imtihan dünyası canım. şuan senin gözüne maddi sorunlar geliyor ve bunlar seni mutsuz ediyor.Evimiz kira yapio temzlik filan sorun borc cok kredi filan evlenirken cekmistik evlenmek icin esim.sabahtan.aksama.kadar calio calismak mecburundan bnde calisyorum ama anca yetiyo yanibi corap alirken bile dusunuyoruz o derece madi sikinti cekiypruz nasil ole alisms beni kendi annem tarlaya mi gitmedi bizi buyitmek icin halada daha cabaliyo bn istiyorum.isinim onlara ama eleimde degil.cok.sogudum bu sebeten dolayo namazlarimda bile yalvardim alaha kafamdaki bu kotu seyleri al.die ama plmuyo hep onlara baktigimdao.seyler geliyo aklima iyi de yapsalar kotu seyleri gpruyo gozum bn bu durumdan kurtulamiyorum:-(
Bn kendime.bakarim tuvalet yikar gene helal lokma gecrieim bogazimdan bn onlara muhtac degilmki benim evim var zaten babamdan kklan ama esim ayyri eve cikmak istemiyo.siz beni bencil gorun insan sevdigini ole silemiyo bn ayrilayayom bosanayim.demiyorum zqten bosanmam cunku benimde sucum var bastan bilerek evlendim.sartlari yani esimden.yana sıkintim yok ben evlatlik oldufunu dugunume bi hafta kala ogrendim nasil.silebilrsin ki herseyi birazda uzumdum.durumuna kiyamadim ama baktim herseyibesim yuklenmis ayni.evin.icnde olunca anladim ve kafam karismaya basladi.durum bundan ibaret
Ben calisyorum evlendigimden beri esime destek oluyorum bu arada kayinpederim su an yasli ama eskiden bi sorun yokmus ufak bi hastalik disinda tabi bakmislr sikatan kurtarmislar ama hicmi gelecegi icn kilini kipartmaz insan ayni evdem mecbie oldugum icin yasiyorum akliniza gelebilecek butun ihtiyaclarinibesim karsiliyo ya ben bi dusundvelerden kurtulmak.icin size soruyorum yoksa kotulemek icin yazmadim yeterki kafa katiskligindan kurtulayim:-(
Ben caliyorum zaten ben siktidan yprgunluktan bebek dusurdum yakin zamanda nir onlar icin bn zaten hakimi helal ediyorum karsilik beklemedn madi olarak cok hakkim gecti ama bn kiyamazdim gelnim kurtaj olduktan sonra haftasina ise baslamsina ona gore hava hos agzindan bir ekere duymadim kizim yardimci ilayim.die ya varya kimse menfati olmadan kimseye bakmaz benim.esim.serseri olsaydi onlar bi sekilde kurtulmaya bakarfi nie para getirmiyo cunku kayinpederim bi gun demistiki bana eger oglum okusaydi okutmazdim kim bi tas corbami vercek koydevdagda tasta yardim ederdi bana dedi babalik bumu insan evladina karsiliksiz bakar sadece evladi cani oldugu icin bnce ee bn bunu duyduktan sonra nasil bole dusnmim benim
Bu işte bir terslik var olacaktı:)))Bence okumak isteyen insan okurdu. Ayrıca evlatlık olduğunu öğrenirsen onu istemeyeceğini zannetmesi de çok saçma geldi bana bu terste bir işlik var
Kayınvalidenize kim çocuğunu emanet etsin kiBen bi senelik evliyim ama zoruma.gifiyo kaynanam 56 yasinda genc daha evde oturuyo bu cocklara yardim.edim demek ypk cocuk bak hic yoktan onuda yapmiyo rahat yasamis kayonpederim borclarini kapatiyo arada calisyo bize bi faydasi yok ya ben bole dusunmimde napim.sartlari gordukce eleimde.degil:-(
Evlatlık alan ailelerin sosyo ekonomik yapısı incelendiğinde genelde düşük sosyo ekonomik gruptakilerin daha fazla evlatlık alma girişiminde bulundukları görülüyormuş. Bu şekilde bir yazı okumuştum. Sebebi ise yaşlandıklarında evlatlık çocukların bir nevii sigorta olarak görülmesiymiş.
Yoksa kv kp niz anlattığınız gibi maddi olarak kendilerine zaten zor bakıyorken bir çocuğu alıp büyütmelerinn ne sebebi olabilir? Zaten ona bir yatırım yapamayacakları belliymiş. İlerde çalışır bakar bize şeklinde hesap kitap yapılıp alınmış.
Çocuk için hiç yoktan iyidir belki ama bu kişiler bunu iyilik olsun diye ya da evlat sevgisinden yapmıyor beklenti ve fayda amaçlı yapılan bir şey.
Maksat şirinlik olsunBu işte bir terslik var olacaktı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?