Eşimin ailesi çocuklarına fazla düşkün

Canım eşimde de anası babasıda evlenene kadar hiç iletişimleri hatta sevgi bile yoktu
Evlendik kv kp oğluuum oğluuum oldu kocamda anaam babam oldu
Imza atınca oğulları kıymete biniyo
nereden biliyorsunuz sevgilerinin bile olmadığını.anlamanız için mesela ne yapılmalı.

nereden biliyorsunuz sevgilerinin bile olmadığını.anlamanız için mesela ne yapılmalı.

10 yıl birliktelikten sonra evlendim
Arada bişey yok yakınlaşsınlar diye sürekli biaradaydım ordan biliyorum

Sizin oğlunuz çok ağır hasta olsa biyandanda kanser şüphesi siz onu tekbaşına bırakıp 10 gün tatile gider misiniz ?

Benim esim ve kayinvalidm hic anlasamazlardi oyuzden hep tartisirlardi kv esime mumkunse biz seninle pek bi konu hakkinda konusmayalm derdi.. Kucukken onlari cok defa biraktigi icin ama simdi oyle degiller iyiler esim hep der bana annemi sevdirdin allah razi olsn diye ama kv kiymet bilmiyo o ayri

her ailenin sevgi anlayışı,davranışı farklıdır.kocanın bu durum zoruna gitseydi ailesiyle görüşmezdi her halde.demek ki o da umursamadı.ne olursa olsun karışmayın.

her ailenin sevgi anlayışı,davranışı farklıdır.kocanın bu durum zoruna gitseydi ailesiyle görüşmezdi her halde.demek ki o da umursamadı.ne olursa olsun karışmayın.

Kızları öksürse ortalığı ayağa kaldıran oğluna gelince böyle yapıyosa onun sevgisine ...
Karışmıyorum zaten artık benden uzakolsunlar yeter

kocan ne diyor bu duruma.
Evlenmeden önce pek evle alakası yoktu tek eve çıkmak istiyodu görmemek için
Şimdi aynı evde yaşamak istiyo onu yapması için başkasıyla evlenmesi lazım
Maddi manevi bitirdiler adamı ki durumları okadar iyiki ayda 8 bin giriyo evlerine ama hep para yok

buna kocan sebep oluyor değil mi.görmemek için ayrı eve çıkmak isteyen adam şimdi birlikte yaşamak istiyorsa sorun daha çok kocanda bence.hatayı hep karşıda aramayın

buna kocan sebep oluyor değil mi.görmemek için ayrı eve çıkmak isteyen adam şimdi birlikte yaşamak istiyorsa sorun daha çok kocanda bence.hatayı hep karşıda aramayın

Îyî De eskiden hep bağırıyolarda şimdi canımm oğluum diyolar oda sevgiye hasretki geçmişi unutuyo

Îyî De eskiden hep bağırıyolarda şimdi canımm oğluum diyolar oda sevgiye hasretki geçmişi unutuyo
eee gene sorun kocan da.aile bu sever de döver de dermişim
bu arada ailen sana hiç bağırmadı mı.bağırdılar diye uzaklaştın mı bağırdılarsa

eee gene sorun kocan da.aile bu sever de döver de dermişim
bu arada ailen sana hiç bağırmadı mı.bağırdılar diye uzaklaştın mı bağırdılarsa

Hayır ne annem ne babam birkez olsun ne bağırdılar ne kırıcı söz kullandılar
Onları çok seviyorum çok anlayışlılar
Eşimde herzaman söyler kv kp başüstünde taşırım sen olmasanda der
Ben hep sevgi gördüm sevgisiz insanları anlayamıyorum

her bağırış sevgisizlikten değildir.hatalıdır,hatasından dönmez bağırarak kendine gelmesini sağlamak da isteyebilirler.lütfen herkesi kendi ailenizle karşılaştırmayın hata yaparsınız.bak eşine göre ailesinin bağırmasının sakıncası yokmuş ki birlikte yaşamayı bile düşünüyor.

Kendilerini acındırdıkları için birlikte yaşamak istiyo başka sebebi yok
Konuyu saboteledik

EL KIZI OLDUĞUNU ONLARIN HATIRLATMASINA İZİN VERME CNM SENDE SEVİYENİ KORU O ZAMAN

EL KIZI OLDUĞUNU ONLARIN HATIRLATMASINA İZİN VERME CNM SENDE SEVİYENİ KORU O ZAMAN

Nasıl oldu da bunu yazma gereği duydunuz gerçekten anlamadım seviyesiz olduğuma nasıl kanaat getirdiniz, beni ne kadar tanıdınız iki mesajda? Foruma bazen bakıyorum da karşısındakini anlamadan dinlemeden yapılan yorumlar konu sahibini de yanlış yönlendiriyor ya da kafasını karıştırıyor, sırf bu yüzden yazmak için tereddüt etmiştim haklı da çıktım kendimi bunun dışında tutuyorum... Yorum yapmak için yapmayın, ben son mesajımda konuyu kendi açımdan kapattım zaten onu bile okumamışsınız.

SANA SEVİYESİZ DİYEN KİM LAFI ANLAMAK İSTEDİĞİNİZ YERDEN ANLIYORSUNUZ, NE DEMİŞSİN MSJINDA EL KIZI OLDUĞUMU UNUTTURMUYORLAR E BENDE ÇOK MUHATTAP OLMA SEVİYENİ KORU DEDİM NE VAR BU LAFTA :) ÇOK ALINGANSIN TATLIMM

seviye korumakla alakası yok ki konunun kimsenin bana bişey yaptığı yok ki kaldı ki ben önceki mesajımda nasıl bir tavır içinde olduğumu da yazdım. mevzu bir ailenin parçası gibi hissedememek, bundan ötürü yabancılık duymak. seviye bana ne katacak bu noktada?

onlar senin gerçek annen baban olmadıgına göre
sende onların kızı degil gelinisin
sana kızı gibi davranmalarını bekleme

Bu bana doğru gelmiyor kv biraz kendine dönüp bakmalı, kendi kızı diye kızına gösterdiği imtiyazı el kızı diye geline göstermemezlik yapmamalı. sonuçta gelin de bir annenin kızı ve damada emanet ediyor bir manada kızını. kv öz kızına nasılsa gelinine de öyle olmalıdır. Hiçbir şey olmasa insanlık adına böyledir bu. Tıpkı bir annenin üvey çocuğuna analık edebilmesi gibi.

Daha once hic ogullarini umursamayanlar bile evlenince oglum da oglum diye yirtiyorlar kendierini eslerimizde hazir duruyor anne kuzusu olmaya zaten

Aynen ya. Benim eşimde yıllarca başka şehirde tek başına yaşamış. Bir Allahın kuluda bu çocuk orda naptı dememiş, nişanlandık evlendik iyice kıymete bindi. O benim zaten en kıymetlim de, kendisi bile demişti, kıskandılar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…