Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebepleri çok öebm arz etmiyor ancak Allah nasip eder bir kez daha hamile kalırsanız nolursunuz kendinizi bu denli yıpratmayın. Olan size oluyor çünkü günün sonunda. Bunu yapmayın kendinize.neyse sorun kendiliginden cozuldu arkadaslar, dusuk yaptim bebegimi de kaybettim.
Bu da 3 ay icinde ikinci dusuk oldu. Bu kadar aciyi ben cekiyorum artik tekrar hamile kalirsam ismini de ben belirlerim. Bana laf soyleyeni de bu sekilde susturucam. Destekleriniz icin tesekkur ederim.
Herkes bir alem ya.Kizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimde tutturdu oglan olursa babamin adini koycam diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
Ne yapmaliyim bana bi akil fikir verin?
Ah Kuzum ya bu kader stres yuzunden kendini yipratma sonra olan sana olur ilk uc ay stres cok Cok onemlineyse sorun kendiliginden cozuldu arkadaslar, dusuk yaptim bebegimi de kaybettim.
Bu da 3 ay icinde ikinci dusuk oldu. Bu kadar aciyi ben cekiyorum artik tekrar hamile kalirsam ismini de ben belirlerim. Bana laf soyleyeni de bu sekilde susturucam. Destekleriniz icin tesekkur ederim.
başka çocuğunuz yoksa üzülerek söylüyorum düşük yapmışken böyle bi eşten ayrılın daha isim konusunda sizin arkanızda durmayan bu kişi işler ters gittiğinde ailesini dinleyip çocuğu alabilir bile ilerde. ana kuzusu erkek en çekilmeyeni.neyse sorun kendiliginden cozuldu arkadaslar, dusuk yaptim bebegimi de kaybettim.
Başınız sağ olsun.. düşük yaşamak zordur bilirim ben de yaşadım. Ama yanlış anlamazsanız benim doktorum düşüşten sonra 3 ay korun rahim kendini toplasın demişti. Hani aklınızda olsun diye söylüyorum. Tekrar başınız sağ olsunneyse sorun kendiliginden cozuldu arkadaslar, dusuk yaptim bebegimi de kaybettim.
Bir Melisa, Mila, Ceylin falan etmese de beğenmediğiniz isimle 36 yıldır gayet güzel yaşıyorumBu aileler kendi isimlerini koydurunca ne oluyor anlamıyorum. Sırf anne baba, dede, büyükannesin diye asırlar önce eskimiş ismini koymak zorundalar mı? Benim babaanne de kendi adını koydurmak istemiş. Adı hayriye. Çok şükür koymamışlar gerçekten beğendiğim bir isim değil. Çocuk direkt yaşlı doğuyor sanki![]()
Memnun oldum Hayriye hanımBir Melisa, Mila, Ceylin falan etmese de beğenmediğiniz isimle 36 yıldır gayet güzel yaşıyorum![]()
İstwdiginiz ismi kimseye söylemeyin. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez bir gece ayarla yataktan heyecanla kalk, kocana dedi rüyamda nur yüzlü bir dede vardı yanında küçük bir çocuk vardi , kimsin dedim ben senin oğlun veya kızınım dedi. İsmin ne diye sordum , ( artık kendi seçtiğiniz isim olsun ) o ismi söyledi dersiniz. Bir arkadaşım yaptı, ve işe yaradı artık rüyasında gördüğünü söylediği ve nur yüzlü dede ( sizin ölmüş bir yakınınız da olur)sayesinde kendi istediği ismi koydu.Kizlar, yeni hamileyim ama daha ailelere soylemedik.
Hamile kalmadan once esimin ailesi tutturdu, isim danismadan olmaz, once bi buyuklere danisilir vs vs. Kendi kizi, yani gorumcem istedigi ismi koydu ama.
Sonra bide esimin babaannesi cikti daha evlenmeden, cocugun olursa benim adimi koyacaksin diye.
Esimde tutturdu oglan olursa babamin adini koycam diye.
Esimin ailesi hep kaynana kayinbaba koymus isimleri. Bide ailede baska gelinler var, sanki isim yokmus gibi kendi kaynanalarin isimlerini koydular, bana onlari ornek gosteriyorlar.
Delircem ya. Cocuk benim, neden ben isim secemiyorum, nedir bu milletteki isim krizi. Ben su su su isimleri begeniyorum dedigimde, kaynanam hemen 'eeee iyyy o ne bicim isim' diye konusup duruyor.
Ne yapmaliyim bana bi akil fikir verin?
Haa ..benim de bir tanıdığım yaptı..bana 7 aylık hamile halimle bebek için yaptığım alışverişe "kızııım bizde bebeğe bu kadar erken alışveriş yapılmaz/iyi gelmez..çok erken daha " diyen hurafeci kişi , gelininin 3 aylık hamileyken "ak sakallı dedeyi " gördüğünü gözlerini iri aça aça anlattı..dede de dede yani çocuğun ismi "Melisa" olsun demişİstwdiginiz ismi kimseye söylemeyin. Cinsiyeti öğrenir öğrenmez bir gece ayarla yataktan heyecanla kalk, kocana dedi rüyamda nur yüzlü bir dede vardı yanında küçük bir çocuk vardi , kimsin dedim ben senin oğlun veya kızınım dedi. İsmin ne diye sordum , ( artık kendi seçtiğiniz isim olsun ) o ismi söyledi dersiniz. Bir arkadaşım yaptı, ve işe yaradı artık rüyasında gördüğünü söylediği ve nur yüzlü dede ( sizin ölmüş bir yakınınız da olur)sayesinde kendi istediği ismi koydu.
Kutlarım sizi kendi adıma konuşmuştum zaten :)Bir Melisa, Mila, Ceylin falan etmese de beğenmediğiniz isimle 36 yıldır gayet güzel yaşıyorum![]()