Eşimin ailesi evden ayrilmamizi istemiyorlar?

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
285
99
303
eşimin askerden gelmesine 10 ay var ve simdiden plan kurmaya basladilar kirada dublex evde oturuyoruz ust cati katini bize vericeklermis arayi kapatip. Eltim cikti sira bize geliyor ama kira fiyatlari cok yuksek diye cikarmak istemiyorlar. Bende kalmak istemiyorum cunku babasi esimle cok tartisiyolar ufacik konuyi uzatip sabaha kadar konusuyor yeri geliyor dovuyor ben ise daha 20 yasindayim koca evin yukunu tasiyamiyorum 2 kucuk gorumcem var onlari odada tek birakip odama gidemiyorum esimle tartissak hemen kayinvalidem esime ben sana demedim mi evlenme diye vs vs seyler soyluyor gercekten biktim bu aoleden bize etmediklerini birakmadilar sizce ne yapmaliyim kendi memleketimde yasamamizada izin vermiyorlar neymis onlarin sehrinde kalcakmisiz dinlemeyip gitsek hayati zindan edecekler bosandirmak istiycekler buyuyle muskayla aramizi bozucaklar kizlar cok bunalindayim yardimci olun lutfen

Yangından ne kaçırıyordunuz da bu yaşta evlendiniz be güzelim??

1- boşanırsın
2- kocan gelir, çalışıp ayrı eve çıkarsınız
3- o evde köle gibi yaşayıp 3 yıl sonra çocuklarım var nasıl boşanacağım diye konu açarsın.

Ayrı ev açamayan adamdan koca olmaz.

evli adam hala babasından dayak mı yiyor? yuh!
o zaman hazırlıklı ol, eşin askerden gelip de sen ayrı ev diye inat ettiğinde, dayak sırası sana da gelebilir.
hem askerlik yapmamış adamla niye evlendin ki? keşke sözlü kalsaydınız.

Sen o evden zor ayrılırsın. Kocanı dövenler sana çiçek uzatmaz heralde...
Keşke askere gittikten sonra evlenseydiniz. Ayrı ev istiyorum diye de şart sunsaydın.
Çok zor senin durum.

Eltin bi şekilde kaçıp kurtulmuş , sende şansını zorla. Şiddetin kol gezdiği bir evde sıra sana da gelecektir , ki gelmese bile eşine yapılmasıda son derece onur kırıcı .
Bütün gün babası ile tartışıp zaman zaman tokadını yiyen eşin ... tüm bunların öfkesini senden çıkaracaktır .

Bu yazdıklarım bu saaten sonra yapacakların ... ha iş buraya gelene kadar ne yapmamalı idin ? Bu yaşta , iş güç askerlik vs halledilmeden aile himayesinde evlenmemeliydin !

Bu evlilik olayını kolay bi nane sanıyorsunuz da , gerçeklerle yüzleşince iş işten geçmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…