Esimin Ailesi beni gelin gibi benimseyemedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Merhaba Benim derdim esimin ailesinin Bana davranislari cekiniyorlar desem nedenini bulamiyorum Benim yerime baskasina gelin gibi davraniyorlar esimin amcasinin Karisina karsi Bana olmadiklari Kader Sicak ve iyiler o kiz ortamdayken Sankt dislaniyormusum gibi hissediyorum beni ne ariyip ne soruyolar nede Evime geliyorlar Ama yengesine tam Tersi samimiler uzuluorum en kotusude gelin yerine koyduklari Bana ve esime garip garip davrandi Biz nisanliyken Arkamdan konustu Beni ezmeye calisti Ailesi busekilde bi kotu kalpli Kiza guc veriyorlar ..canm skliyor

ne yazık ki bazı aileler gelinlerini bi türlü sindiremiyorlar.:50:size karşı en başından beri mi böylelerdi?

ne yazık ki bazı aileler gelinlerini bi türlü sindiremiyorlar.:50:size karşı en başından beri mi böylelerdi?

Evet Maalesef hep boylelerdi ben bu Kizla bu hareketleri yuzunden gorusmek istemdm Bana nedenini sorp durdular Saygisizlik oluyor diYorlardi durumu yapilan hareketleri Anlattm hc Birsey deismedi daha da yaklastlar Kiza

Son düzenleme:
Evet Maalesef hep boylelerdi ben bu Kizla bu hareketleri yuzunden gorusmek istemdm Bana nedenini sorp durdular Saygisizlik oluyor diYorlardi durumu yapilan hareketleri Anlattm hc Birsey deismedi daha da yaklastlar Kiza

madem konuşmana rağmen hiçbişey değişmemiş.boşver takma o zaman.eşinle iyiysen bu konuyu dert etme kendine.öenmli olan evinde huzurlu olabilmen.

merak etme zamanla değişiyo bu ben buna örneğim....geçen eşimle konuşuyoduk ..temmuz gibi kaynanaya gitme durumu var ..off dedim hiiiç gidesim yok çok geriliyorum dedim eşime o ablan ve diğer akrabalarınla yine sinirimi bozarlarsa valla polis çağırır rezil rüsva ederim komşu momşu dinlemem herkese rezil ederim dedim...eşimde onlarda konuşmasın artık bende bıktım bu yaptıklarından canını sıkma dedi eğer çoook sinirlenirsende yap dediğini ..ben karımın canını sıkmayın valla gelmez çocuğuda göremezsiniz diye ikaz ettim ....falan deyince vayyy dedim valla eşimde çoook değişme oldu bu 7 yılda...sabırlı ol

eşinin ya da insanların yanında sana "canım" diyip de arkadan kuyunu kazmaktan çok daha iyi. boşver. öyle olsa eşine de inansıramıyorsun... seviyor zannediyorlar.

yakın gözüken herşeyine karışıyor. dedikodunu yapıyor. kötülüyor. böylesi daha hayırılı. hiç yaranmaya çalışma. eşin bir şey derse "aramıyorlar ki" der geçersin.... başına iş alma.

kimi isterlerse onu sahiplensinler
senin onların sevgisine ihtiyacın yok
saygıda kusur olmasın karşılıklı, yeterlidir

ayol sevmezlerse sevmesinler. zorla mı olacak, bana bi elti gelsin karşıma alıp
bak güzel kardeşim aramızda rekabet yok, hep seni sevsinler,hiç umrumda değil, ben bunun için hiç ugrasmadım , ugrasmamda, bu saaten sonrada sevmelerini istemem zaten dicemmm
ah bi elti gelse ahhh!!!!..... herşey çok güzel olacakkk :)))

canım ya takıldığın konuya bak. böyle bir durum varsa bırak sana çekingen davransınlar. senden biraz korksunlar hatta.
walla ben eşimin tarafıyla hep mesafeliyim ve çok rahat ve mutluyuz. ne kadar iç içe ne kadar samimi o kadar sorun. hiç gerek yok.

MErhaba Benim derdim dahada derinlesti ailesinin bu garip davranislari daha dogrusu cahillikleri yuzunden esimden de sogumayaa basladim bunlari bilmiyormiydun diyeceksiniz biliyordum AMA zamanla daha cok cogaldi ayni durumda olup cozebilen varmii

MErhaba Benim derdim dahada derinlesti ailesinin bu garip davranislari daha dogrusu cahillikleri yuzunden esimden de sogumayaa basladim bunlari bilmiyormiydun diyeceksiniz biliyordum AMA zamanla daha cok cogaldi ayni durumda olup cozebilen varmii

Ailenin cahillikleri ile eşinizin ne ilgisi var Allah aşkına? Siz kafayı onları takıp eşinizi huzursuz ediyorsanız evliliğinizin bozulması cok normal :S

bende bi gelinim çok iyi geçinen gelin kaynanalara özeniyorum ama malesef biz onu yakalayamıyoruz kötü değil ama çok soğuk gelin almadık biz kız aldık diyor ama bunu göstermiyor ve bana bunca zamandır bir kere bile kızım demedi olmuyor ben çok uğraştım ama olmuyor umarım sizlerin iyi olur...

13.yıllık evlıyim hala kaynanam beni istemiyor ee bende onları istemiyorum 5 senedirde görüşmüyorum kafam da kulam da rahat:ssz:

yooo aslında tam da gelini gibi davranıyor :27::27:

hahahah bu yoruma cok guldum ama katılmıyor da degılım

konu sahıbı sızın kayınvalıde amcanızın gelınıne kızı gıbı davranıyor ,sıze de gelın gıbı :34:

bazı kayınvalıdeler ,gelınlerı kızarı gıbı goremıyor .sızınkısı de oyle

canım ne kadar resmi olursan o kadar iyi. Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Bırak gelmesinler etmesinler sevmesinler. Bugüne kadar onların sevgisiyle mi yaşadın. Onlar mı vardı hayatında. Boşver takma kafana. Amcanın karısı da senden önce o aileye girdiyse ondan onla daha samimilerdir. İnsanın zoruna gider anlıyorum ama bırak onlar üzülsünler. Sen hiç takma.

bazı aıleler boyledır.benım esımın aılesı de benı kabullenmedı tabı kı ben de onları.annem amelıyat oldu ablası bır gecmıs olsun demek ıcın aramadı bıle.o da gecenlerde bır operasyon gecırdı kayınvalıdeyı kayınpederı aradım gecmıs olsun dedım ama ablasını aramadım.aramam da.bana yaptıgı saygısızlıgı yuzune vursam mı dusunuyorum.sonra da amaann rengarenk ne ugrasacaksın sana uzak olsunlar ıste daha ıyı dıyorum.

Cok tesekkurler cevaplariniz icin haklisiniz beni aslinda rahatsiz etmemesi lazim fakat Benim daha cok Canimi sikan kizlari yerine koyduklari kadin cok tehlikeli olmasi ve biz esimle nisanliyen yaptigi hareketlerle farkettim Bunu bana ve esime zarar vermek istiyicekk mutlulugumuzu cekmeyen birisi bende bu nedenle ondan mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum AMA esimin ailesi maalesef o kadar benimsedilerki kadinin cocugu sanki oz torunlari oldu kadinda kizlari ve bu durum onun bukadar guclenmesi beni endiselendiriyor AMA elimden hicbirsey gelmiyor ne yazikki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X