- 24 Eylül 2013
- 9.839
- 32.208
- 748
- Konu Sahibi Ecrin beytas
SiZin kendi profil resminizden haberiniz var değil miNe diyosun ya delimisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SiZin kendi profil resminizden haberiniz var değil miNe diyosun ya delimisin
allahaşkına yani ben mi deliyim ckdkdkdkdk şimdiAhahahahahahah. Siz öyle deyince bi baktım profil resmine. Kopuyorum şu an ahahahaha
Komikmi başına gelirse gorursunAhahahahahahah. Siz öyle deyince bi baktım profil resmine. Kopuyorum şu an ahahahaha
Tabi komik. Ayrıca mi ayrı yazılır.Komikmi başına gelirse gorursun
Oruç zamanında vermiyorlardi yeme ayip felan diyorlardi onumden yemegi aliyorlardi
Evet komik.Komikmi başına gelirse gorursun
Hee ben beraber yaşamak zorundaymışım diye okudumAma onlarla yaşamıyorum yazmış. Ben mi yanlış anladım?
Konu sahibi, kötü aileden önce işe yaramaz, vasıfsız kocaya denk geldim diye düşünüyor musun?
Hayır mutfakta domates yerken onumden aliyorlardiŞimdi böyle parça parça olunca bir de karşı tarafı dinlemek lazım
Yeme ayıp diyorlardı demişsiniz
Nerede nasıl yediniz
Yani salonda kp önünde yiyince kP gelin neden oruç tutmuyor gebe mi diye sorarsa adetli demek uygun düşmez diye mi düşündüler
Yoksa mutfakta yediğiniz bir kap yemeği mi aldılar önünüzden
Sonuçta hiç mi ayrı eviniz olmadı
Bir yıldır evlisin biraz orada biraz burada hayat mı olur
Eşinin işi yok mu
Bebek olursa olsun oturursun evinde herkes doğurup kv evine mi taşınıyor
Şimdi bana olaylar ilginç geldiEvet komik.
Ay üç yaşında filan mısınız? Vermeseydiniz.Hayır mutfakta domates yerken onumden aliyorlardi
Çocuk nereden çıktı? Telefondan yazınca bu profiller farklı mı görünüyor ya? Ay çocuk varsa cidden akıl filan uçmuş belli ki. Daha eviniz yok, çocuğa nerede bakacaksınız?Oraya gidiyorsunuz eziyet görüyorsunuz. Sonra kendi ailenize gidiyorsunuz, olay çıkarıp çağırıyorlar.
Eee? Sizin ev nerede?
Kendinize ait bir düzen kurmadan neden evleniyorsunuz?
Daha nerede yaşadığınız belli değil, nerede yaşayacağınız da belli değil, bunun kararını bile siz veremiyorsunuz. Sanki kendinize bakabiliyormuşsunuz gibi bir de çocuk yapıyorsunuz.
Biz ne diyelim şimdi?
Suç ailesinde değil ayrıca; eşinizde.
Böyle ezik adamları koca yaparken ne düşünüyorsunuz anlamak güç.
Ağzını açıp kendini ve eşini koruyamayan adama nasıl saygınız kalıyor da "sabret" dediğinde "peki bey" diyebiliyorsunuz?
Arada bir yerde hamileyim yazmışAy üç yaşında filan mısınız? Vermeseydiniz.
Çocuk nereden çıktı? Telefondan yazınca bu profiller farklı mı görünüyordu ya? Ay çocuk varsa cidden akıl filan uçmuş belli ki. Daha eviniz yok, çocuğa nerede bakacaksınız?![]()
HamileeeeeeeeeAy üç yaşında filan mısınız? Vermeseydiniz.
Çocuk nereden çıktı? Telefondan yazınca bu profiller farklı mı görünüyor ya? Ay çocuk varsa cidden akıl filan uçmuş belli ki. Daha eviniz yok, çocuğa nerede bakacaksınız?![]()
Saf kendisi
Hamileyim ve bebegimi bekliyorlar şuan onalrla yasamiyorum eşimle birlikte başka yerdeyim ama oraya gidicekmisiz ama ben gitmicem esim gidersede git dicem
Ay üç yaşında filan mısınız? Vermeseydiniz.
Çocuk nereden çıktı? Telefondan yazınca bu profiller farklı mı görünüyor ya? Ay çocuk varsa cidden akıl filan uçmuş belli ki. Daha eviniz yok, çocuğa nerede bakacaksınız?![]()
En azından çocuk yapmazdım şimdi bilinmiyor diyeceksınız ama sağlık ocakları pekala ücretsız hizmet verıyorlarArkadaşlar hemen saldırı moduna geçmişsiniz kız küçük herhalde. Konuşacak kimsesi yok ve burada bizlerden akıl almaya çalışıyor.
Siz kaç yaşındasınız? Bu kadar sıkıntı varken evlenip hemen çocuk olduğuna göre maddi bir geliriniz de yok galiba? Eşiniz ne iş yapıyor? Ailesi hakkında kötü konuşmayın eşinize, safsa ters tepebilir. Siz baştan eşinizle ne konuştunuz? Birinin başını kapatma vs ? Karadeniz ve Doğu bölgelerinde böyle istekler yaşayan ve sıkıntılar duymuştum. İnsanları ayırıyor değilim ama kalabalık yaşama, aynı evde bir sürü aile ve baş kapatma tarzı şeyler anlattınız. Hangi bölgede geçiyor bunlar? Siz bu konuda daha önce eşinizle konuşmadınız mı?