• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi cok kötü

Oruç zamanında vermiyorlardi yeme ayip felan diyorlardi onumden yemegi aliyorlardi

Şimdi böyle parça parça olunca bir de karşı tarafı dinlemek lazım

Yeme ayıp diyorlardı demişsiniz

Nerede nasıl yediniz

Yani salonda kp önünde yiyince kP gelin neden oruç tutmuyor gebe mi diye sorarsa adetli demek uygun düşmez diye mi düşündüler

Yoksa mutfakta yediğiniz bir kap yemeği mi aldılar önünüzden

Sonuçta hiç mi ayrı eviniz olmadı

Bir yıldır evlisin biraz orada biraz burada hayat mı olur

Eşinin işi yok mu

Bebek olursa olsun oturursun evinde herkes doğurup kv evine mi taşınıyor

Ama onlarla yaşamıyorum yazmış. Ben mi yanlış anladım?

Konu sahibi, kötü aileden önce işe yaramaz, vasıfsız kocaya denk geldim diye düşünüyor musun?
Hee ben beraber yaşamak zorundaymışım diye okudum :KK67: algıda seçicilik iste alışmışım öyle konulara

Şimdi böyle parça parça olunca bir de karşı tarafı dinlemek lazım

Yeme ayıp diyorlardı demişsiniz

Nerede nasıl yediniz

Yani salonda kp önünde yiyince kP gelin neden oruç tutmuyor gebe mi diye sorarsa adetli demek uygun düşmez diye mi düşündüler

Yoksa mutfakta yediğiniz bir kap yemeği mi aldılar önünüzden

Sonuçta hiç mi ayrı eviniz olmadı

Bir yıldır evlisin biraz orada biraz burada hayat mı olur

Eşinin işi yok mu

Bebek olursa olsun oturursun evinde herkes doğurup kv evine mi taşınıyor
Hayır mutfakta domates yerken onumden aliyorlardi

Oraya gidiyorsunuz eziyet görüyorsunuz. Sonra kendi ailenize gidiyorsunuz, olay çıkarıp çağırıyorlar.
Eee? Sizin ev nerede?
Kendinize ait bir düzen kurmadan neden evleniyorsunuz?
Daha nerede yaşadığınız belli değil, nerede yaşayacağınız da belli değil, bunun kararını bile siz veremiyorsunuz. Sanki kendinize bakabiliyormuşsunuz gibi bir de çocuk yapıyorsunuz.
Biz ne diyelim şimdi?

Suç ailesinde değil ayrıca; eşinizde.
Böyle ezik adamları koca yaparken ne düşünüyorsunuz anlamak güç.
Ağzını açıp kendini ve eşini koruyamayan adama nasıl saygınız kalıyor da "sabret" dediğinde "peki bey" diyebiliyorsunuz?

Şimdi bana olaylar ilginç geldi
Hanım kızımızın yaşı küçük gibi
Özellikle adetliyken yemek vermemek kısmına takıldım
Çıkarsın dışarı yersin bir şeyler ya da kocana söylersin
Ya ev tutarsın ne bileyim ya koca da çok pasif normal mi

bu durum normal mi bence ben deli değilim benden deli olanlar var
Neden erken evlenıyorsunuz mesela
Kocanızın evi bile yok adam gıbı
Bir de hamilesiniz neden yani

sabredeceksiniz kocanız demiş

Hayır mutfakta domates yerken onumden aliyorlardi
Ay üç yaşında filan mısınız? Vermeseydiniz.
Oraya gidiyorsunuz eziyet görüyorsunuz. Sonra kendi ailenize gidiyorsunuz, olay çıkarıp çağırıyorlar.
Eee? Sizin ev nerede?
Kendinize ait bir düzen kurmadan neden evleniyorsunuz?
Daha nerede yaşadığınız belli değil, nerede yaşayacağınız da belli değil, bunun kararını bile siz veremiyorsunuz. Sanki kendinize bakabiliyormuşsunuz gibi bir de çocuk yapıyorsunuz.
Biz ne diyelim şimdi?

Suç ailesinde değil ayrıca; eşinizde.
Böyle ezik adamları koca yaparken ne düşünüyorsunuz anlamak güç.
Ağzını açıp kendini ve eşini koruyamayan adama nasıl saygınız kalıyor da "sabret" dediğinde "peki bey" diyebiliyorsunuz?
Çocuk nereden çıktı? Telefondan yazınca bu profiller farklı mı görünüyor ya? Ay çocuk varsa cidden akıl filan uçmuş belli ki. Daha eviniz yok, çocuğa nerede bakacaksınız? 🤯

Çocuk nereden çıktı? Telefondan yazınca bu profiller farklı mı görünüyordu ya? Ay çocuk varsa cidden akıl filan uçmuş belli ki. Daha eviniz yok, çocuğa nerede bakacaksınız? 🤯
Arada bir yerde hamileyim yazmış

Çocuk nereden çıktı? Telefondan yazınca bu profiller farklı mı görünüyor ya? Ay çocuk varsa cidden akıl filan uçmuş belli ki. Daha eviniz yok, çocuğa nerede bakacaksınız? 🤯
Hamileeeeeeeee
Artık aşk bebeği bu ilginç karşılayamıyorum artık

Arkadaşlar hemen saldırı moduna geçmişsiniz kız küçük herhalde. Konuşacak kimsesi yok ve burada bizlerden akıl almaya çalışıyor.
Siz kaç yaşındasınız? Bu kadar sıkıntı varken evlenip hemen çocuk olduğuna göre maddi bir geliriniz de yok galiba? Eşiniz ne iş yapıyor? Ailesi hakkında kötü konuşmayın eşinize, safsa ters tepebilir. Siz baştan eşinizle ne konuştunuz? Birinin başını kapatma vs ? Karadeniz ve Doğu bölgelerinde böyle istekler yaşayan ve sıkıntılar duymuştum. İnsanları ayırıyor değilim ama kalabalık yaşama, aynı evde bir sürü aile ve baş kapatma tarzı şeyler anlattınız. Hangi bölgede geçiyor bunlar? Siz bu konuda daha önce eşinizle konuşmadınız mı?

Kendine saygı duymayana kimse saygı duymaz.
Eşiniz de duymayıp sabret diyerek geçiştiriyormuş.
Onlar öyle yapınca öyle bir carlayacaksınız ki çenenizden korkacaklar.
Siz öyle sinince onlar sizi daha da çok eziyorlar.
Regl iken ne demek yemek vermemek, inadına gider yerim, başımı mı kapatmaya çalışıyorlar olur olmadık yerde elbise giyerim. Başkası benim fikrime, bedenime, tercihine saygı duymuyorsa ben onlara hiç durmam.
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz nasıl kocalarla evleniyorsunuz şaşkınlık içindeyim.

Hamileyim ve bebegimi bekliyorlar şuan onalrla yasamiyorum eşimle birlikte başka yerdeyim ama oraya gidicekmisiz ama ben gitmicem esim gidersede git dicem

Kendisi söyledi.
"Yeni doğan bebek tuzlanır" mı diye aratıp ekran görüntüsünü profil fotosu yapmış zaten.
Niye böyle bir arama yapmış onu da anlamadım. Kayınvalide isterse tuzlar, istemezse tuzlamaz. Her şeye onlar karar veriyor zaten.

Arkadaşlar hemen saldırı moduna geçmişsiniz kız küçük herhalde. Konuşacak kimsesi yok ve burada bizlerden akıl almaya çalışıyor.
Siz kaç yaşındasınız? Bu kadar sıkıntı varken evlenip hemen çocuk olduğuna göre maddi bir geliriniz de yok galiba? Eşiniz ne iş yapıyor? Ailesi hakkında kötü konuşmayın eşinize, safsa ters tepebilir. Siz baştan eşinizle ne konuştunuz? Birinin başını kapatma vs ? Karadeniz ve Doğu bölgelerinde böyle istekler yaşayan ve sıkıntılar duymuştum. İnsanları ayırıyor değilim ama kalabalık yaşama, aynı evde bir sürü aile ve baş kapatma tarzı şeyler anlattınız. Hangi bölgede geçiyor bunlar? Siz bu konuda daha önce eşinizle konuşmadınız mı?
En azından çocuk yapmazdım şimdi bilinmiyor diyeceksınız ama sağlık ocakları pekala ücretsız hizmet verıyorlar
Benim bir teyzem var böyle küçük yaşta evlendi annem yalvardı çocuk yapma diye

jdjsjssjs annemi çok dinleyip çocuk yaptı şimdi boşandı çocuğa kendi bakıyor bakmak denilirse
Çok pişman....

hemen hemen benzer konulardan dolayı boşandılar

Back
X