Esimin ailesi beni disliyor

Hibenzey

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
73
69
8
38
Merhaba kizlar. 8 yillik evliyim. 1 eltim 1 gorumcem var. Benden yasca cok buyukler . Gorumcem 20 yas eltm 13 yas buyuk benden. Ilk evlendigimiz sene cok sikintilar yasadik. Gorumceminle eltim aralari cok iyiyken sudan bi sebeple kavga ettiler ve konusmuyolar. Eltim bana hep soguk davranirken birden yaklasma cabalarina girdi. Biz nisanliyken bir suru kiskanclik yapmis o yuzden bende hep mesafeli durdum. Sosyal medyadan esimin eski sevgilsiyle yazismis ve bizimle ilgili aman onlar gecinemezler bak aralari bozulcak falan birsuru seyler yazmis. Ogunden sonra esimde bende konusmuyoruz eltimle. ayni binada oturuyoruz. Senelerdir herkes birbirinin arkasindan konustu laflar geldi gitti. Gorumcem eltim icin demedini birakmadi bi ara kayinvalidemlede kustuler. Soylenmedik laf kalmadi ama ben hic o olaylara girmedim. Arada lafi tasiyan heo kayinvalidemdi . Her gittigi yerden laf getirdi bana eltime gorumceme .1 ay once bir aile buyugu araya girip eltimle gorumcemi baristirdi. Gecenlerde ben ameliyat oldum gorumcem eltimide alip gecmis olsuna geldi. Ve eltim bana cok.ilgili davrandi hatta istersem yanimda kalabilecegini soyledi. Cocugumla ilgilenmeye calisti yemek getirdi falan. Bende ona tavir yapmadim. Neyse birden eltim gorumcemden gorumcem eltimden cikmaz oldu. Iyi olsunlar tabi herkes iyi olsun ama ben yasadiklarimi soyleneneleri unutamiyorum. Kulagima daha birsuru laflari geldi eltimin. Ben hic bisi olmamis gibi yapip onlara katilamiyorum. Hepimiz ayni yerdeyiz gorumcem eltim kayinvalidem surekli beraber olmaya gezmeye oturmaya basladi ama ben eltimle ayni ortamda olmamak icin yanlarina gitmiyorum. Onlarda cagirmiyo sagolsun napicagimi bilemiyorum dislaniyor hissediyorum ama kendimde gitmiyorum cunku eltim hep ordaa cok.kafama takmaya basladim

Son düzenleme:
Fazla içli dışlı olmamak istiyorsunuz çok normal dışlanmak değil ki bu. Siz mesafe koyuyorsunuz onlar koymuyorlar. Sizin de lafiniz döner aralarında merak etmeyin ve girmeyin bu ortama

Bırakın aralarına almasın varsınlar. Ne gereği var? Oluşturduğunuz mesafeyi ve dengeyi koruyun.
Lafa,söze,huzursuzluğa hiç ihtiyacınız olduğunu sanmam.Çok samimiyet, tez ayrılık getirirmiş.
Gereğinden fazla kimseye değer vermeyin.Kafanız böyle daha rahat olur.

Sizin arkadaşlarınız yada kendi aileniz yok mu yakınlarınızda? Ne güzel işte size bulaşmadan kendileri birlikte vakit geçiriyorlar. Siz de kendi çevrenizi kurun.
Ben tek cocugum sadece annem babam var anne ve baba tarafim hepsi yurtdisinda. Arkadaslarim tabiki var ama koronaa sebebiyle kimsr kimseyle gorusemiyor. Kendi mahallendeki gibi kimseyle sık gorusemiyorsun. Her baktigimda onlari goruyorum ayni avlu icindeyiz sonucta. Calisiyordum isten yenu ayrildim. Belki ondanda bosluga dustum yalniz ve dislanmis hissediyorm

Ay dislanin daha iyi.
Hatta yetmez siz onlari dislayin.
Basiniz agriyacagina yalniz kalin daha iyi.
Ortamlari guzel olsa tamam da oyle pis bir ortama girmektense esinizle varsa cocugunuzla gezin durun.

Dışladıkları yok.
Siz mesafeli duruyorsunuz onlarda sizi çağırmıyor.

Bir sürü olumsuz şeyler yazmışsınız bu insanlarla görüşmemek neden sizi üzüyor ki!
Ben olsam hiç oralı dahi olmam kafama da takmam.

Ben eş tarafı ile görüşmüyorum. Yakın otursaydık eğer birbirleri ile gidiş geliş yaptığında görsem oralı dahi olmazdım.

Bence hepsi üç maymunu oynuyor. Gereksiz samimiyetlikler. Sizin mahallenin canı sıkılıyor galiba. Kim ne yaptı ne etti. Cahillik diz boyu. Sizi de aralarına çekmek istiyorlar herhalde takmayın boşverin hobi edinin.

Ailenin içinde kim huzur bozuyorsa, laf taşıyorsa, ruhunda kötü söz, düşünce barındırıyorsa uzak durun
En önemli yaşamı biçimi huzur ve kaliteli, pozitif enerji veren arkadaş ve akraba

Çok gereksiz bi takıntı olmuş. Bu tip insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…