Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geri adım atmayın, eşiniz istediği zaman gitsin gelsin siz gitmeyin. Sonuna kadar haklısınız bu erkek ailelerinin her şeye muhalefet olup eşler arasında sorun çıkarmalarından gına geldi artık, kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz hala aynı kafa aynı kafa değişmiyorlar. Eşinize kesinlikle sınır çizilmediği sürece gitmeyeceğinizi çocuğunuzu da tek göndermeyeceğinizi belirtin.4 yıldır evliyim ve 2 aylık bir oğlum var. Eşim ailenin en küçüğü ve tek erkek. Annesi ile birbirlerine aşırı düşkünler. Evlenirken eşyalarını toplarken üzüntüden fenalaşıp bayılmıştı kayınvalidem. Evlendikten sonra annesi çok üzülür kaldıramaz hafta 2-3 kez sürekli ziyaretlerine gittik geldik yatıya kaldık hep her gün görüntülü konuştuk. Bu arada benim ailem genelde ayda 1 görüştük veya ben görüştüm eşimin olmadığı zamanlarda. Hamile iken çocuğa kendim bakacağımı çocuğun söz hakkının nasıl büyüyeceğine ben karar vereceğimi söylüyordum. Kayınvalidem o kadar bıakacaksın ki bize atavaksın dedi. Çünkü görümcem öyle yapıyor onun çocuğunu kendi çocuğu gibi bakıyor öpüyor. Görümcemin de işine geliyor. Benden de aynı şeyleri bekledi. Doğumdan sonra çocukla ilgili mesafe koymaya çalıştım. Ben sağa yatırtırdım sola çevirirdi. Çocuk kusardı sütün yaramıyor derdi. Çocuk ağlardı emiyor süt gelmiyor derdi. Bi yere koyardı çocuğu aa çık sevdi burayı derdi. Emziğini elleriyle tutar verir öper bir sürü şey. Eşime öpme konusunu söyledim çocuğun daha bağışıklığı olmadığını bir şey olursa çok üzülürüz öpmeyelim diye söyledim yalnızken uyardı.Velhasıl bir pazar evimde eşimle vakit geçirirken görümce enişte kayınvalide kim varsa bize geldi çocuğu görmeye. Kimse öpmedi çocuğu bu ağzının kenarından öptü. Annem ağzına bu kadar yakın öpmez misin dedim öperim dedi. Öpemezsin dedim öperim dedi öpmeye devam etti. Gün içerisinde de benle sorunu yokmuş gibi normal vakit geçirdik. Ertesi gün görümcem geldi bizle konuşmaya işte eli ayağı tutmuyormuş çok üzülmüş nasıl herkesin içinde öpemezsin dermişim çok büyük saygısızlık yapmışım. Bir daha asla gelmezmiş dokunmazmış. Yani yüzüme gülüp benle konuşmayıp 2-3 gün sonra bize haber yolluyor ve bunu her konu da yapıyor. Eşime söylüyorlar sanki bana karşı olsun diye. Bu sefer eşim de bana hak verdiği için bu konu kapandı. 1 hafta sonra ziyarete gittik yanaktan öpmüyor ama alnından öpüyor bir de minik değil bildiğini salyalı öpüyor. Yatırdığım yerdne başka yere yatırıyor. Çocuk reflülü yanlış tutulduğunda kusuyor. Çocuğu kusturdu. işte sütüm yaramıyormuş çocuğun midesi rahatsızmış ondan kusmuş.1 kere çocuğu abuk subuk tutmaktan düşürüyordu kolunu bacağını çekiyor abuk subuk şeyler yapıyor. Ailemden kimse çocuğu bu kadar hırpalamıyor alırken bana soruyorlar kimse öpmüyor. Annesi ben olduğum için bana saygı duyarak seviyor kendi ailem çocuğu. Aynı şeyi ondan da bekledim ama olmuyor. Eşime diyorum bir kere konuşalım. Olmaz çok üzülür kendini mimlettirirsin diyor. Yani bana saygı duymak için bir adım atmadı kendi çocuğu sanıyor oğlumu.
Ben de son gittiğimde çocuğu vermedim. Oğlumun her şeyine ben bakarım kimseye ihityacım yok ama çocuğa dokunmak istiyorsanız bana güven vermek zorundalar diye düşünüyorum.
Yine yüzüme kimse bir şey demedi. Arkadan kurul toplantısı yapılmış görümcelerim falan. Karar almışlar. Eşim bir daha giderse yalnız gidicekmiş. Ben çocuğu vermiyorsam gitmemin anlamı yokmuş. Eşimde artık bana yükleniyor öpseydi tutsaydı diye. Ya ben senin annenden bir kere anneliğime dair saygı görmedim. Derdimi anlatamıyorum. Azıcık özenli tutup öpmeyseydi çocuğun annesinin ben olduğumu bilseydi böyle olmayacaktı. Bunu yapmamak için temelli ilişkiyi kesiyorlar.
Yani şu an yalvar yakar özür dileyip bi daha çocuklar ilgili nasıl tutarsa severse karışmamamı bekliyor. Oğlunu beni bu şekilde köşeye sıkıştırdı. Nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. Yine direkt benle konuşmadığı arkadam hep konuşulduğu için derdimi anlatamıyorum kendileri yazıyor kendileri oynuyor.
Yanlış düşünüyorsunuz. Bir çocuğu en iyi annesi tanır kadın orada diyor ki yanlış yatırıyor ve bebek kustuğun da sütün yaramıyor diyor, yani kaynanalık yapıyor siz yazıyı afedersiniz ama nerenizle okudunuz? Baştan sona kaynanalık yapan bir kadından bahsedilmiş, daha geçenler de bir bebek biri tarafından öpüldüğü için felç kaldı. Hanımefendi bebekler bizim gibi değil, sizin başınıza gelmedi diye kimsenin başına gelmeyecek diye bir şey yok. Bir süre bebeklerin yüzü öpülmez öpülmezzz ve ben sağlıkçı olarak bunu söylüyorum. Ayrıca sürekli içli dışlı olmanın mantığı nedir ya evlendik diye zırt pırt ailesi ile mi görüşmek zorundayız her şeyin bir dozu var. Fazla samimiyet her zaman tez ayrılık getirir. Saygılı ve sınırlı bir iletişim olmalı.Sizin konunuza hak veren arkadaşları tek taraflı duyduğu konu üzerine böyle yorum yapmalarınınyanlış buluyorum okadar saçma sevenler saymışsınız ki yok öptü yok sağa çevirdi ne var yani torunu sevemez mi ayrıca herkesin içind edenimde anneme öyle bir şey dense bende aynı tepkiyi verirdim sonuçta kadın kötü birşey yapamamış canının canı n evse bunda yani yarın sende babaanne olacaksın umarım aynı duruma düşmezsin
Yıl oldu 2025, herkesin elinde telefon var bir zahmet açın okuyun lütfen ama ya. Hala öpse ne olur diyenler var of...Sizin konunuza hak veren arkadaşları tek taraflı duyduğu konu üzerine böyle yorum yapmalarınınyanlış buluyorum okadar saçma sevenler saymışsınız ki yok öptü yok sağa çevirdi ne var yani torunu sevemez mi ayrıca herkesin içind edenimde anneme öyle bir şey dense bende aynı tepkiyi verirdim sonuçta kadın kötü birşey yapamamış canının canı n evse bunda yani yarın sende babaanne olacaksın umarım aynı duruma düşmezsin
Konu sahibi yeni anne, hassasiyetleri olabilir ki çocuğun reflüsü varmış yani nasıl tuttuğu gerçekten önemli. İnsan bir anlayış gösterir, gelin abartıyor olsa bile. Ayrıca sütün gelmiyor vs. gibi lafların altında iyi niyet yok.Sizin konunuza hak veren arkadaşları tek taraflı duyduğu konu üzerine böyle yorum yapmalarınınyanlış buluyorum okadar saçma sevenler saymışsınız ki yok öptü yok sağa çevirdi ne var yani torunu sevemez mi ayrıca herkesin içind edenimde anneme öyle bir şey dense bende aynı tepkiyi verirdim sonuçta kadın kötü birşey yapamamış canının canı n evse bunda yani yarın sende babaanne olacaksın umarım aynı duruma düşmezsin
Canının canı ise çocuğun sağlığını tehlikeye atmayacak! Tiktokta dolaşacaklarına azıcık bir araştırıp öğrensinler bakalım yeni doğan bebeğin bağışıklık sistemi nasıldır, ufacık bir virüs nasıl ölümcül sonuçlara yol açar. Bu lafın size de ayrıca, siz de üstünüze alının. Elinizde telefonununuz var açın okuyun insanlar neden bebeklerini öptürmek istemiyorlar. Yıl 2025 hala bu cahillikle savaşmak zorunda kalıyoruz, inanılmaz! Ben babaanne olduğumda eğer torunumun sağlığını tehlikeye atarsam, eğer gelinimin gururu ile, psikolojisi ile oynamaya çalışırsam beni de kovsunlar.Sizin konunuza hak veren arkadaşları tek taraflı duyduğu konu üzerine böyle yorum yapmalarınınyanlış buluyorum okadar saçma sevenler saymışsınız ki yok öptü yok sağa çevirdi ne var yani torunu sevemez mi ayrıca herkesin içind edenimde anneme öyle bir şey dense bende aynı tepkiyi verirdim sonuçta kadın kötü birşey yapamamış canının canı n evse bunda yani yarın sende babaanne olacaksın umarım aynı duruma düşmezsin
Oğlu evlenirken bayılmak nedir ya. Bu kaçıncı seviye dramaqueenlik. Şaka gibi bir aile ve kafa yapısı. Allah sabır versin, doğum sonrası bir de bunlarla uğraşmak zor.4 yıldır evliyim ve 2 aylık bir oğlum var. Eşim ailenin en küçüğü ve tek erkek. Annesi ile birbirlerine aşırı düşkünler. Evlenirken eşyalarını toplarken üzüntüden fenalaşıp bayılmıştı kayınvalidem. Evlendikten sonra annesi çok üzülür kaldıramaz hafta 2-3 kez sürekli ziyaretlerine gittik geldik yatıya kaldık hep her gün görüntülü konuştuk. Bu arada benim ailem genelde ayda 1 görüştük veya ben görüştüm eşimin olmadığı zamanlarda. Hamile iken çocuğa kendim bakacağımı çocuğun söz hakkının nasıl büyüyeceğine ben karar vereceğimi söylüyordum. Kayınvalidem o kadar bıakacaksın ki bize atavaksın dedi. Çünkü görümcem öyle yapıyor onun çocuğunu kendi çocuğu gibi bakıyor öpüyor. Görümcemin de işine geliyor. Benden de aynı şeyleri bekledi. Doğumdan sonra çocukla ilgili mesafe koymaya çalıştım. Ben sağa yatırtırdım sola çevirirdi. Çocuk kusardı sütün yaramıyor derdi. Çocuk ağlardı emiyor süt gelmiyor derdi. Bi yere koyardı çocuğu aa çık sevdi burayı derdi. Emziğini elleriyle tutar verir öper bir sürü şey. Eşime öpme konusunu söyledim çocuğun daha bağışıklığı olmadığını bir şey olursa çok üzülürüz öpmeyelim diye söyledim yalnızken uyardı.Velhasıl bir pazar evimde eşimle vakit geçirirken görümce enişte kayınvalide kim varsa bize geldi çocuğu görmeye. Kimse öpmedi çocuğu bu ağzının kenarından öptü. Annem ağzına bu kadar yakın öpmez misin dedim öperim dedi. Öpemezsin dedim öperim dedi öpmeye devam etti. Gün içerisinde de benle sorunu yokmuş gibi normal vakit geçirdik. Ertesi gün görümcem geldi bizle konuşmaya işte eli ayağı tutmuyormuş çok üzülmüş nasıl herkesin içinde öpemezsin dermişim çok büyük saygısızlık yapmışım. Bir daha asla gelmezmiş dokunmazmış. Yani yüzüme gülüp benle konuşmayıp 2-3 gün sonra bize haber yolluyor ve bunu her konu da yapıyor. Eşime söylüyorlar sanki bana karşı olsun diye. Bu sefer eşim de bana hak verdiği için bu konu kapandı. 1 hafta sonra ziyarete gittik yanaktan öpmüyor ama alnından öpüyor bir de minik değil bildiğini salyalı öpüyor. Yatırdığım yerdne başka yere yatırıyor. Çocuk reflülü yanlış tutulduğunda kusuyor. Çocuğu kusturdu. işte sütüm yaramıyormuş çocuğun midesi rahatsızmış ondan kusmuş.1 kere çocuğu abuk subuk tutmaktan düşürüyordu kolunu bacağını çekiyor abuk subuk şeyler yapıyor. Ailemden kimse çocuğu bu kadar hırpalamıyor alırken bana soruyorlar kimse öpmüyor. Annesi ben olduğum için bana saygı duyarak seviyor kendi ailem çocuğu. Aynı şeyi ondan da bekledim ama olmuyor. Eşime diyorum bir kere konuşalım. Olmaz çok üzülür kendini mimlettirirsin diyor. Yani bana saygı duymak için bir adım atmadı kendi çocuğu sanıyor oğlumu.
Ben de son gittiğimde çocuğu vermedim. Oğlumun her şeyine ben bakarım kimseye ihityacım yok ama çocuğa dokunmak istiyorsanız bana güven vermek zorundalar diye düşünüyorum.
Yine yüzüme kimse bir şey demedi. Arkadan kurul toplantısı yapılmış görümcelerim falan. Karar almışlar. Eşim bir daha giderse yalnız gidicekmiş. Ben çocuğu vermiyorsam gitmemin anlamı yokmuş. Eşimde artık bana yükleniyor öpseydi tutsaydı diye. Ya ben senin annenden bir kere anneliğime dair saygı görmedim. Derdimi anlatamıyorum. Azıcık özenli tutup öpmeyseydi çocuğun annesinin ben olduğumu bilseydi böyle olmayacaktı. Bunu yapmamak için temelli ilişkiyi kesiyorlar.
Yani şu an yalvar yakar özür dileyip bi daha çocuklar ilgili nasıl tutarsa severse karışmamamı bekliyor. Oğlunu beni bu şekilde köşeye sıkıştırdı. Nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. Yine direkt benle konuşmadığı arkadam hep konuşulduğu için derdimi anlatamıyorum kendileri yazıyor kendileri oynuyor.
Dahası eniştem görümcemi dövmeye kadar ilerledi. Görümcemi bırakacak eve dönecek diye damadı bir hoş tutuyorlar. O da baban bunu dedi alındım bu bunu dedi alındım diye hep görümcemle haber gönderiyor. Herkes aman damat laf etmesin yuvalarının huzuru olsun diye ağzını açıp bir şey diyemiyorlar. Kumar borcu yaptı 1 milyon eşimin annesi verdi parayı kızımın yuvası dağılmasın diye. İşte diyorum bana güçleri yetti. Benim yuvamı dağıtmaya güçleri yetiyor. Görümcem kör kütük aşık kocasına. Eşini seçeceğini biliyorlar.Bebeği ağzının kenarından öpmek nedir ? Cahil cesareti resmen. Aşırı sinir oluyorum bu insanlara. Sizi takmıyor , kendi oğlunun mutluluğunu da düşünmüyor. Bencil insan. Gitmeyin. Hayat zaten zor bu tip insanla çekilmez hale geliyor.
Saçma olan yeni doğan bebeği öpmekte ısrar etmektir. Bu devirde bilgiye ulaşmak bu kadar kolayken öpücükle hasta olan hatta hayatını kaybeden, sakat kalan bebek haberleri duyuyorken hala öpmekte diretmek bi çeşit zeka geriliği veya kendi torunundan nefret etmekle açıklanabilir ancak. Bir anneyi bebeğimi öpmeyin demek zorunda bırakmak bile başlı başına ayıp, mağarada mı yaşıyorsunuz denir adamaSizin konunuza hak veren arkadaşları tek taraflı duyduğu konu üzerine böyle yorum yapmalarınınyanlış buluyorum okadar saçma sevenler saymışsınız ki yok öptü yok sağa çevirdi ne var yani torunu sevemez mi ayrıca herkesin içind edenimde anneme öyle bir şey dense bende aynı tepkiyi verirdim sonuçta kadın kötü birşey yapamamış canının canı n evse bunda yani yarın sende babaanne olacaksın umarım aynı duruma düşmezsin