esimin ailesi bizi kullaniyormu:-(

Bir insanin baska birinin evladina aile olmasi cok yuksek mertebe isteyen bir sey. oncelikle esinize iyi bir aile olmuslar ki esiniz hala onlarla yasiyor. bunu hic dusundunuz mu?

ote yandan ben bu gelinlerdeki bana kv bakmali almali vs triplerini anlamiyorum. Okudunuz, calisin. kendiniz alin yapin ne istiyorsaniz.

Kayinperim yasli epey zaten beklentim yok benim ondan ama kaynanam nie yapmasinbn iatiyorum.ayri ev ama esim cikmiyo onlarda istemiyo zaten nie anlamadim ben zaten bakarim madi olarak.destek yaparim ama biz ckmayiz diolar ayri eve onuda anlamis degilm.zaten ayni evde olmuyo ev ev ustune.kurulmuyo hepsi sikinti iste bn.esimi sevdugimdn diolayi.susuyorum ezilen bn oluyorum esimle konustum bu konuyu bn rahatsiz olmuyosam.sende ilmicaksin dio yani size anlatuklarimin hepsini anlatim ona ama degisen bisey yok

Eşin onun 2 sine öiene kadar bakmak zorunda ama sendede suç
var bunu neden kabul ettin şimdi bu 2 yaşlının bütün hareketleri gözüne batacak işin zor , istediğin gibi hareket edememek büyük işkence halen bekar gibi kadın kendi evini nasıl istiyorsa 0yle kullanacak bir koltuğun yeri dahi değiştiremiyeceksin ve yaşlı insanlar epeyde bencil olur , bir aşk uğrana dahi olsa katlanmaman gerekti

Farkindayim ama iste cozum bulmaya calisyorum hic ypktan dediklerin hepsini yasiyorum emq 1 yani cozum yok okudugum yprumlardan dolayi bnde zaten bulamiyormki kafayi yemege devam kader iste bnde bununla sinaniyorum belki ama yenilcem gibi duruyo:-(

Bu ikisi öldükten sonra bazı durumlarda rahatlığa kavuşursun bence hamile kal çocuk doğur o yaşlı hiç değilse çocuğuna baksın sende çalış , çalışmaya hayatını terk etme daha çok zorlanırsın evde
Farkindayim ama iste cozum bulmaya calisyorum hic ypktan dediklerin hepsini yasiyorum emq 1 yani cozum yok okudugum yprumlardan dolayi bnde zaten bulamiyormki kafayi yemege devam kader iste bnde bununla sinaniyorum belki ama yenilcem gibi duruyo:-(

56 yasinda daha genc diyorsunuz madem is bulun kayinvalidenize. Ilan verin evlere temizlige kadin bulunur diye. Yazik günah be. Bu durum karsiniza süpriz olarak cikmadi degil mi?? Ne düsündünüz anlayamadim. Evlenirken söyleseydiniz, biz evlenince parayi yardimi unutun basinizin caresine bakin diye. Siz gidip yerlesmissiniz evlerine.

Bir laf var bildigim, " birak evlat edinmeyi anne baba olmayi, yetimin öksüzün basini oksayan cennete gider" derler.

Yapcak tek aey o zaten katlanip durima oturmak bn kendim.ertim kendim buldum kimse zorla o sartlari gore gore evlendirmedi :-(

allah aşkına bu devirde kim kimi evlatlık alıp , bakıp büyütüp besler? bi de insanlar için bizi kullanıyor mı acaba diyorsunuz
ayrıca sizi kullanıp neyiniz var ki onlara devretmişsiniz? sizin de sonuçta ne eviniz var ne de eşinizin çok bir maaşı var?
bence asıl siz şuan onların sırtına yük gibi geldiniz bana. bu şekilde düşünmeniz bana çok doğru gelmedi.
evet ayrı eve çıkıp kendi düzeninizi kurmak istemeniz çok doğal bunu anlıyorum. ancak bu adamların bunda suçu yok. siz de çalışın eşinize destek olun o zaman.

Ne kadar yanlış bir düşünce.ne demek kullanmışlar.
Küçükken bu insanlar baktı büyüttü
O da büyümüş onlara bakıyor
Belli ki başka çocuk da yok
E eşin de büyük ihtimalle kendi okumak istememiş.
Ha tabi zorla okutulmamışsa o başka

Bosanip cocugunun nafakasini ödemeyen insancik çok. .siz neyin yukundesiniz..adamlar evlatlık bakmis büyütmus..bence bosuna kendinize vesvese vermeyin ya bu durumu kabullenin yada Bosanip hayatiniza bakin...

Ben caliyorum zaten ben siktidan yprgunluktan bebek dusurdum yakin zamanda nir onlar icin bn zaten hakimi helal ediyorum karsilik beklemedn madi olarak cok hakkim gecti ama bn kiyamazdim gelnim kurtaj olduktan sonra haftasina ise baslamsina ona gore hava hos agzindan bir ekere duymadim kizim yardimci ilayim.die ya varya kimse menfati olmadan kimseye bakmaz benim.esim.serseri olsaydi onlar bi sekilde kurtulmaya bakarfi nie para getirmiyo cunku kayinpederim bi gun demistiki bana eger oglum okusaydi okutmazdim kim bi tas corbami vercek koydevdagda tasta yardim ederdi bana dedi babalik bumu insan evladina karsiliksiz bakar sadece evladi cani oldugu icin bnce ee bn bunu duyduktan sonra nasil bole dusnmim benim

bize faydası yok diyorsunuz da olmasın zaten

onlarla birlikte oturuyorsunuz

ev kira mı

değilse kira ödemiyorsunuz

kv evde öyle görmüş öyle alışmış

gelin geldi ben de işe gireyim mi diyecek

evin yemeğini temizliğini yapmıyor mu

Evimiz kira yapio temzlik filan sorun borc cok kredi filan evlenirken cekmistik evlenmek icin esim.sabahtan.aksama.kadar calio calismak mecburundan bnde calisyorum ama anca yetiyo yanibi corap alirken bile dusunuyoruz o derece madi sikinti cekiypruz nasil ole alisms beni kendi annem tarlaya mi gitmedi bizi buyitmek icin halada daha cabaliyo bn istiyorum.isinim onlara ama eleimde degil.cok.sogudum bu sebeten dolayo namazlarimda bile yalvardim alaha kafamdaki bu kotu seyleri al.die ama plmuyo hep onlara baktigimdao.seyler geliyo aklima iyi de yapsalar kotu seyleri gpruyo gozum bn bu durumdan kurtulamiyorum:-(

Ya ben evlendikten sonra ayni evde yasadigi icin sikayet edenleri anlamiyorum evlenmeden once nerde yaaayacaginizi konusmadiniz mi bence suan bu durumdan yakinmaniz yersiz... ikincisi siz 56 yasindaki kadinin calismasini nasil dusunebiliyosunuz anlamiyorun belliki o calissa bile siz ayri eve cikamazsiniz cunku sartlar bunu gerektiriyo... ve siz kafanizda ailesinin onu kullandigini oturtmussunuz degisecek bi sey yok... siz bi kendinize dönüp sorun bence ben hangi sartlarda sevdim bu adami hangi sartlarda yasamayi kabul ettim diye... biraz bencilsiniz zira...

Arkadaşım evlenmeseydin o zamn
Bilmiyomuydun bunlar çalışmıyolar ve aynı evde oturacaksınız eşinin kazandığını paylaşcaksınız

Valla sorun çıkarmak için bahane arıyosun masum masum da yazıyosun ama anlaşılıyo işte
Çok canına yettiyse çek restini çık başka eve eşinde geliyosa gelsin gelmiyosa kurtulmuş olursun bu durumlardan
Ne dersin

Kendinize ev kuracak maddi gücünüz olmadan evlenmissiniz
Adamların eve de yerlesmissiniz
Bir de destek bekliyorsunuz
Olduu başka

Hala israrla mesajlarinizda ben istiyorum calissin yaziyorsunuz cok garip... diyelim ki calisti siz nasil ayri eve cikacaksiniz... esiniz ayri eve cikinca onlari unutacak atacak mi oylece...yine destek olacak evlat olarak... sizin bence minnet duymaniz lazim o anneye babaya sokakta yurtta aile nedir bilmeden yasamasini mi tercih ederdiniz? Bi de merak ettigim esiniz de mi beni kullaniyorlar diyo ki siz bu kadar usteliyosunuz?

Demiyoki eşim ne kadar dürüst vicdanlı gerçek ailesi olmamasına rağmen onları atmamış sahip çıkmış gerçek oğulları gibi destek olmuş
Adam gibi adam diye de
İlla bi kötülük çıkarcaklar bi yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…