Kizlae merhaba size bisey sormak istiyorum.30 yasinda egitimli bir bayanim fakat oyle seyler yasiyorum ki aklim almiyor..9 aylik hamileyim cocuguma isim koyamadik.Esim ile bir isim koycagimi hayel ederken esim bu konuyu ailesine pasladi ve butun sikintilar basladi..bende esimi mutlu etmek icin esimin ailesinin bir isim koymasina,kendimde bir isim koymak sarti ile razi oldum..4 aylik hamileyken cinar ismi hosuma gitti ve oglumla iletisim kurmak adina oyle seslenmeye basladim,esimin aileside 8 ayda ona yabanci isimler dusunmeye basladi..bu benim istemedigim ve esimle anlastigim bir konuydu..cocuguma arnavutca yabanci isimler koymak istediler rizam yok dedigim halde beni kayle almadilar..koydugum ismide kesinlikle begenmeyip kabuletmediler.o ismi bana koydurmamak icin elinden geleni yaptilar.ben onlarin koyacagi isme karismadim sadece turk adi olmasini istedim.bende bu sorunu basima musallat eden esimle tekrar konustum gel biz bi isim koyalm bu isim konusunu kapatalim dedim.esimle tekrar bi isim koyduk gittik yanlarina vee o ismide begenmediler bana ismi biz koycaktik dediler..esimle sabaha kadar tartisdik esim bana heves etmisler onlar koysun dior ve ailesini tutuyor..ya bi isim neolcak diyeceksiniz belki ama benim 4.ayda koydugum ismi begenmeyecek ve kendilerine isim koyma hakki nerden geliyor..size boyle bisey yapilsa ne yapardiniz nasil tepki verirdiniz?!!!