ah kızlar ah şu eş tarafı neden böyle olur bilmem :S çok sıkıldım çooookkkk. bir kaynanam varki başa bela. boyna laf sokar yattın kalktın yaptın yapmadın içtin yedin kısacası herşeye... bunlara kilom ve hastalıklarımda dahil.. ama her bokada laf edilmezki canım. yemin ederim canım burnumda böyle. kahretsinki beraber oturuyoruz 4 senedir. 2. senemde 1 sene ayrı eve çıkmıştık ama geri geldik mecbur. eşimin düzenli işi yok bi girio bi çıkıo sıkıştık kira falan çok geldi geri geldik. artık böyle bavulumu toplayıp gidesim var. bi tek eşimi sevdiğimden katlanıyorum ama artık oda yetmiyor... bide eşimin teyzesi tam bir baş belası evlendiğim günden beri uğraşır benle ağıza alınmayacak küfürlermi etmedi gelip gidip lafmı sokmadı bide şerefsiz öyle bi şerefsizki kaynanama anlatıyorum böle böle die hemen gidio kaynanamda ona dio oda yemnler edimuş demedim öyle die hoooopppp kaynanamda kardeşine inanıo... ben böle sülale görmedim. hepsi birbirinin ardından sayar yüzlerine güler. hepsi bi laf sokma derdinde. eee kaynanamda bizden dert yanıyo tabi herkese laf söylettirio ... onu bunu bıraktım hadi geçti sustum yuttum. ama o teyzesinin ettikleri tak dedirtti canıma. dedimki buna gel madem konuşalım kaynanmlar kayınpeder falan yüzleşelim gelmedi. bende bidaha gelme dedim. kaynanamada söyledim o gelirse ben giderim dedim. oda gelmicek dedi. aradan 2 hafta falan geçti. bayramın 1. günü gelmezmi. anam çıldırdım ya gittim eşyalarımı falan topladım giidicem artık kafaya koydum bi kere. kaynanama dedim gdiyorum.oda gidersen git demezmi!!! sinrimden camı indirdim keşke indirmeseydim zararı bana oldu... el yarıldı 7 dikiş bide dikişe az kalmış bikaç kesik... gittim annmlere 3 gün kaldım bi kere aramadı nasıl oldun die.mecbur geri geldik. kayınpeder konuştu eşimle benle.yok o teyze gelirmişte gelince odama geçeymişimde bilmemne. bikaçgündür hala kaynanamların evinde kalıyoruz. ev boğuyo beni napcam artık bilmiyorum. maddi olarakta sıkışığız 20 bin kadar borcumuz var kirayada çıkamıyoruz ama burda kalamıyorumda napcam bilmiyorum.size sorum şu bu sülaleden kurtulmak için bu evden kurtulmak için sevdiğim eşimden boşansammı? yoksa kalıp bunları çekmeye devammı etsem

çekemiyorum ama bi an kaynanamı doğrucakmışım gibi hissediyorum

( napıcam bilmiyorum.