- 26 Ekim 2017
- 207
- 223
- 18
- 50
- Konu Sahibi Kinciadaminsabirlikarisi
-
Sen çok çok dikkatli ve akıllı ol@Ezgi332333
Ayni benm yasadigm hayat :) 20 yillk evlisinz galiba esinzde biliodr annesini ama atsa atamaz benm kv de boyle allah sabir versn o kadinida islh etsn.
konusmakta fayda var canim bende etkisi oldu dene istersenAynen katılıyorum annesi yüzünden bana uzak durduğunu düşündükçe daha da soğuyorum ailesinden
Merhabalar Kızlar, eşim annesinin istediği gibi bir gelin olamadığımı yeni evliyken her hafta evlerine gidip orda kalmamız gerekirken yapmadığımızı kızları gibi olmadığımı düşündüğü için ayrılma noktasına gelmiştik.. . bu durumun sebepleri üzerinde konuştuk geriye dönüp annesinin bana seni istemiyorum dedğini hatırlattım .bunu değiştiremeyeceğimizi o nedenle bundan sonraki zamana bakmamaız gerektiğini söylüyorum.sen bana karıcığım de canım de ki ben de annene anneciğim diyebilelyim diyorum. 20 yıllık evliliğimde kayınvalidemin 1 kez bile salça yaptığını bilmem. bana senin annen salça yapınca koşa koşa yardım etmeye gidyorsun benim anneme gitmedin diye surat yaptı kalbimi kırdı.sık sık aramalıymışım işi olunca anne sen yapma hafta sounu gelir yaparız demeliymişim vs.beklentisi yüksek elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor.kendisi bana karşı kocalık bile yapmıyor evde kız arkadaş gibiyiz öneri lütfen kızzlr.
20 yıllık evlilikte kayınvalide sorunu hala oluyor mu?
Çok şaşırdım,kusura bakmayın.
Aranızdaki aşk bitmiş,kız arkadaş gibi olduğunuza göre...
hayır 2,5 yıldır birlikteydik zaten ki sürekli evlenelim diyen kendisiydi erteleyen ben. Sürekli bi hayaller beraber dünyayı gezicezler hep yeni yerlere gidicezler...Ben evde kimsenin arkasını toplayamam diye uyardığımda ben yaparım nolcak kiler... Bunları baştan söyleme nedenimde ev kadını olup bütün hayatı evde temizlik ve yemek yapmak olan neredeyse ağzına kendisi yemek yediren bir anneye sahip olduğundan. Tek çocuk olduğunu söylememe gerek yok heralde. Sevgili kaynanamın sosyal hayatı sadece günlük yürüyüşe çıkmak arkadaşları ile. Bu arada o yürüyüşler sırasında dedikodu yapmak ve hatta en yakın arkadaşı olarak gözüken arkadaşıyla ayrıldıktan sonra onun hakkında dedikodu yapmak . Eline bir kitap aldığını görmedim .Çok iyi anlıyorum seni yolun başında iken bir sınır bir düzen bir orta yol bulmalısın canım. Sanırım görücü usulü ile evlenmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?