cok ozur dilerim ama siz turkiyede evlat edinmenin ne kadar zor bir sey oldugunu biliyor musunuz? nice yas egitim para kriteri var?
Ya beni anlayan.siz gibi dueuyosnuz yanlis anlamsiysam ama soyle esimin hayatona genel olarak baktigimdae ole gozukuyo bn isyan ermek icin yazmadim inanni sadece seytanami uyuyorum artik saglikli dusunemdigimi dusundugum.icin sizlere sormak istedimEvlatlık alan ailelerin sosyo ekonomik yapısı incelendiğinde genelde düşük sosyo ekonomik gruptakilerin daha fazla evlatlık alma girişiminde bulundukları görülüyormuş. Bu şekilde bir yazı okumuştum. Sebebi ise yaşlandıklarında evlatlık çocukların bir nevii sigorta olarak görülmesiymiş.
Yoksa kv kp niz anlattığınız gibi maddi olarak kendilerine zaten zor bakıyorken bir çocuğu alıp büyütmelerinn ne sebebi olabilir? Zaten ona bir yatırım yapamayacakları belliymiş. İlerde çalışır bakar bize şeklinde hesap kitap yapılıp alınmış.
Çocuk için hiç yoktan iyidir belki ama bu kişiler bunu iyilik olsun diye ya da evlat sevgisinden yapmıyor beklenti ve fayda amaçlı yapılan bir şey.
Ya beni anlayan.siz gibi dueuyosnuz yanlis anlamsiysam ama soyle esimin hayatona genel olarak baktigimdae ole gozukuyo bn isyan ermek icin yazmadim inanni sadece seytanami uyuyorum artik saglikli dusunemdigimi dusundugum.icin sizlere sormak istedim
Calisyorum evlendigimden beri esime madi anlamda drstek oluyorumDiğer konulara bisey diyemem ama aynı evde niye oturuyorsunuz esinizin gerçek ailesi değil sonuçta
Daha ne kadar aynı evi paylasacsksiniz calisiyormussunuz da
8 sene bakmislar vaaay...simdi esin onlara olene kadar kim bilir kac yil bakcak.Ben burda neyi anlatmak istediginizi cok iyi anladim.Hangi gelin omur boyu kv kp bakmak ister.Evlat edinmisler mecbur esiniz gibi yorumlar yapilmis ancak oz anneler nasil 9 ay karninda tasiyip,dogurup buyutuyor karsilik beklemeden ve bir cogu cocuklarinin gelecegini dusunuyor da bunlar oyle 8 sene bakmis sonra yan gel yat.yok onlarin evlerinde kaliniyormus...ben mi yanlis okudum ev madem kira demek ki o evin kirasini odeyen ve evin gecimini saglayan konu sahibi ve esi.Kv.kp.hangi parayla kira odemis de onlarin evinde oturuyor oluyorsunuz.Ha 56 yas cok mu yasli hic de degil.Hasta olurlar bakilir ama burda oyle degil bunlar evlatlara yuk.Ayri eve gitseniz yine onlarin kirasini da siz odeyeceksiniz mecbur cunku gencliginde millet calisirken onlar bi tarafini buyutmus belli.Esine de sor bakalim kendi rahatsiz olmuyormus sende olmaman gerekiyormus madem gitsin senin anne babanin yanina bakalim kac gun durabilecekEsim alindiginda 7yasindaymis iste ole bole buyumus 15 yasinda calismaya baslamis zorla degil ama sartlari gorup yani fakirlikten kendi istemis okumamis iate aynen dediginiz gibi herkesin cekecegi bi cilesi var tesekur edrim yprumundan dolayi arkadasim exxwoman
kv kp evonde kaliyoruz ama kirayi evin masraflarini igneden ipliye kadar biz veriuoruz ya inanki bn hakkimi helea ediyorum benim emegim.geciy bogazlarindan kotu biri degilim ama soz konusu esim gencligini yasqyamamis ustunr basina bakamamis hic cunku bakmakla yukumlu oldugu ve gelecegini dusnumeyen iki insan vamis ortada bn.esimi takdir ediyorum cok iyi temiz kalpli biri ama bunlari gormeden cok bagli onlara bn birak onlari hic demedim ama gercekleride goremiyo ve banada ayni evde yasatarak eziyet ediyo :-(8 sene bakmislar vaaay...simdi esin onlara olene kadar kim bilir kac yil bakcak.Ben burda neyi anlatmak istediginizi cok iyi anladim.Hangi gelin omur boyu kv kp bakmak ister.Evlat edinmisler mecbur esiniz gibi yorumlar yapilmis ancak oz anneler nasil 9 ay karninda tasiyip,dogurup buyutuyor karsilik beklemeden ve bir cogu cocuklarinin gelecegini dusunuyor da bunlar oyle 8 sene bakmis sonra yan gel yat.yok onlarin evlerinde kaliniyormus...ben mi yanlis okudum ev madem kira demek ki o evin kirasini odeyen ve evin gecimini saglayan konu sahibi ve esi.Kv.kp.hangi parayla kira odemis de onlarin evinde oturuyor oluyorsunuz.Ha 56 yas cok mu yasli hic de degil.Hasta olurlar bakilir ama burda oyle degil bunlar evlatlara yuk.Ayri eve gitseniz yine onlarin kirasini da siz odeyeceksiniz mecbur cunku gencliginde millet calisirken onlar bi tarafini buyutmus belli.Esine de sor bakalim kendi rahatsiz olmuyormus sende olmaman gerekiyormus madem gitsin senin anne babanin yanina bakalim kac gun durabilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?