ailesini seçme hakkına sahip değildi.(Bir söz varkiii atsan atılmıyor,satsan satılmıyor) diye.işte bu hesap bir durum bu.
Kaynınıza gelince,ben bile kin duydum..Adam olan,asla kardeşinin namusuna,yiğeninin annesine asla böyle bir yanlış yapmazdı.Daha önce dediğim gibi,onu Allah'a bırakın.

Mesela benim huyumda.. Asla kin duymam beni üzenlere,fakat kendimden mahrum bırakırım.O yüzden küslükten nefret etsemde,küsmek zorunda kalırım.

aferin kız...çocuğunun başkasından olduğunu söyleyen bir kaynananın o çocuğu görme hakkı yoktur,olmaz,olamaz.asla taviz verme böyle bir kadına..ne kadar ayıp ya..oğlunun eşini namusuna iftira atan kadına anne denmez kaynana bile denmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…