- 21 Kasım 2017
- 28.802
- 124.802
- 598
Aaa evet en mantıklı çözüm bu. İsimli hastane çıkışı, yastık, kapı süsü vs. yaptırırsa belki çeneleri kapanır.Cinsiyetini öğrenince isimli hastane çıkışlarından yaptır direk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa evet en mantıklı çözüm bu. İsimli hastane çıkışı, yastık, kapı süsü vs. yaptırırsa belki çeneleri kapanır.Cinsiyetini öğrenince isimli hastane çıkışlarından yaptır direk.
Ölenlerin ismini koymak da yanlış bence, isminizle yaşayın inşaallah lakin ölen insanın sevenleri seslenirken bile kötü oluyor, bebeğimin cinsiyeti belli olduğunda eşim ölen k.kardeşimin adını koymayı önerdi, kardeşimi ne çok özlediğimi bildiği için incelik yapmak istedi ama reddettim çünkü kızıma kardeşimin adıyla seslenmek beni yaralayacaktı ama en çok annemin yüreğini sızlatacaktı, sonra tutturdu senin adını koyalım diye, her çocuğun kendi kaderi ve şahsına münhasır ismi olmalı bana göre, o yüzden o teklifi de reddettim.Benim adım rahmetli ananemin adı annem hep çok üzülür keske farklı bir isim konulsaydı derim hep.
Böylelerine gerçekten sinir oluyorum. Çok istiyorsan doğur koy istediğin ismi. Soyadını baba tarafından alıyor zaten bıraksınlar da adını da annesi karar versin. Bende bebek bekliyorum erkek olursa "Göktuğ" , kız olursa "Yade" koyacağız dedik. Tek isim olmasın erkeğin yanına Ahmet v.s koyun dediler. Hayır tek isim deyip kesip attık. Belirleyin ismi eşinizi de isme alıştırın. Ya da ortak karar verin insanları bi salmadılar ya.Kizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimde tutturdu oglan olursa babamin adini koycam diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
Ne yapmaliyim bana bi akil fikir verin?
Benim kayinvalide de ayni şeyi söyledi benim aklımdaki isimde Eylül idi zatenO kadar haklısınız ki Allah nasip ederse çocuğumun doğmasına beş ay var şimdiden kayınvalidem Eylül ayında doğarsa adını Eylül koyalim diyor
Aynı düşüncelerdeyim babam ve babannem anneme jest olsun diye annesinin ismini koymasını teklif etmişler ama bana kızdığı bağırdığı zaman ağladığını bilirim annesine saygısızlık yaptığını düşünüyor üzülüyor muhtemelen.Ölenlerin ismini koymak da yanlış bence, isminizle yaşayın inşaallah lakin ölen insanın sevenleri seslenirken bile kötü oluyor, bebeğimin cinsiyeti belli olduğunda eşim ölen k.kardeşimin adını koymayı önerdi, kardeşimi ne çok özlediğimi bildiği için incelik yapmak istedi ama reddettim çünkü kızıma kardeşimin adıyla seslenmek beni yaralayacaktı ama en çok annemin yüreğini sızlatacaktı, sonra tutturdu senin adını koyalım diye, her çocuğun kendi kaderi ve şahsına münhasır ismi olmalı bana göre, o yüzden o teklifi de reddettim.
babanız ve babaanneniz ince fikirli insanlarmış fakat kaybettiğiniz insanın ismiyle seslenmek kötü hissettiriyorAynı düşüncelerdeyim babam ve babannem anneme jest olsun diye annesinin ismini koymasını teklif etmişler ama bana kızdığı bağırdığı zaman ağladığını bilirim annesine saygısızlık yaptığını düşünüyor üzülüyor muhtemelen.
Yine nezaketen sorun ya da şu mu olsun bu mu diye sorun direkt. Biz öyle yaptık kisme de yorum yapamadıKizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimde tutturdu oglan olursa babamin adini koycam diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
Ne yapmaliyim bana bi akil fikir verin?