Kayinvalidem in düşkünlugu öyle bi derecede ki yük oluyoruz falan dersek asıl o zaman bozulabilir o derece yanilafa şöyle başlayabilirsin.anneciğim biz sanırım artık size yük olmaya bşladık.farkındayım almak istediklerinizi alamıyorsunuz.buda benim vicdanımı çok rahatsız ediyor.bize bu zamana kadar destek olduğunuz için teşekkür ederim.artık biz başımızın çaresine bakmayı öğrenelim.eminin düştüğümüzde kaldırırsınız ama düşene kadar bekleyin bakalım başarabilecekmiyiz hayata ayak uydurmayı ( tabi allah muhtaç etmesin) v.s diyebilirsin.bunların böyle olduğunu söylemiyorum.bu onları daha onure edecektir.aklıma gelen bu.allah yardımcınız olsun.
hastaligin durumu nasil, bigun bitecekse bu terapi bekleyin derim
Allah korusun eceliyle bile gitse adam e$iniz vijdan azabi çekebilir ..hatta kesin çeker vijdan azabi
İlk okuduğumda evi ayırmak, başka bir yere taşınmak istiyorsun sandım tatlım.. Ama keseyi ayırmak o kadar da sorun olmamalı şayet onlarında bir geçim kaynağı varsa.. Üslup çok önemli tabi, kırmadan dökmeden halledilebilecek bir şey.. Ve bana kalırsa eşin konuşsun sen çok muhatap olma, sonuçta onun ailesi daha iyi olur onun konuşması diye düşünüyorum ben..
Merhaba kizlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum...
2 senelik evliyi m... evlendigim de çok borcumuz oldugu için kayinvaldem ile yeme içme bir olduk altli ustlu oturuyoruz evim ayri ama yemeğe yukari çikiyor uz bide on aylık bi kizim var zor oluyo aşağı yukari zaten esimle borc bitince ayrilcaz diye anlarmış tık borcumuz bitti ...
Kısaca si yarın konuşup keseyi ayirmak istiyoruz ama kayinpederim şuan kemoterapi görüyor kemik iligi kanseri ama yanlış anlasilmasin sanki adami hasta yatağında birakiyoruz gibi durum yok kemoterapi görüyor ama yatalak falan değil gayet normal hayatini devam ediyor geziyor kahveye gidiyor morali falan çok çok düzgün... sadece kemoterapi seansı bitince 1 hafta kadar çok sinirli oluyor.. .
Demek istediğm onlar la bu durumu nasıl konuşmalıyız kırmadan ... eşim ailesine çok düşkündür onlar da daha çok düşkün eşim biraz stres yapiyo ...
Ben artık çok bunaldim kayinvaldem kayinpederim ikisi de çok iyi insanlar ama tabi illa kizdiğim şeyler oluyo kayinvalidem çok tutumsuuz te savruk
Ay sonunu getiremiyoruz ben çocuğuma istediğimi alamıyorum kendime kıyafet alamıyorum esimde öyle alın diyo ama laf ta kalıyor anca ay sonunu getiriyoruz zaten oysaki esimin maaşı ile rahatça geçineblecegmz halde varlık içinde yokluk çekiyoruz
Bende evimde yemek yapmak istiyorum rahatça misafir çağırmak istiyo rum
Çok bunaldim bir an önce ayrılıp kendi duzenimi kurmak istiyorum. ...
Sizce konuya nasıl girip nasıl bir konuşma yapma
liyiz gerçi ben çok dahil olmak istemiyorum daha çok eşim konuşacak ama m da ne diyecegini dusunuyo
2 senelik evliyi m... evlendigim de çok borcumuz oldugu için kayinvaldem ile yeme içme bir olduk altli ustlu oturuyoruz evim ayri ama yemeğe yukari çikiyor uz bide on aylık bi kizim var zor oluyo aşağı yukari zaten esimle borc bitince ayrilcaz diye anlarmış tık borcumuz bitti ...
Kısaca si yarın konuşup keseyi ayirmak istiyoruz ama kayinpederim şuan kemoterapi görüyor kemik iligi kanseri ama yanlış anlasilmasin sanki adami hasta yatağında birakiyoruz gibi durum yok kemoterapi görüyor ama yatalak falan değil gayet normal hayatini devam ediyor geziyor kahveye gidiyor morali falan çok çok düzgün... sadece kemoterapi seansı bitince 1 hafta kadar çok sinirli oluyor.. .
Demek istediğm onlar la bu durumu nasıl konuşmalıyız kırmadan ... eşim ailesine çok düşkündür onlar da daha çok düşkün eşim biraz stres yapiyo ...
Ben artık çok bunaldim kayinvaldem kayinpederim ikisi de çok iyi insanlar ama tabi illa kizdiğim şeyler oluyo kayinvalidem çok tutumsuuz te savruk
Ay sonunu getiremiyoruz ben çocuğuma istediğimi alamıyorum kendime kıyafet alamıyorum esimde öyle alın diyo ama laf ta kalıyor anca ay sonunu getiriyoruz zaten oysaki esimin maaşı ile rahatça geçineblecegmz halde varlık içinde yokluk çekiyoruz
liyiz gerçi ben çok dahil olmak istemiyorum daha çok eşim konuşacak ama m da ne diyecegini dusunuyo
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin.
Ancak altlıüstlü otururken sırf kese ayırmaktan insanların morallerinin bozulmasını anlayamam.
Görüşmeyelim veya baba biz taşınmak istiyoruz demeyeceksiniz ki.
Zaten olması gereken sizin istediğiniz şey. Yuvasını kurmuş bi'adamın cebinin ayrı olması gerekiyor.
Ben olsaydım çok tatlı bi'dille konuşurdum. Buna da gönül koyarlarsa tek derdin para olduğunu düşünürüm:44:
Yuvanda tencere kaynatmadan çokta benimseyemezsin gibi geliyor bana.
Yalnız şöyle bi durum var onlar bize değil biz onlar a destek oluyoruz... rahat geçineblecek leri halde kv min savruk lu gu yüzünden ay sonunu getiremiyoruz. ..
Ayrılınca zaten ipleri koparmak gibi bi durum yok sıkışık olurlar yine yardım ederiz ama bende artık evimde düzen istiyorum yemek pişirmek istiyorum günde yüz kere aşağı inip çikiyorum
Ayrılınca yine çıkacad ama şimdi ki gibi olmaz düzeni mi bilirim işimi ayarlar ona göre cikarim. . Gideceğim yere giderim
o kadar zor ki kv m kadar rahat bi insan ki öglen de kalkar saat ler ce kahvalti çay keyfi yapar
Akşam gece yatana kadar İş bitirmez bende bütün gün peşin de çok bunaldim gerçekten sabir edecek halim kalmadi
Eşiniz parasını kayınvalidenize mi veriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?