33 haftalık hamileyim ama eşimn ailesi ile sorunlar yüzünden hamileliğimi yaşayamıyorum... eşimin kardeşinin 9 ay önce kızı oldu. Ve kardeşiyle evlenmeden önce bir sürü sorun yaşamıştık biraz kıskanç bir yapıya sahip erkek olmasına ragmen. tam bu sorunları hallettik bu sefer onun çocugu olunca bana kısır muhabbeti yapmaya başladı tüp bebek olur sizin vs diye... aslında biz kendimiz istemiyorduk ama yine de insan böyle seyler duyunca takıyor ve üzülüyor. sonra ummadığımız anda hamile kaldım. hamile kalınca da dış gebeliktir belki sağlıklı değildir demeye başladı. onu da atlattık simdi de durun doğsun bakalım belki bir sorun cıkar der gibi konusmaya başladılar..Her aldığım seyde çok erken dogsunda ondan sonra diyorlar. Geçen günde aile içinde rencide edici ve ben yokmusum gibi davranıslar yapmaya basladı. Oğlum olcak kısmetse oğlandansa kız cocuk daha iyi iyiki kızım var, doğsun bişeye benzemez ne sevcez ne kucağıma alcam demeye basladı. tabi üzüldüm...Aslında eltimin yanında böyle eltim yokken çok farklı... Eskiden eşim bana hak verir, oturur dertleşirdik ben sıkıntımı atardım. Şimdi hiç konusmuyor, onların yanında başka biri oluyor resmen. evde konuyu açsam sesini cıkarmıyor gidip yatıyor.. kafayı yicem kimseye de anlatamıyorum yardım edin bana ne yapmalıyım..