esimin ailesi bizi kullaniyormu:-(

cok ozur dilerim ama siz turkiyede evlat edinmenin ne kadar zor bir sey oldugunu biliyor musunuz? nice yas egitim para kriteri var?

Evet biliyorum.
Evlatlik alma girişimi yazdim bu yuzden.
Evlatlık sadece kurumdan alinmiyor malum.
Bu aile de kurumdan almamistir.

Size evlenirken maddi olarak yardım etmemelerinin nedeni eşinizin evlatlık olması olamaz zira ne öz aileleler evlatlarına yardım etmiyor evlenirken.

Ya beni anlayan.siz gibi dueuyosnuz yanlis anlamsiysam ama soyle esimin hayatona genel olarak baktigimdae ole gozukuyo bn isyan ermek icin yazmadim inanni sadece seytanami uyuyorum artik saglikli dusunemdigimi dusundugum.icin sizlere sormak istedim

Ya beni anlayan.siz gibi dueuyosnuz yanlis anlamsiysam ama soyle esimin hayatona genel olarak baktigimdae ole gozukuyo bn isyan ermek icin yazmadim inanni sadece seytanami uyuyorum artik saglikli dusunemdigimi dusundugum.icin sizlere sormak istedim

Bu bir dereceye kadar doğru evet kullanıyorlar ama çocukken de bakmışlar işte iyi kötü.
Evlatlık almasalardı şimdi onlara kim bakacaktı?
Kp nin emekliliği vs düşünmemiş zamanında. İstese bir şekilde olabilirdi.
Kendinizi doldurmayın bu konuda, sonuçta herkesin çekeceği bir çilesi var...

Esim alindiginda 7yasindaymis iste ole bole buyumus 15 yasinda calismaya baslamis zorla degil ama sartlari gorup yani fakirlikten kendi istemis okumamis iate aynen dediginiz gibi herkesin cekecegi bi cilesi var tesekur edrim yprumundan dolayi arkadasim exxwoman

çokk sacma ılerde bıze baksın dıye evlat buyutmek çok sacma

Diğer konulara bisey diyemem ama aynı evde niye oturuyorsunuz esinizin gerçek ailesi değil sonuçta
Daha ne kadar aynı evi paylasacsksiniz calisiyormussunuz da

Bence art arda çocuk doğur kaynana zaten aynı evde kalmanızı istemez , sen iş hayatına tekrar başlarsan , başka çözümü yok bunun

Esimin vefa borcu var ayri eve ciktigimizda onlari yok sahacagiz saygisizlik gibindusnuyo zaten kv ve kp de cikmamaiz istemiyo babasina cok bagli ne.derse yapio.o yuzdn ayri eve bn cok.istememe.ragmen cikamiyoruz zaten esimi kulanmalarindaki.dusncemde ayri eve cikmamiza karsi gelmelerde etken :-(

Ben calisyorum zaten ayri eve ciksakta madi olarak calistimi veririm kira yrmek vs karsilarim.esimede diyorum ama yok.dio onlarin esimin kafasini karistirdiginidusnuyorum ya bide benim yapamadigimi ve uzuldugumu goruyolar acimiyolar tamm bn sevgim ugruna.hata yaprim ayni.evde yapabilcegimi dusundum ama olmadi yan ayri eve cikarsak kimse olmicek.sinucta bnim.kafam almiyo bunu

8 sene bakmislar vaaay...simdi esin onlara olene kadar kim bilir kac yil bakcak.Ben burda neyi anlatmak istediginizi cok iyi anladim.Hangi gelin omur boyu kv kp bakmak ister.Evlat edinmisler mecbur esiniz gibi yorumlar yapilmis ancak oz anneler nasil 9 ay karninda tasiyip,dogurup buyutuyor karsilik beklemeden ve bir cogu cocuklarinin gelecegini dusunuyor da bunlar oyle 8 sene bakmis sonra yan gel yat.yok onlarin evlerinde kaliniyormus...ben mi yanlis okudum ev madem kira demek ki o evin kirasini odeyen ve evin gecimini saglayan konu sahibi ve esi.Kv.kp.hangi parayla kira odemis de onlarin evinde oturuyor oluyorsunuz.Ha 56 yas cok mu yasli hic de degil.Hasta olurlar bakilir ama burda oyle degil bunlar evlatlara yuk.Ayri eve gitseniz yine onlarin kirasini da siz odeyeceksiniz mecbur cunku gencliginde millet calisirken onlar bi tarafini buyutmus belli.Esine de sor bakalim kendi rahatsiz olmuyormus sende olmaman gerekiyormus madem gitsin senin anne babanin yanina bakalim kac gun durabilecek

Konu sahibi sen esini madem seviyorsun basanmsk istemiyorsun...ayri eve cikmak hayal bile etme cunku iki evin kirasi ustunuze kalacak belli...en iyisi biraz artist ol.Calisiyorsun kv.calismiyor madem ev isi yemek bunlari yapsin.Yorgunum hastayim tut bi yol.Anne iyiki varsin yemek ev islerini hallediyorsun Allah razi olsun...insan calisinca cok yoruluyor de bi ise yarasin baska yolu yok.Obuur turlusu zarar fayda degil hem esinle aran bozulur delirdiginle kalirsin.

kv kp evonde kaliyoruz ama kirayi evin masraflarini igneden ipliye kadar biz veriuoruz ya inanki bn hakkimi helea ediyorum benim emegim.geciy bogazlarindan kotu biri degilim ama soz konusu esim gencligini yasqyamamis ustunr basina bakamamis hic cunku bakmakla yukumlu oldugu ve gelecegini dusnumeyen iki insan vamis ortada bn.esimi takdir ediyorum cok iyi temiz kalpli biri ama bunlari gormeden cok bagli onlara bn birak onlari hic demedim ama gercekleride goremiyo ve banada ayni evde yasatarak eziyet ediyo :-(

Zara-6666beni anlamaya calistigin icin cok tesekur ederim inannki bn.durmdan kurtulmak icin yazdim cerasiz oldugum.icin cunku aileme anlatamiyorum.uzulirler die icm icimi yiyo kafamdan bi turlu atamiyorum.saplanti oldu bende bu dusnce ya benim kendi babam.erkek kardesim nasil ustune dusuyo ev aldi ona gelecegi icin okuutu babalik bu benim bildigim sen calis oglum bn emekli olmayayim demek.degil yanlismiyim bn ya:-(

Bi kendi yaptik dugunumuzu kredicektik ve borc oduyoruz cun esim birikim yapamamis ev gecindirgi icin dugunumzde bi lira yardimda bulunamadilar cunku.birikim yo bn asgari ucretle gecinem biriyim.esimde hemen hemen ayni biz hem.ev bakiyoruz.hrm borc oduyoruz kv calisin dedim.onceki yorumlarda arkasindayim lafimin ben 61yasinda ev temizligine giden teyze gordum ya ogluna yardim ediomus beni kv saglik sorunu yok istese varya evde cocuk bakar saga sola gundelige gider o calisin bn yataim.demiyorum insanlik namina yardim.edebilr.diyorum zaten kizim bm calisyim.dese ben calistormam ki bana niyet onemli

Bile isteye evlenmissin bu saatten sonra ne dersen esinle aran bozulur.Bastan kabul etmemek gerekirdi.Evet bazi seyleri yasamadan anlayamiyoruz ama bu beraber yasayip aileye bakma konusunda ailen hic mi kizim bi dur düşün demedi?Dediyse ve sen dinlemediysen biz ne diyebiliriz ki ..Allah kolaylık versin zor bir durum.

Konustular tabi vazgecirmeye calistilar ama esimi cok seviyorum cok iyi niyetli biri vazgecemedim iste pisman degilim esimden dolayo ama.ayri eve cikma.konusnda esimin kafasina girmelerini haedemiyorum ya genciz biz yasayin hayatinizi demek yerine zora sokuyolar isi

Hersetde gerivcekilmisler hayata esimin icind aynisi yapmislqr tamam ev almay dugununu yapma olabilr insanin.oz ailesi yapmiyo bazen ama bi insanin.eli ekmek tutiyo diede yan gel yat olmamli hayat rvlat buyitmek.bu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…